Začínáme s dokrmováním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111
28.12.11 12:05

pomoc s dokrmováním

ahojky,chtěla bych se zeptat na jednu věc,mám holčičku 3 měsíce,má 7,5 kg,paní doktorka nám řekla,že od 4.měsíce začneme dokrmovat,..no ale jak,když nechce ani ahev,ani dudlíka?? pokaždý,když ji ho zkusim dát,první se tomu hrozně směje a pak nastane řev,neumí dudat prostě, :think: :think: ..řešila to tady některá z vás prosím o rady,..MOC DĚKUJU :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
28.12.11 12:12

A proč máš začít dokrmovat? Jaký má přírůstky?
Jinak se začíná kolem těch 6m se zeleninou, masem, ovocem, UM se vůbec nedává, pokud máš dost mlíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.12.11 12:23

NO přírustky má dobrý-to i řekla,ale taky mi řekla,že od 4.měsíce začneme s příkrmem,…taky nevim proč,když váží až dost a fakt nechápu,jak to budu dělat :,( ptala jsem se jí,ale odpověděla dost nesrozumitelně a připadala jsem si jak idiot,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.12.11 12:30

Nic jí nedávej ještě, počkej do půl roku (nebo chlup dřív, uvidíš, jak na tom bude..) a začni normálně zeleninu a tak.
Na www.kojeni.net je někde srozumitelně popsáno, nebo prohledej tady diskuse, o zavádění příkrmů je jich milion.
Na nějaké UM a flašku navíc bych se vyprdla, pokud je spokojená a prospívá… mimo jiné i ušetříte ještě=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.12.11 12:48

děkuju za radu :) taky budu radši,když nebudeme muset přikrmovat,jak půjdeme na další očkování,budu to muset probrat víc s doktorkou proč to vlastně chce po nás… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí