Polohy ve spánku - pláč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
767
8.7.11 09:21

Polohy ve spánku - pláč

Ahoj, potřebovala bych poradit. Náš 5,5 měsíční syn se již tak 14 dní začal v noci často budit pokaždé, když chce změnit polohu. Už se převalí ze zad na bříško. Ale v noci, když to udělá, tak v té poloze prostě neusne a pase koníčky. Zpátky se převalit ještě neumí, takže pak u toho pláče, a můžeme znovu uspávat. Nohy si začal strkat pod bříško, ale to mu taky ještě moc nejde, tak mi přijde, že je z toho takový nervozní a neumí si najít správnou polohu na spaní. Měli jste to u vašich dětí taky? Za jak dlouho to asi tak přejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
8.7.11 09:26
Mata132 píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. Náš 5,5 měsíční syn se již tak 14 dní začal v noci často budit pokaždé, když chce změnit polohu. Už se převalí ze zad na bříško. Ale v noci, když to udělá, tak v té poloze prostě neusne a pase koníčky. Zpátky se převalit ještě neumí, takže pak u toho pláče, a můžeme znovu uspávat. Nohy si začal strkat pod bříško, ale to mu taky ještě moc nejde, tak mi přijde, že je z toho takový nervozní a neumí si najít správnou polohu na spaní. Měli jste to u vašich dětí taky? Za jak dlouho to asi tak přejde?

Jééééééé,to píšeš o nás ne?Malý dělal to samé,překulil se na břicho a místo toho aby spal,začal pást koníčky,pak se bouchal hlavou o šprušle,takže jsem několikrát za noc přetáčela zpátky,dělal to asi měsíc a půl.NO ted to máme zase tak,že už zabere i na břichu,ale než usne tak hodinu stojí :roll: :roll: A to jsme o měsíc starší než vy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.7.11 09:43

Jj, měli jsme to taky :). Pak ještě začal lézt, otáčet se z bříška na záda, … a nic z toho neuměl v spánku, takže jsme vlastně trávili celé noci tím, že jsme ho štelovali do spací polohy :roll:
Ale přešlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401