Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Pro mě právě znamená být mezi lidmi, že si s nimi i popovídám a je tam nějaký bližší kontakt. Ale ok, máš to jinak. ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak kdyz zjevne psychicky nemocny troll adminum nevadi, a ani to ze se z tohoto diskuzniho fora stava diky ni totalni sracka, tak s tim bohuzel nejde nic delat. ![]()
@Anonymní píše: Více
Dle nových změn z poslední porady adminů se mají zbytečné anonymy opět odtajnovat.
Takže vyzkouším
@admin
@boball píše: Více
A to já viděla hajzldedka. Měl na sluníčku židličku a odměřoval toaleťák na dvě! výšky chlapa. Borec. A byl milý, viděl, že je málo času, tak ho chystal už na dálku.
@free333 píše: Více
Mozna by se admini meli taky zamerit na zjevne trolly…
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak otázka je, co - kdo je vlastně Troll ![]()
Pokud se musis takhle ptat, tak tomuto serveru nepomuze uz nic…
@Andelskej_Satan píše: Více
A co by sis představoval?
To mají admini ke každému, kdo založí diskusi, dojet domů a prověřit rodinnou situaci, jestli je všechno, co kdo napíše do diskuse, pravda a nic jiného, než pravda? ![]()
Já pochopila, že budou odtajňovat jen ty, které jsou urážlivé, agresivní apod. Chtělo by to znovu upřesnit pravidla. ![]()
@Paní.Norrisová píše: Více
To je fakt…
Ale tady ten anonym použil o Klopotkové přirovnání „nechutná, ubohá“, tak by se na něj odtajnění mělo vztahovat… ![]()
jenomže ona bývá často nechutná. Třeba takové hledání klíčů. Kolikrát tu dávala i nechutné fotky, které jí pak admini smazali. Takže za mě je nechutná a klidně to napíšu pod svým nickem.
@vokishka píše: Více
Pod nickem s tím nemám problém, já řeším otravné anonymy ![]()