Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všem ![]()
Jsem tu uplně nová . Nechci to šířit mezi svými blízkými či přáteli dokud vše nebude potvrzené,ale musím to někam napsat nebo zešílím radostí ![]()
Mám doma 20ti měsíční holčičku a už 4.měsíce se snažíme o miminko.Už od úterka jsem měla tušení a dnešní ranní test mi ukázal //
jsem maximálně šťastná,dle mých výpočtů jsem 4 tt
Manžel i já jsme šťastní
Obědnám se tak za 2 týdny k doktorce a uvidíme co dál ![]()
Gratuluji
Otehotneni po 4 mesicich je super
My se ted budeme snazit o prvni, prestala jsem brat anti, ted bude menstruace a s chuti do toho..nebudu na nic cekat a uvidime
Za jak dlouho se vam povedlo prvni? ![]()
JEE tak to blahoperji
Lo: držím palce
at to vyjde,ja po operaci a braní HA (8dnu) jsem otehotnela po 14 dnech
po svadbe,
a planovali jsme mimi hned po svadbe že do toho skočíme ![]()
Jsem fakt šťastná jak blecha nejradši bych to vyslepičila na potkání všem
Naše první Izulka se nám podrařila na poprvé
teď sem byla už smutná že se to tak vleče ale všechno má svůj čas ![]()
A pripravovali jste se na otehotneni nejak specialne? Ja beru jen kys. listovou…stale se chodim bavit, stale piju vino, jim o malonko vice ovoce jen…nektere nazory, co jsem vyslechla, byly, ze i v dobe snazeni bych mela vypit max. dvojku vina…to mi prijde
Samozrejme, tehotna nic
Ale v dobe snazeni se bat dal si vice sklenicek??? Jak jste na tom byly vy? Me to prijde trochu na hlavu, nevim no… ![]()
No to čo píšeš Lo ja delam ted v tehu
no to víno sem tam sklenku,ale pred otehot.jsem nedelala nic zvlíšnyho jedla sem vytamíny ako je MAMAVIT a jinka nic,prestala sem kourit,a nemyslela sem na to,a pak to slo,jak na to myslíš tak i v posteli je to na prd a mimi nikde,ale to ma každý jinak
A pri sexu sem si podopírala zadek polštarem a snažila sem se udržat vše v sobe
![]()
@ZuzIzi píše:
Ahojky všem
Jsem tu uplně nová . Nechci to šířit mezi svými blízkými či přáteli dokud vše nebude potvrzené,ale musím to někam napsat nebo zešílím radostí
Mám doma 20ti měsíční holčičku a už 4.měsíce se snažíme o miminko.Už od úterka jsem měla tušení a dnešní ranní test mi ukázal //jsem maximálně šťastná,dle mých výpočtů jsem 4 tt
Manžel i já jsme šťastní
Obědnám se tak za 2 týdny k doktorce a uvidíme co dál
ZUZI, jak se jmenuje holcicka? A mate uz jmena pro druhe miminko? ![]()
Dcerka se Jmenuje Izabela Anna,druhé jméno máme jen pro holčičku buďElizabetku nebo Ráchelku
Pro kluka nevíme
Jinak LO : nějak sem se nepřipravovala,dneska sem si vzala poprvý kys.listovou ![]()
Ja vitaminy ne, doktor mi rekl, ze pokud jim normalni stravu, tak jsou zbytecne..a ja jim dost kiwi, hrusky, citron si denne vymackavam do vody..prijde mi, ze tolik vitaminu staci..jinak gynekolog mi rikal : hlavne budte v pohode, o to jde, zadnej stres, nemyslet na to…tak ale nemyslet na to, to nejak extra nejde..
Ale neomezuju se, to je fakt..na cerven mam naplanovane i nejake rockove koncerty
no pokud uz budu tehotna, tak budou koncerty uz jen s dzusem ![]()
@ZuzIzi píše:
Dcerka se Jmenuje Izabela Anna,druhé jméno máme jen pro holčičku buďElizabetku nebo RáchelkuPro kluka nevíme
Jinak LO : nějak sem se nepřipravovala,dneska sem si vzala poprvý kys.listovou
Takove neobvykle jmena, ale moc hezke
To mi uz taky mame…Karolina holcicka a pro chlapecka David..neverim v holcicku ale, manzel je ze tri kluku, jeho tata neumi holky, tak jestli to bude mit manzel stejne, tak budu mit kolem sebe jen chlapi ![]()
Jé, já už chci takyyy
Jinak moc gratuluji a @Lo přeji hodně štěstí, ať se brzy zadaří!
![]()
@Monika_1192 píše:
Jé, já už chci takyyy![]()
Jinak moc gratuluji a @Lo přeji hodně štěstí, ať se brzy zadaří!
![]()
![]()
Dekuju ![]()
moc gratuluji
nás čeká snažení za pár měsíců a už se nemůžu dočkat až budu moct založit stejnou diskusi ![]()
Lukresia - já sem šťastná že mám v sobě maličkatou fazolku
Už se těším za pár týdnu k doktorce:-)