Špinění při nidaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
967
4.12.12 17:52
@feri112 píše:
ahojky, já jsem byla před 11 ti dny na transforu embryí a včera jsem maličko špinila,ale ne krev, bolelo mě dost břicho a dneska jsem zaase špinila, test si mám dělat až v sobotu po 14 ti dnech transféru, tak jsem nervozní a když nekrvácím tak to snad vypadá dobře ne? :?:

jo a testy ty jsem si dělala už od 7 dne od transferu a nejdřív byl duch, ted už čára pěkná, jsi dobrá, žes vydržela netestovat, určo dej vědět držím ze :srdce: palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
6.12.12 20:41

Ahoj, taky jsem se chtela zeptat, jsem 10 DPO, normalne LF trva 15 dni. Pri vysetrovani cipku jsem mela na prstu trochu cervene krve. Muze to byt nidace, nebo je uz pozde a mam spis cekat, ze MS prijde hodne brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viollinka
7.1.13 13:41
@feri112 píše:
ahojky, já jsem byla před 11 ti dny na transforu embryí a včera jsem maličko špinila,ale ne krev, bolelo mě dost břicho a dneska jsem zaase špinila, test si mám dělat až v sobotu po 14 ti dnech transféru, tak jsem nervozní a když nekrvácím tak to snad vypadá dobře ne? :?:

Ahojky, mě se stalo přesně totéž, 11 den po transféru jsem špinila, byla jsem vystrašené, ale uklidnili mě, že ještě o nic nejde, 14 den jsme měli pozitivní testík a 16 den nám to potvrdila i krev a uz, když jsem večer přijela domů, začala jsem lehce krvácet, ale vyděsila jsem se úplně příšerně, celou noc jsem brečela, druhý den to ustalo a dobrý, lékařka řekla, že to může být po uz nebo i hnízdění embryjka, teď čekáme do pátku na další krev a uz…jsou to nervy..snad vše bude v pořádku. Přeji moc a moc štěstíčka!!

• Citovat
  • Upravit
1016
15.1.13 18:21

Ahoooj je tu nekdo? chtela jsem se zeptat. chodime na IUI, brala sem 3 mesice clostilbegyt a duphaston.ted asi mesic beru dostinex. v prosinci jsem byla utz folikulu, bylo mi receno, ze nejsou dostatecne velke, takze IUI ani cileny styk nema smysl.je i presto mozne, ze bych otehotnela? mela jsem ted takovou zvlastni ms.1den cervene spineni, den a pul krvaceni a ted 2dny hnede spineni.sem z toho zmatena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
9.8.13 10:39

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, měla jste některá implantační špinění už 4 dny po ovulaci? Není to brzo? četla jsem, že to může být 5-12 dní po ovulaci a v grafech na Fertility Friend to má většina holek nejdřív 8.den.
Nikdy jsem to neměla, tak si říkám - že by?? (snažíme se už 6 let).
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
11.8.13 19:44

@jajda32 to tezko rici, ale moc preji, at tomu tak je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
11.8.13 22:30

@Lucake
díky :hug:
možná spíš praskla nějaká žilka či co, bylo to jedno zašpinění a konec :nevim:
No nechám se překvapit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.8.13 10:23

@jajda32 ono kdyz to tak rychl preslo, tak by to mohlo byt ono, ale bohuzel to tak nemusi byt. To cekani je vzdycky hrozny, co :) ja zatim cekam na ovulaci, tak me ta horsi cast teprve ceka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
12.8.13 11:46

@Lucake
Já už se tak dlouho pohybuju mezi čekáním na ovulaci a ne/čekáním na ms, že se chytám stébla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.8.13 11:51

@jajda32 mam za sebou pres dva roky cekani na //, takze te uplne chapu. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
12.8.13 16:41

@Lucake
přeju ať se brzo zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.8.13 17:59

@jajda32 ja tobe taky, treba uz se ti ted zadarilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
12.8.13 20:16

@Lucake
díky, jestli jo, tak dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
17.8.13 15:17

@jajda32 tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
17.8.13 16:54

@jajda32 Ahoj, tak výš už jak to bylo? sice pozdě, ale odpovídám že já jsem měla nidační špinění 4 DPO. Teda nevím zda to bylo právě to nidační nebo jen nějaká žilka nebo něco, nicméně 9 DPO už byly // ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky