Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ghanaian Princess Tak uz mam křeče a krev na toaletaku a i v zachode pri curani. Takze zas dorazila dřív ![]()
@Lenka190 - vypada to ze asi ano - to je mi lito
Ale neboj, dalsi prilezitost prave prichazi za par dnu ![]()
Me trvalo po prve otehotnet rok a pul (zamlkle tehu) a pak 6 mesicu (ted 26tt).
Povede se, budes mit mimco driv nebo pozdeji. Ono se to podle tech priznaku moc neda vestit, proto ja tomu moc neverim.
Dobrý den jsem tu nová a mám hned dotaz
menstruační cyklus mám 24-25 dní s trváním 5 dnů… luteální fáze 14 dní 31.7. jsem měla ovulaci a v den ovulace i před a po ovulce bylo
nu a 5.8 jsem jednorázově zašpinila
nikdy jindy to nemívám takhle uprostřed cyklu tak by jsem chtěla znát váš názor zda se mohlo jednat o nidaci… O Mimi se snažíme
děkuji za odpovědi ![]()
@Litta děkuji za odpověď zdálo se mi to brzy už 5 dní po ovulce ![]()
@Juliet 93 píše:
@Litta děkuji za odpověď zdálo se mi to brzy už 5 dní po ovulce
A jak víš, kdy byla? Pokud jen podle testů, tak to může být lehce o půlden, den posunuté a odpovídalo by to začátku uhnizďování… Fakt uvidíš, teď je strááášně brzy na jakékoli odhady, za týden zkus test. ![]()
@Litta vím to podle ovu testíku a ano nezbývá než počkat ten týden ale bylo by to hezké najít // po půlročním snažení ![]()
@Juliet 93 píše:
@Litta vím to podle ovu testíku a ano nezbývá než počkat ten týden ale bylo by to hezké najít // po půlročním snažení
To je jasné.
Tak přeji ať to vyjde, případně brzy. Dej vědět.
Ahoj, ovu jsem měla 3.10. ms měla dorazit 17.10. včera duch na testu a dneska tmavě hnědá krev, zatím jen trošku. Tak a teď babo rad ![]()
Ahoj holky, přidávám se k diskuzi. Také jsem čekatelka na mimino, přes 2 roky. Dnes jsem 11 DPO, ovulace ověřena lékařem na folikulometrii. Dnes ráno na toaletě jasná krev, ted odpoledne jen hnědé špinění. Cyklus mám krásných 28 dní, MS čekám kolem 1. 11. Sama jsem zvědavá, co z toho bude
, zda splašené hormony nebo nidace. Dám vědět…a všem pevné nervy, jelikož vím, že každoměsíční sledování mě mnohokrát zmátlo, už ani nedoufám po těch letech, ale tohle se mi stalo poprvé.
@Lucylooo píše:
Ahoj holky, přidávám se k diskuzi. Také jsem čekatelka na mimino, přes 2 roky. Dnes jsem 11 DPO, ovulace ověřena lékařem na folikulometrii. Dnes ráno na toaletě jasná krev, ted odpoledne jen hnědé špinění. Cyklus mám krásných 28 dní, MS čekám kolem 1. 11. Sama jsem zvědavá, co z toho bude, zda splašené hormony nebo nidace. Dám vědět…a všem pevné nervy, jelikož vím, že každoměsíční sledování mě mnohokrát zmátlo, už ani nedoufám po těch l
etech, ale tohle se mi stalo poprvé.
Jee to budeme asi podobně nacasovane:) A stalo se mi to stejně jako tobe, od 26. 10 byly dvě miniaturní špinění. Ale už se těm svým " zaručeným " příznakům musím smát, vyhlizim je každý měsíc cca 3 roky a nakonec vzdy
MS. A vždycky, když si kupuju nový tampony, si říkám, ze je tentokrát určitě nespotřebuju ![]()
Jo jednou se už u mě takovýhle spineni objevilo, tak jsem jsem se hned začala tesit, ale druhý den opět menses… Takže teď spíš chodím na záchod a říkám si-tak už?
A zatím nic. No zkusím to vydržet do toho 1. 11. ![]()
Ahoj, tak to máme jak přes kopírák
, mě se to vyřešilo v pátek večer, když uděřila v plné síle, o 5 dní dříve. Takže splašené hormony.
… tak poztivně do dalšího měsíce
.