Poloha miminka..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1702
5.10.10 12:24

Ahojky, ja jsem 35+5 a miminko se podle posledni kontroly pred tydnem jeste neotocilo. Taky doufam, ze se umoudri a do porodu se otoci. Nekde jsem ale cetla, ze plod zaujima konecnou polohu ve 36.tydnu. Co je na tom pravdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lesko
5.10.10 12:27
antoniebak píše:
Dobrý den,
chci se zeptat včera jsem byla u doktora a jsem 29tt, řekl mi,že dítě je koncem pánevním… což by znamenal asi císařský řez.Otočí se ještě miminko? Díky..

Ahoj, malá se mi otočila až ve 35tt. Ještě má čas.

• Citovat
  • Upravit
14103
5.10.10 12:59

Má čas:-) Jsem jedna z těch, které dítě předvádělo v děloze prostocviky :-) UTZ v 20tt hlava nahoře, dál pak hlava dole, najednou 38t hlava opět nahoře, 39tt dítě našikmo, hlava vpravo, 40tt dítě našikmo hlava vlevo. 13.9. nástup na sekci, kontrolní UTZ a hlava dole :-) Dala ji tam v průběhu víkendu před tou sekcí, jen jsem chodila a chodila :-) Takže sázím na to, že tvoje dítko má ještě čas se otočit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.10.10 13:37

Taky bych to nehrotila a vydržela :-) Kamarádce se klučina otočil ve 35.týdnu, takže máš ještě čas. Přeju, aby ti to taky tak dopadlo a měla jsi pohodový porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
5.10.10 14:32

Mě se otočilo ve 32tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala010
5.10.10 15:02

já jsem ve 28.tt a miminko mám napříč. dr řekl, že se srovná a nijak se nad tím nepozastavoval. ale mám také dotaz do průkazky mi napsal CS 1 - nevím přesně, co to znamená, ale myslela jsem, že něco s čípkem, ale on mi dovnitř nesahal, jen dělal ultrazvuk. pochopila jsem to tedy špatně? a co to tedy znamená? děkuji

• Citovat
  • Upravit
15054
5.10.10 15:18
mala010 píše:
já jsem ve 28.tt a miminko mám napříč. dr řekl, že se srovná a nijak se nad tím nepozastavoval. ale mám také dotaz do průkazky mi napsal CS 1 - nevím přesně, co to znamená, ale myslela jsem, že něco s čípkem, ale on mi dovnitř nesahal, jen dělal ultrazvuk. pochopila jsem to tedy špatně? a co to tedy znamená? děkuji

CS=cervix skore a je to velikost děložního čípku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala010
5.10.10 15:25

ale to by mě musel prohlížet zevnitř, aby to mohl určit, ne?

• Citovat
  • Upravit
15054
5.10.10 15:31
mala010 píše:
ale to by mě musel prohlížet zevnitř, aby to mohl určit, ne?

to je mi taky divný jak na to přišel,ale třeba je to vidět i na utz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala010
5.10.10 15:54

Tak děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
233
5.10.10 17:20

Jo, přes ultr. čípek dokážou změřit. Tak to bude asi ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.10.10 12:02

ahoj,ještě se může otočit.Já jsem také 29tt a je hlavičkou dolu.Můžeš zkusit kočičí hřbet a nebo svit baterkou u podbříška a taky se může otočit když půjde za světlem.Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
6.10.10 12:03

Mě se prcek otočil 36tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.10.10 13:54
Zuza78 píše:
ahoj,ještě se může otočit.Já jsem také 29tt a je hlavičkou dolu.Můžeš zkusit kočičí hřbet a nebo svit baterkou u podbříška a taky se může otočit když půjde za světlem.Držím palce.

ja myslim ze se to mimino bud otocit chce nebo nechce :nevim: bych mela radost byt v brichu pekne ve tme kdyby mi tam nekdo svitil baterkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 12:53

Zdravím maminky. Chtěla jsem se zeptat, když se mimčo otočí do správné polohy a tím pádem je klasický porod, jestli se může stát, že se ještě do porodu přetočí na KP? My jsme 34t a malá se konečně přetočila na správnou polohu, ale nevím jestli se mám radovat, aby to nebylo přesčasné… Myslím ale, že ta hlavička je těžiště a tak by k tomu nemělo dojít??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí