Pomluvy kamarádek

Anonymní
22.4.12 15:01

Pomluvy "kamaradek"

Sice teprve koncim 3.mesic tehotenstvi, ale protoze to na me uz jde videt nijak to netajim…
Ted jsem se ale dozvedela, ze moje „dobre“ kamaradky sotva se to dozvedely resi jestli je miminko manzela! Je mi z toho spatne… Smutny je ze se k tomu pridaly i ty kterym jsem opravdu verila… Ze me driv rady obcar „probraly“ za zadama jsem brala jeste s rezervou, ale tohle uz mi prijde moc… Jsem z toho zklamana.. Myslite ze ma vubec cenu to nejak resit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LouLou
22.4.12 15:01

Vykasli se na ne…

• Citovat
  • Upravit
8996
22.4.12 15:02
@LouLou píše:
Vykasli se na ne…
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
22.4.12 15:04

Asi nemají nic jiného na práci…a navíc Ti závidí..jinak si to nevysvětluju :) hlavně se tím nezatěžuj zbytečně a užívej si těhotenství :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
22.4.12 15:11

J8 nevím, ale od tý doby co jsme se přestěhovali na vesnici, tak mi okolnosti kolem pomlouvání fakt lezou na nervy.
Jak už psala LouLou vykašli se na ně, nesto jí za to, přestaň se s nima bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
22.4.12 15:14

Ty pomluvy bych řádně přibarvila a bavila se tím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
22.4.12 15:16

Ahoj, vůbec tohle neřeš. Lidi si vždycky něco najdou. My bydlíme na vsi a před rokem se nastěhoval ob barák nový soused - shodou okolností manželův spolužák z vedlejší třídy ze ZŠ. Tak půl roku to bylo v pohodě a pak jsme se přes kamarády dověděli jak o nás rozhlašuje že se s manželem rozvádíme. A do podrobna vypráví jaké máme spory o dceru, o majetek, jaký mám já milence a manžel milenky…

Takže si „kamarádek“ fakt nevšímej. Já vždycky říkám, že to víc vypovídá o tom kdo pomlouvá, než o tom pomlouvaném :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
22.4.12 15:41
@Ywett píše:

To bych rozhodně nedělala. Jednou se mi to šeredně vymstilo… :cert:

Vůbec bych to neřešila! Čím víc se tím budeš babrat, tím spíš budou mít pocit, že to řešíš, protože „na tom něco je“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
22.4.12 15:42

Zakladatelko :hug: Myslím, že nějaké zákeřné ženy ti vůbec nestojí za to, aby si se trápila. Mysli hlavně na sebe a miminko. Těm ženám co tě pomlouvají, pošli lásku, nic víc pro ně udělat nemůžeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.4.12 15:43
@Ywett píše:
Řekni,že ani nevíš s kým to máš :pankac: taky se pobav viz koment nad.
  • Citovat
  • Upravit
muffinka89
22.4.12 15:45

To jsou teda"super" kamarádky

• Citovat
  • Upravit
7139
22.4.12 15:47
@Wiolla píše:
To bych rozhodně nedělala. Jednou se mi to šeredně vymstilo… :cert:Vůbec bych to neřešila! Čím víc se tím budeš babrat, tím spíš budou mít pocit, že to řešíš, protože „na tom něco je“.

já bych ty pomluvy přibarvila tak aby o tom manžel vědět popř. se do toho i zapojil :D jinak pokud tohle dělají tak to nejsou kamarádky, zažila jsem to, mrzí to, ale lepší je se na ně vykašlat jak tady píší holky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
22.4.12 15:56

já bych zcela ignorovala akamrádky by nebyly kamarádky- to jsou slepice, to snad není možný. Potřebuješ takové lidi kolem sebe?

• Citovat
  • Upravit
22585
22.4.12 16:04

Kašlat na ně.. jenom závidí ;) Za nějaké nervy nebo řešení ti takové slípky určitě nestojí.. užívej těhotenství a nech je ať závidí ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
22.4.12 16:10

Hehe, to fakt nemáš zapotřebí, takové kamarádky bych odřízla, bůhví co si ještě vymyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí