Špinění při nidaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IamSherlocked
29.1.15 18:21

@mikefi je to dost mozne :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
128
1.2.15 18:16

@mikefi
pravdepodobne to bude nidacni krvaceni, mela jsem to taky tak. Test mi ale ukazal 2 carky az pozdeji. Drzim palce ;) Dej vedet, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.2.15 10:54

Ahoj holky, tak nidační krvácení to bohužel nebylo :(. Jen mi přišla MS dřív. Dnes jsem byla na gynekologii, a doktorka rikala ze je to zcela normální, že mi to přišlo 21. DC…ze se to stává, no. Tak doufám, že tento měsíc už to bude normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
4.2.15 12:05

Holky, při krvácení musíte prostě vydržet, tady vám niko neřekne, jestli máte nidační krvácení nebo MS!
Já měla slabé krvácení a špinění po 4.IVF a bylo to nidační, ale při 1.-3. IVF jsem měla předčasné MS a bylo to téměř stejný, akorát se to rozkrvácelo a při nidačním to bylo spíš špinění 2 dni. To se prostě na 100 pro nepozná, navíc každá jsme jiná, nic jiného než čekat na výsledky z krve se dělat nedá!!!

Vydržte a nešilte! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.6.17 20:24

Ahoj holky

Mam na Vas dotaz.. Jsem z toho jelen… jsem 7 dpo.. par dni mam zvláštní pnutí v břiše a takove divne pichani.. Kdyz sedim tak se mi mota hlava a mam zavrate.. mam 6 dni do menstruace.. v sedm rano jsem si dělala test a samozřejmě takto brzo jen jedna čárka. Ale v deset jsem sla na wc a na toaletaku krev… na intimce byla po každé návštěvě wc jen kapicka červeno hnede krve.. ale na toaletaku vzdy víc a pri curani v mise taky troska červené. Když jsem v sedm prisla domu z prace, tak jsem na toaletaku mela svítive růžovou.. vubec nevim co to muze byt.. myslíte ze by nidace..? 25.5 jsem měla samovolny potrat… děkuji Vam za odpovědi..pisu to do více skupin, protože nevim kdy a kde mi kdo poradi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.6.17 20:30

A já mám taky dotaz, proč to píšete do tří debat? Myslíte si, že výsledek bude lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15154
12.6.17 20:31
@chipsa píše:
A já mám taky dotaz, proč to píšete do tří debat? Myslíte si, že výsledek bude lepší?

Jsi mi to vzala z pusy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.6.17 20:40

@chipsa ne to samozřejmě ne. Jen jsem chtěla názor více žen.. tak jsem to dala do vice skupin. To je nejaky problem..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.6.17 20:45

@karkarka nemyslela jsem to špatně, jen jsem chtěla znát názor.. a proto jsem i v jedné skupině dopsala to, že to davam do více diskuzi. A myslim si, ze to tu je založené od toho, aby sme si navzájem poradili, tak se tedy omlouvám, jestli vas pohorsilo to, ze jsemto zkusila nám více diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.6.17 20:47

@Judithkaj ano. Dala jsem to na tri diskuze, ale smysl je pořád stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.6.17 20:48

My to vidíme a třikrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.6.17 20:53

Davala jsem tři prispevky, ale. každý do jine diskuze. Je možné, ze jsem to nějak špatně zkopírovala a dala špatně..v tom případě se znovu omlouvám a všem zúčastněným děkuji za rady :) Všechny tady jste uz bud maminy a nebo jste snažilky, ale řešíte zrovna to, kolikrát to kdo kam dal, nez aby jste holce která absolutně nevím ktera bije poradili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.6.17 20:56
@Lenka190 píše:
Davala jsem tři prispevky, ale. každý do jine diskuze. Je možné, ze jsem to nějak špatně zkopírovala a dala špatně..v tom případě se znovu omlouvám a všem zúčastněným děkuji za rady :) Všechny tady jste uz bud maminy a nebo jste snažilky, ale řešíte zrovna to, kolikrát to kdo kam dal, nez aby jste holce která absolutně nevím ktera bije poradili.

A co ti máme poradit, kromě návštěvy gynekologa? Nikdo ti tam dovnitř nevidí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.6.17 20:57

@Judithkaj vůbec nevim jak to tady funguje. Myslela jsem, ze někdo je v nějaké skupině a nevidi co je v dalsi. Proto jsem to dala do více diskuzi, jelikoz jsem chtěla jen poradit a znát názor žen, kterým se to třeba stalo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.6.17 21:01

@chipsa tak chtěla jsem pouze vedet jestli jste meli neco podobného… myslela jsem si, že tahle stránka je právě od toho aby si zeny radili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí