Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ve 12 TT si můžete dělat co chcete jak chcete, pokud to není nepříjemné, nebolí to nebo pak nešpiníš.
To o ležení na zádech (anebo i na pravém boku) platí až když je těhotenské břicho těžší, protože může v poloze na zádech stlačit dolní dutou žílu a těhotným z toho bývá šoufl, resp. na omdlení. Proto se někde jako ideální poloha doporučuje ležet na levém boku. Mně to teda bylo vždycky naštěstí šumák…
To o zatínání břišních svalů netuším, kde jste vzali.
Musíš být zády opřená, abys nezatínala břišní svaly i při chůzi? Nebo jak to jako partner myslí
![]()
Prosím tě, dělej cokoliv, co je ti příjemné. Ono jak břicho poroste, těch příjemných poloh (nejen při sexu) bude míň a míň ![]()
Můžeš dělat jakkoliv je ti to pohodlné..až budeš mít velké břicho, vezměte na milost i polohu zezadu, protože jinak to už moc nejde ![]()
No tak to jsem zvědavá, ke konci jedině zezadu takže to je pak na vás jestli vám to až tak vadí že raději nic nebo aspoň tuto polohu. Nechápu co je na ní špatně, pro většinu párů je TOP.
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale je mi to dosti blbý toto
Jsem ve 12tt a partner je takovy, ze musim byt zády opřena, abych nezatínala břišní svaly, zatim jsme měli jen misionářskou polohu, poloha zezadu nám nevyhovuje, alw četla jsem, ze bych nemela ležet na zádech uz pomalu, tak se chci zeptat, jestli mate zkušenosti a poradili by jste mi, v jakých polohách jste byly vy, pokud jste byly ve stejné situaci