Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@mroe píše:
Co konkretne id toho polstare ocekavas?
Na současné kancelářské židli už po par hodinách cítím, jak mam pozadí otlačené, odkrvene a začíná mě bolet…jinou židli nedostanu a protazeni je možné leda ze bych chodila každou půl hodinu kolečko n chodbě
Tak ocekavam, ze tyto pocity mít nebudu…alespoň ne už po svou hodinách sezení…
Ja si pred par lety do kanclu koupila z pohanky s dirou uvnitr. Ma pomahat i pateri ve vyrovnani jak se dlouho sedi a vetrani. A teda za me supr. Uz si neumim predstavit sedet vic jak 10 hodin na plne zidli
@Glumka píše:
Ja si pred par lety do kanclu koupila z pohanky s dirou uvnitr. Ma pomahat i pateri ve vyrovnani jak se dlouho sedi a vetrani. A teda za me supr. Uz si neumim predstavit sedet vic jak 10 hodin na plne zidli
Moc dekuji za odpověď! Našla jsem totiz pohaňkový polštář, který ma i potah, který tu díru na oko zakryje a v praci se mi nebudou smát
(máme tu vtipalky)
@Anonymní píše:
Moc dekuji za odpověď! Našla jsem totiz pohaňkový polštář, který ma i potah, který tu díru na oko zakryje a v praci se mi nebudou smát(máme tu vtipalky)
Tak u nas si na to uz zvykli. I ajtaci to nijak nekomentovali, kdyz mi aktualizovali comp a museli si sednout
a nemam ten zakryty ![]()
Jé, já vůbec nevím, že něco takového vůbec existuje…Taky na to trpím.
Ahoj, už to chvíli je, ale jak dopadl výběr sedáku? Též to řeším. Trpím na ty mrchy, sezení 8 hodin. Před 14ti dny jsem byla akutně na chíře se dvouma vnějšíma v zánětu, řezal mi to. Klasický kruh asi ani nechci.
@pannda píše: Více
Ahoj, píšou že to nedýchá. Jak je to z paměťovky, tak se prťka potí a to není dobrý.
Ahoj, rada bych si do svého sedavého zamestnani koupila polštář s takovou tou dírou uprostřed, protože mi to 8mi hodinové sezení neustále způsobuje hemeroidy, ale nerada bych vyhodila peníze za zajíce v pytli. Nemáte s nějakou konkrétní značkou dobre zkušenosti? V minulosti jsem objednala nejaky gelovy polštář, reklamovali, ze ma x vrstev a kdesi cosi a stal za prd