Poměr cena výkon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.12.17 21:36

Poměr cena výkon

Maminky :mrgreen: ahoooj. Chtěla jsem se zeptat jaký kočárek se vám nejlépe osvědčil v poměru cena výkon??? Mocí díky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kobliha51
16.12.17 22:03
@janidohnal píše:
Maminky :mrgreen: ahoooj. Chtěla jsem se zeptat jaký kočárek se vám nejlépe osvědčil v poměru cena výkon??? Mocí díky 8)

Tak na to si počkám. Zajímá mě ten výkon u kočárku. Jaké tam budou veličiny. Kočárkokilometry v závislosti na váze dítěte a počasí? Případně jiné veličiny?

• Citovat
  • Upravit
24992
16.12.17 22:12

@Kobliha51 hele občas se tu píší docela kraviny a hlouposti, ale zrovna tohle se úplně normálně používá skoro se vším, třeba i u hodnocení funkčního oblečení atp. tohle byla střela mimo, kámo :-D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11141
16.12.17 22:29
@debra.morgan píše:
@Kobliha51 hele občas se tu píší docela kraviny a hlouposti, ale zrovna tohle se úplně normálně používá skoro se vším, třeba i u hodnocení funkčního oblečení atp. tohle byla střela mimo, kámo :-D :jazyk:

Já to používám dost často, třeba při vaření - poměr času, který strávím u vaření nějakého jídla v poměru k tomu, jaká je nakonec spokojenost s jeho chutí:-), nebo třeba při výrobě nějakých „domácích“ hraček pro dceru, když s tím strávím moře času a ji to pak nebaví:-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25098
16.12.17 23:26

@janidohnal Já si myslím, že to bude hodně diskutabilní. My měli polský Dorjan, odjezdily hodně, i hodně terén, jednu dobu pořád lepily kola. Ale nemám srovnání. Prý je těžký, ale zase byl stabilní. My na něm teda měly chybu, kterou jsme pořešily, ale byla veliká. Odvozil 3 děti, ale tak tak. Dodnes se biju do hlavy, že jsem si nekoupila vysněný Peg Perego :think:
Ještě ho mám a chci ho dát na bazar za nějakou min. částku a doporučit jako druhý na zahradu nebo pro hodně zoufalou maminku. Službu ještě asi udělá. Na vyhození není, ale na drandění pro další 2-3 děti taky podle mě už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.12.17 20:36
@debra.morgan píše:
@Kobliha51 hele občas se tu píší docela kraviny a hlouposti, ale zrovna tohle se úplně normálně používá skoro se vším, třeba i u hodnocení funkčního oblečení atp. tohle byla střela mimo, kámo :-D :jazyk:

Jak se počítá výkon u kočárku?

• Citovat
  • Upravit
24992
17.12.17 20:42

@Kobliha51 tohle není fér, když já takhle fakt nepoznám jestli si dělíš srandu nebo ne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.12.17 20:55
@debra.morgan píše:
@Kobliha51 tohle není fér, když já takhle fakt nepoznám jestli si dělíš srandu nebo ne… ;)

Myslím to vážně. V inzerátech na prodej kočárku se uvádějí různé věci, ale výkon tam nikde uveden není. Tak proto se ptám.

• Citovat
  • Upravit
24992
17.12.17 21:06

@Kobliha51 no a z toho co psala Fazulina a Aries6 jsi to nepochopila? u kočárku je to poměr peníze a kvalita kočárku, kolik toho vydrží, jestli si vyplatí investice… u vaření je to třeba čas strávený v kuchyni ke kvalitě jídla nebo k tomu zda někdo ocení, že jsi tam stála dvě hodky, když by je uspokojil pokrm co vytvoříš do 30minut…u funkčního oblečení taky kvalita/výkon musím kupovat drahé, značkové oblečení nebo mi stejnou funkci splní i oblečení z Decathlonu za 1/3 ceny?.. už chápeš?

edit: a všem temto přirovnáním se dá říkat poměr cena:výkon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.12.17 21:42
@debra.morgan píše:
@Kobliha51 no a z toho co psala Fazulina a Aries6 jsi to nepochopila? u kočárku je to poměr peníze a kvalita kočárku, kolik toho vydrží, jestli si vyplatí investice… u vaření je to třeba čas strávený v kuchyni ke kvalitě jídla nebo k tomu zda někdo ocení, že jsi tam stála dvě hodky, když by je uspokojil pokrm co vytvoříš do 30minut…u funkčního oblečení taky kvalita/výkon musím kupovat drahé, značkové oblečení nebo mi stejnou funkci splní i oblečení z Decathlonu za 1/3 ceny?.. už chápeš?edit: a všem temto přirovnáním se dá říkat poměr cena:výkon

Tak napíšu výkon lomeno kvalita a to je jasné. Kvalita není výkon.

• Citovat
  • Upravit
24992
17.12.17 21:45

@Kobliha51 to není, ale prostě se to tak používá, já si to nevymyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.12.17 21:47

My měli dorjan prestige a spokojenost, korba velká, cena malá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.12.17 21:50
@debra.morgan píše:
@Kobliha51 to není, ale prostě se to tak používá, já si to nevymyslela…

Doufám, že zakladatelka to objasní. U kočárků výkon použít nejde.
 https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDkon

• Citovat
  • Upravit
24992
17.12.17 21:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.12.17 21:52

@Kobliha51 na trhu je kočárek, který do kopce jezdí snad sám, bo tak něco :) tak tam už by se ten výkon mohl brát v potaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí