Špinění při nidaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
13.6.17 09:46

@chipsa je to určitě možné.. A ano nechala, protože jsem na tom psychicky nebyla nejlíp. A ted sme se právě take nesnazili a dali sme tomu volny průběh.. proto by mne to prave prekvapilo. Dnes tedy uz krvacim vice..takove nitky a tmavou krev…takže asi jen prisla o par dni drive no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
13.6.17 10:00

@Lenka190 jestli jsi potratila 25.5.tak si prece zadny cyklus projit nenechala. vzdyt je dnes teprve 13.6. mela si samovolny potrat nebo revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.6.17 10:04

@karkarka ja sem tatar.. 25.4 pardon :D jsem tu i ve skupinách kvuli tomu kdyz sem to resila. A byl to samovolny potrat v patym tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
13.6.17 10:11

@Lenka190 tak to potom klidně mohla nidace být. ale jestli se to stupňuje, tak asi spíš dorazila menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.6.17 10:18

@karkarka no jen mne zarazeji ty hleny a ta včerejší růžová.. tohle jsem nikdy neměla.. mam to mit za pet dni, tak uvidím.. bud se to opravdu rozjede a prisla ta mrcha dřív a nebo udelam testik a budu doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
13.6.17 11:07

@Lenka190 a ovulace víš kdy byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.6.17 13:57

@karkarka ano 5.6 takze to zacalo právě 7 dni po ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.17 09:25

Zkusenosti?

Ahoj holky. Mam cyklus 25 dni. posledni ms byla 12.6,takze dalsi by melq dorazit v pátek.. Ale dnes rano jsem mela rano hrozne male množství krve pri utreni na wc. Bylo to jednorázové. Bolest mam jen jakoby mi koncila ms. Myslite, ze mohlo jit o zahnizdeni..? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.17 09:36
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Mam cyklus 25 dni. posledni ms byla 12.6,takze dalsi by melq dorazit v pátek.. Ale dnes rano jsem mela rano hrozne male množství krve pri utreni na wc. Bylo to jednorázové. Bolest mam jen jakoby mi koncila ms. Myslite, ze mohlo jit o zahnizdeni..? :nevim:

U mne tomu tak bylo v prvnim tehotenstvi. V druhem nic. Je to otazka nahody, jestli vajicko „rozlepta“ nejakou cevku. Ano, je to regulerni priznak nidace. U me to bylo tri dny pred pozitivnim testem/ocekavanou menstruaci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.17 09:47

@Anonymní Fiha.. no tak to by bylo něco, kdyby to tak bylo.. :dance: bradavky mne teda po menstruaci neprestali jeste bolet :D

• Citovat
  • Upravit
5.7.17 10:30

Ano, takový příznak jsem měla při otěhulení.
Také jsem měla cyklus 25 dní a zhruba pár dnů před očekávanou MS taky při utření.
Nyní jsem 26tt. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.17 10:37

@Ghanaian Princess jeej tak to moc gratuluji :potlesk: :srdce: A mela jsi nějaké příznaky uz před tim spinenim? a bolelo te podbrisko jako pri menstruaci??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.17 10:39

@Ghanaian Princess a kdy ti vysel test? Ja dnes zkousela a nic..

• Citovat
  • Upravit
5.7.17 10:40
@Anonymní píše:
@Ghanaian Princess jeej tak to moc gratuluji :potlesk: :srdce: A mela jsi nějaké příznaky uz před tim spinenim? a bolelo te podbrisko jako pri menstruaci??

Začalo to nějak normálně mezi ovulací a MS jako každý měsíc.
Před tím špiněním nic nenormálního, cítila jsem úplne stejný příznaky jako každý měsíc.. Tlaky v podbřišku, pocit nadcházející MS, močák - ten hodně, měla jsem i pocit, že si pujdu pro brusinky, i prsa bolela.
Jenže já to tak mívala každý měsíc.

Test jsem si dělala přesně na den očekávané MS a měla jsem viditelné proužky.. Sice ne uplne tmavé, ale viditelné. Ale to nemusíš mít, každá žena má tu hladinu jinak.. Prostě ještě počkej - nic tím neovlivníš stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.17 10:45

@Ghanaian Princess děkuji :) No počkám a uvidím. Jak rikas. Ovlivnit se to vazne nedá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky