Polštář na hemeroidy

Anonymní
21.9.22 10:52

Polštář na hemeroidy

Ahoj, rada bych si do svého sedavého zamestnani koupila polštář s takovou tou dírou uprostřed, protože mi to 8mi hodinové sezení neustále způsobuje hemeroidy, ale nerada bych vyhodila peníze za zajíce v pytli. Nemáte s nějakou konkrétní značkou dobre zkušenosti? V minulosti jsem objednala nejaky gelovy polštář, reklamovali, ze ma x vrstev a kdesi cosi a stal za prd :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35327
21.9.22 11:27

Co konkretne id toho polstare ocekavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.22 11:32
@mroe píše:
Co konkretne id toho polstare ocekavas?

Na současné kancelářské židli už po par hodinách cítím, jak mam pozadí otlačené, odkrvene a začíná mě bolet…jinou židli nedostanu a protazeni je možné leda ze bych chodila každou půl hodinu kolečko n chodbě :D Tak ocekavam, ze tyto pocity mít nebudu…alespoň ne už po svou hodinách sezení…

• Citovat
  • Upravit
414
21.9.22 13:49

Ja si pred par lety do kanclu koupila z pohanky s dirou uvnitr. Ma pomahat i pateri ve vyrovnani jak se dlouho sedi a vetrani. A teda za me supr. Uz si neumim predstavit sedet vic jak 10 hodin na plne zidli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.22 15:14
@Glumka píše:
Ja si pred par lety do kanclu koupila z pohanky s dirou uvnitr. Ma pomahat i pateri ve vyrovnani jak se dlouho sedi a vetrani. A teda za me supr. Uz si neumim predstavit sedet vic jak 10 hodin na plne zidli

Moc dekuji za odpověď! Našla jsem totiz pohaňkový polštář, který ma i potah, který tu díru na oko zakryje a v praci se mi nebudou smát :D (máme tu vtipalky)

• Citovat
  • Upravit
9166
21.9.22 17:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
21.9.22 21:21
@Anonymní píše:
Moc dekuji za odpověď! Našla jsem totiz pohaňkový polštář, který ma i potah, který tu díru na oko zakryje a v praci se mi nebudou smát :D (máme tu vtipalky)

Tak u nas si na to uz zvykli. I ajtaci to nijak nekomentovali, kdyz mi aktualizovali comp a museli si sednout :) a nemam ten zakryty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
21.9.22 22:31

Jé, já vůbec nevím, že něco takového vůbec existuje…Taky na to trpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
3.5.25 21:48

Ahoj, už to chvíli je, ale jak dopadl výběr sedáku? Též to řeším. Trpím na ty mrchy, sezení 8 hodin. Před 14ti dny jsem byla akutně na chíře se dvouma vnějšíma v zánětu, řezal mi to. Klasický kruh asi ani nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
3.5.25 21:50
@pannda píše: Více

Ahoj, píšou že to nedýchá. Jak je to z paměťovky, tak se prťka potí a to není dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí