Vadilo by vám, kdyby váš muž dělal prodejní akce cizincům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2663
2.4.26 10:10

Vadilo by vám, kdyby váš muž dělal prodejní akce cizincům?

Zdravím vás na tomto úžasném diskuzním webu.
Můj muž má dlouhé roky milenku, jsou nejen milenci, ale dlouhé roky i kolegové
Pracují spolu v kanceláři.
Milenky muž je velmi dobře situovaný, podniká, i když je trochu jednodušší a nemá vzdělání, tak peníze vydělat vždy uměl. Je milionář.
Můj muž již třetí sezonu bude se svou milenkou průvodcovat německým turistům, vzniklo to tak, že milka neumí plynně německy, na rozdíl od mého muže.
Proto jí muž s průvodcováním začal pomáhat a posléze obdržel od jejího muže smlouvu.
Nyní je v řešení to, že muž a milka mají dělat předváděcí akce na prodej nádobí opět Němcům, prvoplánově se budou prodávat pánve.
Muž se k takové nabídce ještě úplně nevyjádřil, nejdříve mu to přišlo směšné, nyní říká, proč vlastně ne.
Ve svojí práci vydělává nadstandardně a na takových brigádách rozhodně závislý není, ovšem z nějakého důvodu ho průvodcování baví.
Já mám dočasně brigádu na veřejných toaletách a muži to vadí, jsem na md a potřebovala jsem mezi lidi, brigáda toaletářky mi doslova spadla do klína.
Vadilo by vám, kdyby váš muž prodával na předváděcích akcích a ještě k tomu cizincům?
Příjemné prožití svátků velikonočních a vašim drahým mužům bohatou pomlázku přeje Klopotková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7499
2.4.26 10:14

Už nevíš, jak bys na sebe upoutala pozornost.
Ty na veřejných WC, on předváděčky.
Je na vás, jak se domluvíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6591
2.4.26 10:23

A já myslela, že když jsem na rodičáku zdrhla od právničiny k šití, že jsem blázen 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.4.26 10:39

Já jsem si to musela přečíst dvakrát, jestli dobře vidím :-D Ale stejně nevím, co bych vlastně měla napsat… Asi by mi vadily spíš úplně jiné věci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21086
2.4.26 10:41

Takze Klimovic prachy tecou ze smejdovstvi.
Jo, to sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16960
2.4.26 10:49

Za me je to odpověď na tvoji brigádu. Vy fakt spolu neumíte mluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
2.4.26 11:04

Vubec nevim, jak je relevantni, ze ma ty panvicky prodavat zrovna cizincum, to by mi vadilo uplne nejmin. Jinak ano, vadilo by mi, ze ma pochybne brigady, ktere financne nema zapotrebi, jen aby travil vic casu s milenou nez s vlastnim synem, kdyz uz mu na manzelce zalezi jenom natolik, aby ji prudil kvuli jeji vlastni brigade. Ale nevim, na co ti tahle informace je, prece davno vis, ze se vas zivotni styl vymyka vetsine na tomto foru. :nevim: Jinak taktez Vesele Velikonoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35429
2.4.26 11:08

Jako nevěřím tomu ani čárku, klasika. Ale to ještě pořád frčí ty prodeje hrnců a předražených šmejdů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
2.4.26 11:15
@JancaS84 píše: Více

Taky me to uprimne udivilo. Tady se Klopca asi zasekla v tech svych oblibenych devadesatkach. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.4.26 11:21

taky jsem prekvapena, ze to jeste funguje… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5314
2.4.26 11:24

Že se chce někomu jen tak průvodcovat, pro to mám pochopení. Ale že se chce někomu prodávat hrnce, když nemusí, nota bene inženýrce nebo urozenému z paneláku, to fakt nechápu (jak mohlo vůbec někoho napadnout).

Mně by to nevadilo proto, že je to prodej hrnců. Mě by to vadilo proto, že už takhle toho má muž hodně a kdyby si přidal ještě takovou bokovku, tak bychom se za denního světla už neviděli (a to se blíží léto).

A víte co? Raději bych dělala hajzlbábu než hrncoprodavačku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.4.26 11:28

Frčí. Divím se tomu taky a nelžu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.4.26 11:31
@PaníBovaryová píše: Více

On toho má více, hlavní příjem z jeho rodinné, rodiči zavedené a úspěšné firmě pramení úplně z jiných a seriózních věcí. Klíma je velmi podnikavý muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.4.26 11:33
@Silverine247 píše: Více

Blbost, tohle pořád funguje, v devadesátkách se ovšem na tomto daly trhnout velké prachy, dnes už to takové nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.4.26 11:40

Jedině, pokud jsou to pánve se zdravým povrchem, žádný PTFE :cert: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová