Magnetická rezistence volají špatné výsledky

1906
20.9.22 21:50

Magnetická rezistence volají špatné výsledky

Mag. rezonance - volali špatné výsledky?

Ahoj, mám dotaz na ty z vás, kteří jste byli na MR a zjistili vám tam něco vážného. Volali vám dřív, než jste třeba měli jít na kontrolu? Mám jit po MR na kontrolu ke své neurolozce za 14 dnů (byla jsem na MR v krajské nemocnici, neurolozka je v okresni). Tak přemýšlím, jestli by mi někdo volal dřív, kdyby se zjistilo něco vážného.. Děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2099
20.9.22 21:54

Podle mě nelze takto pausalizovat. Mě nic vážného nenašli a přesto mi volali dokonce ten den po vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.22 21:56

@biedronka105 z magneticke rezonce nebo od neurologa. :roll:

• Citovat
  • Upravit
43035
20.9.22 22:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
20.9.22 22:22

@Pudloslava myslite ze zivota ohrozujici stavy volaji z MR nebo z neurologie kam vysledky posilaji? takze myslite ze se mi bude moc ulevit cca do tydne pokud nezavolaji, ze treba tam nador nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.9.22 23:36

Mamku jsme zavezli do nemocnice, protože se nám nezdála. Udělali jí rozbor krve, a asi tam něco nevyšlo, tak jí poslali na magnetickou rezonanci, byl tam nádor a hned ji hospitalizovali, věděli jsme to ten stejný den. Teď mamka chodí na pravidelné kontroly jednou ročně, jde na rezonanci a v ten stejný den má konzultaci s neurologem a ví výsledek, takže nečeká..
Když měla čekat na histologii, tak to nedopadlo dobře, ale nikdo dříve nevolal a řekli jí to až osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.9.22 00:04

@Beckyttine5 copak ji prosim bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
21.9.22 00:12

Nádor na mozku, bohužel zhoubný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.22 00:31

@Beckyttine5 spi me zajimalo ty priznaky? :,( je mi to moc lito… ale super, ze to maminka zvladla

• Citovat
  • Upravit
6061
21.9.22 01:04

Z magnetické rezonance ti nikdo volat nebude. Lékař popíše snímky a odešle lékaři, který o vyšetření žádal. Ten tě pak informuje o tvém zdravotním stavu a stanovuje léčbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
21.9.22 01:16
@Anonymní píše:
@Beckyttine5 spi me zajimalo ty priznaky? :,( je mi to moc lito… ale super, ze to maminka zvladla

Bolela ji hlava. Ten nádor už byl hodně velký, zhruba velikost pomeranče, podle lékařů tam byl dobrých 15 let. Divili se, že mamka zvládala normálně fungovat, jak byl velký, tak už hodně tlačil a vznikaly tak otoky na mozku.. Jinak my jsme si všimli, že mamka měla výpadky paměti, horší koordinaci, třeba při chůzi do schodů, trepaly se jí ruce. Ale to trvalo sotva týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
21.9.22 01:18

Jinak, co znám lidi, co měli nádor na mozku, tak všichni si stěžovali na bolest hlavy. Pak záleží, kde ten nádor je, může způsobovat potíže se zrakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
21.9.22 07:37
@MilujicislecnaT píše:
@Pudloslava myslite ze zivota ohrozujici stavy volaji z MR nebo z neurologie kam vysledky posilaji? takze myslite ze se mi bude moc ulevit cca do tydne pokud nezavolaji, ze treba tam nador nebude?

my jsme neurologie a volame, kdyz nam vysledky prijdou, coz byva realne za tyden. Jestli by volali z MR, nevim, snad jo. A volali by nam, ne pacientovi. V nemocnici volali temer vzdy, na obvode jsme zivot ohrozujici stav poslany na MR normalne, ne statim, asi nemeli. Jo a ja pacientum nevolam, kdyz maji prijit treba za 3 dny a ten nalez to vydrzi. Tak ho nestresuji telefonicky. Pak muze byt problem, kdyz se na tu navstevu pacient vykvakne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2099
21.9.22 17:44
@Anonymní píše:
@biedronka105 z magneticke rezonce nebo od neurologa. :roll:

Neurolog výsledky z MR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
24.9.22 18:23

Nikdo vám volat spíše nebude, personál bývá často líný a třeba když to dojde tak to ani nečtou. Jedině pokud si hned od začátku vytyčíte hranice já všechny doktory a sestry už vycvičila ty nejdůležitější takže u mě už komunikace funguje ale bohužel obecně to pravidlem není. Moc vám přeji ať jste zdravá protože lepší když zdravotnictví vůbec nepotřebujete to je nejlepší varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí