Začínáme podruhé :-)

17
22.4.12 14:03

Začínáme podruhé :-)

Ahojky všem :mavam:
Jsem tu uplně nová . Nechci to šířit mezi svými blízkými či přáteli dokud vše nebude potvrzené,ale musím to někam napsat nebo zešílím radostí :srdce:
Mám doma 20ti měsíční holčičku a už 4.měsíce se snažíme o miminko.Už od úterka jsem měla tušení a dnešní ranní test mi ukázal // :potlesk: jsem maximálně šťastná,dle mých výpočtů jsem 4 tt :) Manžel i já jsme šťastní :dance: Obědnám se tak za 2 týdny k doktorce a uvidíme co dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lo
6285
22.4.12 14:05

Gratuluji :palec: Otehotneni po 4 mesicich je super :) My se ted budeme snazit o prvni, prestala jsem brat anti, ted bude menstruace a s chuti do toho..nebudu na nic cekat a uvidime :D Za jak dlouho se vam povedlo prvni? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
22.4.12 14:08

JEE tak to blahoperji :kytka: :kytka: Lo: držím palce :palec: :palec: at to vyjde,ja po operaci a braní HA (8dnu) jsem otehotnela po 14 dnech :dance: po svadbe, :srdce: :srdce: a planovali jsme mimi hned po svadbe že do toho skočíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.4.12 14:09

Jsem fakt šťastná jak blecha nejradši bych to vyslepičila na potkání všem :mrgreen: Naše první Izulka se nám podrařila na poprvé :lol: teď sem byla už smutná že se to tak vleče ale všechno má svůj čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.4.12 14:10

Jinak držím palečky ať se povede co nejdřííííív :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
22.4.12 14:12

A pripravovali jste se na otehotneni nejak specialne? Ja beru jen kys. listovou…stale se chodim bavit, stale piju vino, jim o malonko vice ovoce jen…nektere nazory, co jsem vyslechla, byly, ze i v dobe snazeni bych mela vypit max. dvojku vina…to mi prijde :zed: Samozrejme, tehotna nic :! Ale v dobe snazeni se bat dal si vice sklenicek??? Jak jste na tom byly vy? Me to prijde trochu na hlavu, nevim no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
22.4.12 14:18

No to čo píšeš Lo ja delam ted v tehu :think: no to víno sem tam sklenku,ale pred otehot.jsem nedelala nic zvlíšnyho jedla sem vytamíny ako je MAMAVIT a jinka nic,prestala sem kourit,a nemyslela sem na to,a pak to slo,jak na to myslíš tak i v posteli je to na prd a mimi nikde,ale to ma každý jinak :nevim: A pri sexu sem si podopírala zadek polštarem a snažila sem se udržat vše v sobe :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
22.4.12 14:21
@ZuzIzi píše:
Ahojky všem :mavam:
Jsem tu uplně nová . Nechci to šířit mezi svými blízkými či přáteli dokud vše nebude potvrzené,ale musím to někam napsat nebo zešílím radostí :srdce:
Mám doma 20ti měsíční holčičku a už 4.měsíce se snažíme o miminko.Už od úterka jsem měla tušení a dnešní ranní test mi ukázal // :potlesk: jsem maximálně šťastná,dle mých výpočtů jsem 4 tt :) Manžel i já jsme šťastní :dance: Obědnám se tak za 2 týdny k doktorce a uvidíme co dál :)

ZUZI, jak se jmenuje holcicka? A mate uz jmena pro druhe miminko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.4.12 14:25

Dcerka se Jmenuje Izabela Anna,druhé jméno máme jen pro holčičku buďElizabetku nebo Ráchelku :-) Pro kluka nevíme :-D Jinak LO : nějak sem se nepřipravovala,dneska sem si vzala poprvý kys.listovou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
22.4.12 14:25

Ja vitaminy ne, doktor mi rekl, ze pokud jim normalni stravu, tak jsou zbytecne..a ja jim dost kiwi, hrusky, citron si denne vymackavam do vody..prijde mi, ze tolik vitaminu staci..jinak gynekolog mi rikal : hlavne budte v pohode, o to jde, zadnej stres, nemyslet na to…tak ale nemyslet na to, to nejak extra nejde.. :roll: Ale neomezuju se, to je fakt..na cerven mam naplanovane i nejake rockove koncerty :lol: no pokud uz budu tehotna, tak budou koncerty uz jen s dzusem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
22.4.12 14:28
@ZuzIzi píše:
Dcerka se Jmenuje Izabela Anna,druhé jméno máme jen pro holčičku buďElizabetku nebo Ráchelku :-) Pro kluka nevíme :-D Jinak LO : nějak sem se nepřipravovala,dneska sem si vzala poprvý kys.listovou ;-)

Takove neobvykle jmena, ale moc hezke :kytka: To mi uz taky mame…Karolina holcicka a pro chlapecka David..neverim v holcicku ale, manzel je ze tri kluku, jeho tata neumi holky, tak jestli to bude mit manzel stejne, tak budu mit kolem sebe jen chlapi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
22.4.12 14:54

Jé, já už chci takyyy :lol: :lol: Jinak moc gratuluji a @Lo přeji hodně štěstí, ať se brzy zadaří! :palec: :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
22.4.12 15:27
@Monika_1192 píše:
Jé, já už chci takyyy :lol: :lol: Jinak moc gratuluji a @Lo přeji hodně štěstí, ať se brzy zadaří! :palec: :palec: :)

Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
22.4.12 17:27

moc gratuluji :kytka: nás čeká snažení za pár měsíců a už se nemůžu dočkat až budu moct založit stejnou diskusi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.4.12 17:31

Lukresia - já sem šťastná že mám v sobě maličkatou fazolku :-) Už se těším za pár týdnu k doktorce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí