Pomluvy ve školce

Tejina
15.9.16 09:20

Pomluvy ve školce

Zensky, slysely jste nekdy, ze by vas ve skolce ucitelky pomlouvaly a nevedely, ze je slysite? Resily jste to nejak? Nejak se mi kupi neprijemny zazitky u nas ve skolce a ja nevim uz, co s tim…strasne me to s**e, ale nechci, aby se to svezlo po detech.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2659
15.9.16 09:23

8o Tak to se mi nestalo, ale být tebou, ozvala bych se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.9.16 09:25
@Tejina píše:
Zensky, slysely jste nekdy, ze by vas ve skolce ucitelky pomlouvaly a nevedely, ze je slysite? Resily jste to nejak? Nejak se mi kupi neprijemny zazitky u nas ve skolce a ja nevim uz, co s tim…strasne me to s**e, ale nechci, aby se to svezlo po detech.
že je slyším? No to bych se ozvala hned v tu chvíli… a hezky nahlas… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.9.16 09:26

8o 8o prosímtě jen tak ze zvědavosti, co tak slýcháváš… jinak asi bych to taky řešila hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
15.9.16 09:27

U nas je to folklor v obchodech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
15.9.16 09:27

Hm…ono to treba tak zhavy nebude, ale v tu chvili me to tak strasne nasra*o. Ucitelka povidala jiny, ze by byla rada, abychom neprisli i dneska (my konkretne, zminovala nase jmena, vcera deti nebyly), ze je to prijemny mit tam min deti, blablabla…bylo videt, jak v ni desne hrklo, kdyz jsem zatukala (spis zabusila :D ) na dvere a rikam, ze ji teda asi prekazim plany na odpocinkovej den, ze kluci jsou tady.

Jako ja chapu, ze je to na palici, mit tam tolik deti…ale je teprv pulka zari, proboha. Co bude rikat treba v kvetnu…

• Citovat
  • Upravit
15497
15.9.16 09:29
@Tejina píše:
Hm…ono to treba tak zhavy nebude, ale v tu chvili me to tak strasne nasra*o. Ucitelka povidala jiny, ze by byla rada, abychom neprisli i dneska (my konkretne, zminovala nase jmena, vcera deti nebyly), ze je to prijemny mit tam min deti, blablabla…bylo videt, jak v ni desne hrklo, kdyz jsem zatukala (spis zabusila :D ) na dvere a rikam, ze ji teda asi prekazim plany na odpocinkovej den, ze kluci jsou tady.Jako ja chapu, ze je to na palici, mit tam tolik deti…ale je teprv pulka zari, proboha. Co bude rikat treba v kvetnu…

A to je jako nějaké pomlouvání, jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll:

Řešíš kraviny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.9.16 09:30
@Tejina píše:
Zensky, slysely jste nekdy, ze by vas ve skolce ucitelky pomlouvaly anevedely, ze je slysite? Resily jste to nejak? Nejak se mi kupi neprijemny zazitky u nas ve skolce a ja nevim uz, co s tim…strasne me to s**e, ale nechci, aby se to svezlo po detech.

přesvědčila bych je o tom, že je opravdu slyším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.9.16 09:30
@Tejina píše:
Hm…ono to treba tak zhavy nebude, ale v tu chvili me to tak strasne nasra*o. Ucitelka povidala jiny, ze by byla rada, abychom neprisli i dneska (my konkretne, zminovala nase jmena, vcera deti nebyly), ze je to prijemny mit tam min deti, blablabla…bylo videt, jak v ni desne hrklo, kdyz jsem zatukala (spis zabusila :D ) na dvere a rikam, ze ji teda asi prekazim plany na odpocinkovej den, ze kluci jsou tady.Jako ja chapu, ze je to na palici, mit tam tolik deti…ale je teprv pulka zari, proboha. Co bude rikat treba v kvetnu…

no ale to snad není pomluva, ne? Pomluva je něco, co není pravda a má hanlivý či uráživý význam… kdybych slyšela tohle, co ty, tak bych se nahlas zasmála, že tady máte ty naše draky a máte po klidu… a věřím, že paní učitelky by se zasmály se mnou… aspoň tedy u nás ve školce… případný otrávený obličej za zády by mi už asi byl u sedinky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
15.9.16 09:31

Neslyšela, a kdyby ano tak si stoupnu před houf slepic a vyzvu je, že mi to klidně můžou říct do očí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525

@Tejina A tak každej je happy, když má v práci málo práce, šéf je na služební cestě a telefony nezvoní, ne? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005

@Tejina Tak zrovna tohke neberu jako pomluvu. To že by uvítala míň dětí je vcelku logické. A asi prostě vyhodnotila vaše děti jako náročnější než jiné.

Já jsem taky ráda, když v práci není kolega, který mně permanentně zásobuje prací. A jako pomluvu nebo negativní postoh vůči němu to nepovažuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.9.16 09:32
@Svistice píše:
@Tejina Tak zrovna tohke neberu jako pomluvu. To že by uvítala míň dětí je vcelku logické. A asi prostě vyhodnotila vaše děti jako náročnější než jiné.Já jsem taky ráda, když v práci není kolega, který mně permanentně zásobuje prací. A jako pomluvu nebo negativní postoh vůči němu to nepovažuji.

a nebo to brala podle toho, že včera nedošly, tak dnes taky třeba zůstanou doma… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
15.9.16 09:33

Jo, ja vim, ze to není moc k reseni, ale jak rikam, kupi se to…kdyby to byla tahle jedna věc, tak neresim…ale je toho vic. Napr. mila pani reditelka lze mejm detem, když jsou na zahrade (ta zahrada ma dobrejch 2000 metru), tak nesmí opustit piskoviste ani na vzdalenost peti metru…a další a další.

• Citovat
  • Upravit
29350
15.9.16 09:35
@Tejina píše:
Jo, ja vim, ze to není moc k reseni, ale jak rikam, kupi se to…kdyby to byla tahle jedna věc, tak neresim…ale je toho vic. Napr. mila pani reditelka lze mejm detem, když jsou na zahrade (ta zahrada ma dobrejch 2000 metru), tak nesmí opustit piskoviste ani na vzdalenost peti metru…a další a další.

hele, a jsou tvé děti nějaké živější než ostatní? Nebo jsou tam nové a nevědí, jak to chodí a podobně? Nebo utíkají ze zahrady ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin