Jak dlouho se chránit se začátkem užívání HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Faithy
3.5.10 16:08

Pomoc..:(

Ahoj holky, vím, že mě s tímhle asi pošlete někam, ale já opravud nevěděla, kam to jinam napsat :cry:
Minulé úterý jsem dostala měsíčky a v pátek si šla ke gynekologovi pro prášky..ten mi řekl, že bych je měla začít správně brát na začátku dalších měsíčků, ale že můžu i 2-5 den cyklu…takže jsem začala hned ten pátek s prvním práškem..i když si čtu příbalový leták jak chci, stejně tomu nerozumim…tam píšou, že musím použít bariérovou metodu prvních 7 dní prvního cyklu.. chápu to dobře, že to znamená, že od prvního prášku se musím chránít ještě 7 dní a po 7 dnech už budu chráněná HA?..:( Myslím, že vy už budete zkušenější, co se tohohle týče..Děkuji předem.. :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30300
3.5.10 16:16

Pokud s práškama začínáš tak to tak je. Prvních 7 dní se musíš chránit i jinak, prášky ještě nefungují pořádně. Další cykly pokud nezapomeneš prášek jsi chráněná i v té 7 denní pauze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Faithy
3.5.10 16:18

děkuju moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
24798
3.5.10 17:15

Tak tak. Já navíc první platíčko skoro celé špinila, ale to je taky normální. Začínala jsem brát tak, aby mi pak menses vycházela v týdnu a ne před víkend :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí