Špinění při nidaci

199
21.4.12 18:07

špinění při nidaci

Ahoj chtěla bych se zeptat dnes je to 8 den od ovulace…začala sem lehce krvácet.....MS sem měla dostat 28.4.2012.....myslíte , že to může být nidační špinění nebo jak se tomu říká??? Jak dlouho vlastně takové špinění trvá a jak to má vlastně opravdu vypadat. Nevím jestli se mi dostavila MS dřív nebo jestli opravdu jde o uhnizdění vajíčka…Předem děkuji za radu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
21.4.12 18:17

Já bych poradila počkat…zjistíš to za pár dní. Může to být nidace, nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
21.4.12 18:18

Izzz a jak dlouho to špinění má nebo může trvat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.4.12 18:23

Tohle jsem teď našla:
Implantační špinění se může objevovat cca mezi 5. a 12. dnem po ovulaci

Příspěvek upraven 16.12.13 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
21.4.12 18:25

@Kacer80
Ahoj,já jsem teda po IVF,ale asi to bude stejné. Já jsem špinila 6.den po transferu embrya,před tím bylo oplodnění a 5ti denní kultivace,takže jakoby 11tý den od ovulace. A trvalo chviličku,ani ne půlden. A bylo to fakt malinko.
Takže Tvůj osmý den by mohla být nidace. Ale jak píše IZZZ,počkat pár dní a pak udělat testík.

• Citovat
  • Upravit
199
21.4.12 18:25

Hm no tak uvidíme.....je to takové přijde mi to jako salbá MS takovej světle červený výtok.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
21.4.12 18:26

Mno jo no uvidíme......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.4.12 18:35

Proto se doporučuje testovat až po termínu ms…někdy je pozitivní test a pak přijde ms, se kterou zárodek odejde.
Já jsem taky testovala dřív, asi 5 dní před ms a byl duch a udržel se 8 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.4.12 19:28

U me to trvalo 2 dny a bylo to hooodne slaby spineni. Kojila jsem, tak jsem si myslela, ze se mi vraci menstruace a ono dalsi mimco :mrgreen: Kazdopadne preji, at to dopadne, jak se prejes :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.4.12 21:05

@Kacer80 u druhého jsem měla nidační špinění cca 5-6DPO, tmavohnědé, až trochu do starorůžova, červená netekla.
U prvního jsem trochu špinila v den očekávané ms a pak ještě jednou, jen den dva a hodně světle. Teď ve třetím těhotenství jsem začla špinit a pak i trochu krvácet v době očekávané ms, dost se to táhlo, To tekla fakt červená, podle mě to bylo z čípku, jak byl překrvený, nahnědlé špinění z dělohy, opakovalo se to několikrát, mimino se drží, vše je v pořádku.

Takže může to být opravdu uhnizďování (ale jak úspěšné, tak třeba neúspěšné), případně čípek, nedostatečná činnost žlutého tělíska, začínající ms a bůhví co ještě. Já mívám první slabou čárku na mamatestu 10 už někdy 9-10DPO (z ranní moči, na namáčecím proužku), takže ještě vydrž a v pondělí klidně testni (ale s vědomím, že ms může dorazit i přes druhou čárku, že bude zatím test negativní atd., zkrátka lov na ducha, mě to baví a beru to tak, že jak to má být, tak to dopadne ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.4.12 10:05

Tak seto vyřešilo .....ještě včera večer sem si myslela, že to opravdu bude nidační špinění a ráno bum bum bum.....a je tu ta mrcha červená…:o///…takže opět nic…:´(((.........všem děkuji za rady......snad příští měsíc.....:o(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.4.12 18:39

Přesně tak…příští měsíc…no dalšího měsíce s úsměvem a ponaučením, že testovat radši až po termínu ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
feri112
25.4.12 12:28

Umělé oplodnění

ahojky, já jsem byla před 11 ti dny na transforu embryí a včera jsem maličko špinila,ale ne krev, bolelo mě dost břicho a dneska jsem zaase špinila, test si mám dělat až v sobotu po 14 ti dnech transféru, tak jsem nervozní a když nekrvácím tak to snad vypadá dobře ne? :?:

• Citovat
  • Upravit
3643
4.12.12 16:31

..

Příspěvek upraven 03.05.22 v 16:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
4.12.12 17:51
@feri112 píše:
ahojky, já jsem byla před 11 ti dny na transforu embryí a včera jsem maličko špinila,ale ne krev, bolelo mě dost břicho a dneska jsem zaase špinila, test si mám dělat až v sobotu po 14 ti dnech transféru, tak jsem nervozní a když nekrvácím tak to snad vypadá dobře ne? :?:

já jsem dnes 14 den po transferu - a z toho jsem celých 11 dní krvácela - takže klídek - jsem těhotná dnešní HCG mám 1409 jednotek, takže feri věř, že to bude dobré!!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí