Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jazmine píše: Více
No fakt se radši neptej, já je sice neviděla, ale stačil mi ten detailní popis v různých diskuzích, radši ať už se to tu znovu neprobírá…
@Klopotkova píše: Více
Zde už si vymýšlíš. Pánev by se mi hodila. Hoď sem odkaz.
@Jazmine píše: Více
Teď si nejsem jista, její frnda nebo nějaké podobné fotky. Já si to nepřihlížela, ale chvíli to v té diskusi bylo, než zasáhl admin.
@stinga píše: Více
Dobrý den,
omlouvám se, Váš anonym je z mého pohledu zbytečný a neoprávněný. Nepíšete nic citlivého o sobě. Odtajňování nám bylo povoleno, pokud Vám to následně oznámíme.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@free333 píše: Více
A jo, já myslela, že to patřilo k názvu diskuse. ![]()
@admin píše: Více
Konečně se to někam posunulo. ![]()
Akorát teda, a tím nemyslím tuto diskuzi nebo situaci, by to chtělo zapracovat na citacích a zachování jejich znění jako to bylo dříve. Příspěvky se různě mění a pak to absolutně ztrácí smysl. ![]()
Děkuji, snad anonymů v diskuzích ubyde a zlepší se diskuzní prostředí ![]()
Kdybych věděla, že seš anonym Ty, tak to nenahlašuju, omlouvám se, nemohla jsem to tušit…
No, aspon víme, že to funguje… ![]()
@Paní.Norrisová píše: Více
Dobrý den,
chápu, v tomto případě ovšem o změně pochybuji. Měnilo se to v reakci na nový zákon o DSA v roce 2024. Výklad po mně prosím nechtějte, technici reagovali na požadavky, které v souvislosti s tímto zákonem dal právní zástupce Mafry.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Jaký má smysl oznamovat anonymnímu uživateli až po odtajnění že byl odtajněn??? ![]()