Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jazmine píše: Více
A jako důkazní materiál Klopotka předloží tuhle diskuzi, teda to by se všichni pobavili. ![]()
@Jazmine píše: Více
Ano, pro mě je dno někdo, kdo někomu ubližuje, někoho okrade, zabije, někdo, kdo ubližuje - obzvlášt zvířatům a malým dětem.
Vůbec ne ten, který uklízí, prodává, poskytuje sex za úplatu, za kterou si ten, kdo platí rád zaplatí.
@Klopotkova píše: Více
A jo, takhle navážno s tebou musím souhlasit ![]()
S kolika lidmi tam asi přijdeš do kontaktu, že pokecáš a přijdeš na jiné myšlenky?
@Paní.Norrisová píše: Více
A já jsem psala, že chci s někým kecat? Ne,. Já jsem psala, že chci být mezi lidmi.
@PaníBovaryová píše: Více
Tak to tady rozhodně psát nebudu.
A taky jsem tady nepsala přesnou náplň mojí brIgády na pracovní pozici toaletářka.
Vůbec nikde jsem nenapsala, že sedím celý den v nějaké kukani, že vybírám peníze a dávám lidem ústřižky toaletního papíru dle toho, zda jdou na malou potřebu nebo na velkou.
To, že si to takhle postaru doplnilo x uživatelů není můj problém. Tady se klasicky domýšlí nevyřčené, pořádně nečte, ale nic překvapujícího, prostě klasický kolorit em
Zrovna tak, že muž a milka někoho obrali na předváděcích akcích, když nikde ještě ani žádnou předváděčku neměli. Prodávat tam automaticky neznamená někoho obírat, myslím, že vše je o lidech, proč by obchodní zástupce nemohl být slušný člověk, netuším.
Kdo to asi tak může být toaleťářka
najdeš zde: https://cs.wikipedia.org/…3%A1%C5%99ka
Ta fotka je skvělá ![]()
Pokud neděláš správkyni objektu, nic jiného než výše vyobrazené to fakt není
ty nevyřčená