Těstoviny s rajčatovým pyré pro 11měsíční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Těstoviny s rajčatovým pyré pro 11ti měsíční dítě
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda jste maminky už zkoušeli uvařit dětem kolem 11ti měsíců těstoviny s rajč. pyré? My kupujeme toto http://www.valfrutta.cz/…jcatove_pyre, tak že bych mu to z toho udělala. Zkoušeli jsme těstoviny s rajčaty ve skleničce a syn to snáší v pohodě. Nebo máte nějaké recepty na těstoviny s rajčaty? Díky
Příspěvek upraven 27.12.11 v 11:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky male tohle davam a v pohode.Nakrajim kureci maso,orestuju,trosku osolim,zaliju pyre a podusim.Ona to miluje,pridavam jeste trosku cukru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,já jsem teď nadšená z tohodle receptu: Jedno rajče bez slupky,kousek cibulky,nebo jarni cibulky(nebo porek),dýně na kostičky tak hrstičku,kousek mrkvičky ,posypala jsme to susenou celerovou natí(nebo pertželka) a nakonec s tím povařit těstoviny a podle potřeby rozmačkat
Ta dýně to krásně zahustí a je to moc dobrý
Můj malej 9m to dlabe a chutná mu to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martin bude mít rok,ale do 11. měsíce vůbec nejedl kousky, dávil se. pak najednou přišla mánie ochutnat vše, co má máma, a tak dostal normálně naše jídlo - špagety, omáčka z pyré (na cibulce, s troškou česneku, bazalkou, trocha cukru, povařené), mleté maso (hovězí, dobré), na tom sýr, a mohl se ujíst. Já skoro nesolím ani pro nás, takže naše jídlo je z hlediska soli naprosto vhodné pro kojence ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit