Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, jsou to polycystické vaječníky
no a asi takhle, až budeš fakt dítě chtít, což může bejt třeba za jednou tolik než ti je, budeš mít hodnoty nastavený trochu jinak, určitě nebudeš řešit případných pár kilo z hormonů…a s PCO se občas povede i přirozeně..good luck
@Sl.Kockova
Jistě ale zajímá mě jestli zy hromony budu muset brát jakoby pořád a kolik z toho zhruba přiberu teď..😅
Jak dlouho je budeš muset brát ti poví gynekoložka po všech vyšetřeních a kolik přibereš neví nikdo, stejně jako po antikoncepci- někdo zhubne/udrží váhu, někdo nabere 10kg. Spíš bych se bála toho, jestli budu moct mít miminko, ne pár kil, které se budou dát shodit jídelníčkem a fitkem.
A proč bys brala ty hormony ted? předpokládám, že bereš antikoncepci…hormony budeš brát až když budeš chtít bejt těhotná
když nechceš PCO tě nemusí trápit…
Dobrý den, jsem 16 letá dívka. Doktorka mi zjistila něco jako začátek polycistickych vaječníků. Říkala že by se to popřípadě řešilo hormony, máte s tím tady někdo zkušenost? Na váze si ddávám velice záležet takže je to pro mě opravdu peklo. Prosím o všechny zkušenosti a rady.