Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to zkus ještě jednou je poprosit. Moc hezky poprosit. Že hrají malému přímo nad ložnicí, jestli by nemohli v době jeho spánku přestat anebo jestli by nemohli teda hrát (když už musí) nějakou krásnou ukolébavku, ale potichu…?
A co se smradem od morčat? Neuděláš asi nic, jen se můžeš utěšovat, že už bude zima a větrat asi moc nebudou, aby jim to nezmrzlo.
Dívám se na metřík, že máš psíka? Neboj, on vyroste a pejsci a kočičky se rádi nemají......
. Si dělám prdelky, co?
Pokud hrajou přes den neuděláš vubec nic.Neruší noční klid.Jinak souhlasim s tim ž v paneláku nemužeš čekat že bude klídek.
Ještě si ale dopadla dobře,tak snad tě to uklidní.U nás máme šílenou sousedku.V noci běhá po revíru a nahání kočky co nemaj majitele a na noc si ty mrchy divoký tahá domu aby jim nebyla zima
.samozřejmě že mršky celou noc mnoukaj a řvou a chčijou proto že na domov nejsou zvyklé.Takže já od 22 aaž do 1 poslouchám šílenou sousedku jak běhá za barákem a křičí
Mikeši,ocásku,matyldo,mourku,čerte,běloušku,zrzečko atd.. ani je všechny neznám a pak od 1 až do 6 Celou noc poslouchám jak ječí strachy.přes den je to fajn,to jen čuchám ty kočičí chcanky ![]()
Jo už sem v klidu.musim to vydržet jen do května a vydržela sem to už 8 let
.
Koček je tu 12.V létě je jejich počet vždy 2násobnej a tim i se prodlužuje jejich svolávání
ale na zimu se ztrácí takže počítám že v zimě už jich bude nahánět jen 6 a celá t prodecura se teda zkrátí a možná se změnší i ten smrad.
Sousedum zdar
![]()
Trošku závidim jen ty houslové sousedy ![]()
bohužel nápravy se člověk nedovolá
Holky, kdo jste na tom podobně, něco jsem našla tady:
http://www.pravnik.cz/…souseda.html
Třeba tam někdo najde odpověď, jsou tam i nějaké konkrétní dotazy (ale nevím, jestli i odpovědi..).
Hele akdyž jsem ještě bydlela s našima v paneláku, tak jsme měli milé romské spoluobčany, kteří od jara do podzima, den co den seděli před barákem s kytarama a zpívali romské národní. Nic proti romským národním, ale hlavní zpěvák neuměl moc dobře zpívat a hlavně po 14 dnech už to bylo fakt nesnesitelný.
Kamčo já mám kočky ráda, ale tohle musí být fakt šílený. Když si představím ten smrad, řvaní, blechy, mrouskání.....
ještě musim dopsat že občas se stane že se nějaká ta kočka ztratí a nebo jí někdo otráví nebo přejede.Pak chodí sousedka po baráku a pátrá kdo to byl a kdo kdy kde byl a jestli to neni pachatel.
nikdy bych těm kočkám neublížila proot že vim že oni za to nemohou,ale občas se divim že sousedku už někdo neotrávil.
Nedávno zde byla velká kauza,Ztratil se oblíbenec mourek mladší
.sousedka holduje alkoholu a zase rozjela pátrání.Mourek mladší nebyl k nalezení.Tak hledala vraha a mourkovo tělo v popelnicích.Nakonec se ze sklepa začal linout hodně velkej smrad a soused našel mourka mladšího zavřeného u ní ve sklepě skoro chcíplého pokaděného počuraného.Byla opilá a zavřela ho do svého sklepa proto že doma už měla jednu kočku co se s mourkem mladším nesnese.Nakonec s toho udělala další kauzu že jí někdo ukradl klíče od sklepa a zase vrátil aby to nepoznala a ještě zavřel ten zloděj mourka mladšího do sklepa. ![]()
Takže tak u nás ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
ještě musim dopsat že občas se stane že se nějaká ta kočka ztratí a nebo jí někdo otráví nebo přejede.Pak chodí sousedka po baráku a pátrá kdo to byl a kdo kdy kde byl a jestli to neni pachatel.
nikdy bych těm kočkám neublížila proot že vim že oni za to nemohou,ale občas se divim že sousedku už někdo neotrávil.
Nedávno zde byla velká kauza,Ztratil se oblíbenec mourek mladší.sousedka holduje alkoholu a zase rozjela pátrání.Mourek mladší nebyl k nalezení.Tak hledala vraha a mourkovo tělo v popelnicích.Nakonec se ze sklepa začal linout hodně velkej smrad a soused našel mourka mladšího zavřeného u ní ve sklepě skoro chcíplého pokaděného počuraného.Byla opilá a zavřela ho do svého sklepa proto že doma už měla jednu kočku co se s mourkem mladším nesnese.Nakonec s toho udělala další kauzu že jí někdo ukradl klíče od sklepa a zase vrátil aby to nepoznala a ještě zavřel ten zloděj mourka mladšího do sklepa.
Takže tak u nás
Ono to asi k smíchu není, ale fakt mě to pobavilo.
lleennttiillkkaa píše:Kamča.dalmatinka píše:Ono to asi k smíchu není, ale fakt mě to pobavilo.
Nedávno zde byla velká kauza,Ztratil se oblíbenec mourek mladší.sousedka holduje alkoholu a zase rozjela pátrání.Mourek mladší nebyl k nalezení.Tak hledala vraha a mourkovo tělo v popelnicích.Nakonec se ze sklepa začal linout hodně velkej smrad a soused našel mourka mladšího zavřeného u ní ve sklepě skoro chcíplého pokaděného počuraného.Byla opilá a zavřela ho do svého sklepa proto že doma už měla jednu kočku co se s mourkem mladším nesnese.Nakonec s toho udělala další kauzu že jí někdo ukradl klíče od sklepa a zase vrátil aby to nepoznala a ještě zavřel ten zloděj mourka mladšího do sklepa.
Takže tak u nás
Tak nějak
. Kamčo, ty máš teda zážitky.......
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Takže tak u nás
Lizbeth děkuju
Jinak holky vím že bydlet v paneláku není sranda a že klid tam není ale poslouchat den co den v jednom kuse housle to už je na palici.
Mimochodem když jde učit sousedka tak hraje doma chlap a obráceně.Chodí učit někam do školy a mají tam dokonce udělanou zkušebnu,nechápu proč nechodí zkoušet tam.Holky a vysavač a mixér je fakt odlišný zvuk od houslí.Ale jsem ráda že to jsou housle a né ty kočky
tak to by mě už fakt odvezli. Teď jsem zjistila že náš další soused je také hudebník,ale toho jsem ani jednou neslyšela a ten bydlí hned vedle nás a nikdy ho prý nenapadlo hrát v bytě,aby neobtěžoval sousedy,protože někteří opravdu hudbu nesnáší.
jo a s tím spaním je jim jedno kdy chodí spát malej,už jsme se zkoušeli dohodnout.A holky nemyslím tím všechny a myslim to bez urážky,ptala jsem se jestli by mi někdo neporadil a ne jestli mě nechcete odsoudit za to že mi vadí počínání sousedů.
Myslim si že nejsem jediná komu by to vadilo.Bydlíme ve starém paneláku a zdi jsou tu fakt papírový.Takže je tu slyšet opravdu cokoliv.Večer slyšim co si naši druzí sousedi(mimochodem babička s dědou) povídají ale nám tohle fakt nevadí jen to hraní a ten smrad.Na to že nemám ráda zimu tak se na ni těšim už kvůli tomu větrání.
coblli píše:
jo a s tím spaním je jim jedno kdy chodí spát malej,už jsme se zkoušeli dohodnout.A holky nemyslím tím všechny a myslim to bez urážky,ptala jsem se jestli by mi někdo neporadil a ne jestli mě nechcete odsoudit za to že mi vadí počínání sousedů.Myslim si že nejsem jediná komu by to vadilo.Bydlíme ve starém paneláku a zdi jsou tu fakt papírový.Takže je tu slyšet opravdu cokoliv.Večer slyšim co si naši druzí sousedi(mimochodem babička s dědou) povídají ale nám tohle fakt nevadí jen to hraní a ten smrad.Na to že nemám ráda zimu tak se na ni těšim už kvůli tomu větrání.
nikdo tě neodsuzuje,můj přízpěvek tak teda rozhodně myšlený nebyl,takže se omlouvám jestli jsem to napsala tak že to tak vyznělo
chtěla jsem napsat jen pohled z druhý strany..
a neboj z dítěte jednou bude puboe a oni ho budou chodit prosit aby vypl svojí hudbu ![]()
Jo a to tam chudáček mourek mladší byl aspon 3 dny.Mezitim ona dáma na nás klepala snad každý den 2× a hledala vraha
.muj muž říká beztak ho někam zavřela a neví kam
a soused se toho chytil a mourka mladšího zachránil.Kdyby se našel o den dýl tak už tam byl asi nataženej jak králík
![]()
V noci jsem pak poslouchala-proboha mourečku vrat se mi,panebože proč si mi vzal mourečka a takle tady kvílela celé 3 noci než se našel ![]()
Myslim že paní má velké štěstí že je to tady samej klidas,jinak už jí za ty její scény někdo zabil
.
Před chvílí jsem zjistila že za barákem lítá novej s prominutím chcáč(když nevim jak se jmenuje říkám jim tak)
tak se těšim na jeho noční vystoupení ![]()
já to taky nemyslela zle,ale chtěla jsem poradit a místo toho tu skoro každý napíše co jako jsem zač když mi to vadí.Jsem prostě taková.A nejsme finančně na tom nejlíp abychom se přestěhovali někam kde je klid třeba barák.Holt to tu takové je.Vím že můj syn už není malý aby spal dlouho ale přece ho nebudu budit kvůli tomu že si sousedi zas chtějí vyhrávat a to že spí tři hoďky po obědě to je jedině dobře
,protože pak není mrzout.Jinak vše v dobrém nechci nikoho urazit,ale mě to tak prostě přijde.
![]()
Tak to se ti musím omluvit já, možná ten můj příspěvek byl ostřejší a moc ti nepomohl
. Beru to z druhé strany, na nás taky chodila sousedka, že v bytě Míša dupe a brečí a ona že se musí učit do školy. No co asi s tím udělám, poslala jsem jí ve vší slušnosti kamsi
a doporučila ať si zapne rádio. Já to dělala kvůli zvukové kulise, pak mi nevadil ani mixér od sousedů. Zvuky se ignorovat ještě dají, smrad je daleko horší, v tom s tebou soucítím.
Kamča.dalmatinka píše:
Jo a to tam chudáček mourek mladší byl aspon 3 dny.Mezitim ona dáma na nás klepala snad každý den 2× a hledala vraha.muj muž říká beztak ho někam zavřela a neví kam
a soused se toho chytil a mourka mladšího zachránil.Kdyby se našel o den dýl tak už tam byl asi nataženej jak králík
![]()
V noci jsem pak poslouchala-proboha mourečku vrat se mi,panebože proč si mi vzal mourečka a takle tady kvílela celé 3 noci než se našel
Myslim že paní má velké štěstí že je to tady samej klidas,jinak už jí za ty její scény někdo zabil.
Před chvílí jsem zjistila že za barákem lítá novej s prominutím chcáč(když nevim jak se jmenuje říkám jim tak)tak se těšim na jeho noční vystoupení
Kami, to je dost dobrý
. Hej, já se tak dlouho nezasmála. Díky. Škoda, že bydlíš tak daleko. Bych se stavila kouknout na paničku chcáčů…To je výraz, chcáči...........
. Jsem chlapovi ohodila monitor kafem, jak jsem vyprskla…
![]()