V noci nespí

1441
9.3.12 22:02

Pomoc, v noci nespi

Ahoj maminky, mam celkem velky problem. Tech temat ohledne toho uz tu sice bylo dost, ale presto si nevim rady.
Mam 10.mesicni dceru. Do 4.mesice spala velice dobre, budila se jen jednou,nakojila se a spala do rana. Pote se zacala budit stale casteji, takze kojeni nocni nabralo na obratkach. Zacala tedy spat se mnou v posteli, protoze to bylo mnohem jednodussi jak pro mne, tak i pro ni, kdyz bych ji vytahovala kazdou hodinu z postylky. Nyni se budi kazdou hodinu, zada jen kojeni. Zkousela jsem ji dat lahev s vodou, s cajem, mleko umele a treba i trochu kase do lahve. Nic, parkrat to zabralo, ale minimalne, odmitala. Dudlika nechce, jen mne. Parkrat si cucne a usne, ale takto to je celou noc. A kdyz hned nedostane prso, tak zacne rvat. Nevim jak ji od toho odvyknout? Opravdu pomuze nechat ji vybrecet par noci a neprijit k ni vubec nebo jsou i jine metody. Prosim vas vsechny maminky o radu. Jsem zoufala a unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6077
9.3.12 22:08

Ahoj. Mám něco podobnýho. Malýmu je 5měsíců. Do půlnoci se budí klidně každou hodinu. Po půlnoci, když už si jdu lehnout já, tak každou druhou hodinu. Někdy se ani moc nenapije, jen asi vyžaduje moji přítomnost. Bohužel nemám žádný fígl jak na to, jen že v tom nejsi sama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
9.3.12 22:09

citim s Tebou!! a vubec Ti nezavidim!!!
tohle mam taky za sebou. syn do 4 mesice spal docela vzorne v postylce..
a pak jako kdyz zacal vyzadovat me nebo nevim co, jsme prospali tolik noci v kresle (on u me v naruci), ze to ani nespocitam.
jak jsem ho odlozila, tak bylo zle!! :zed:
kdyz mu bylo asi 14 mesicu, tak jsme zkusili dat postylku vedle postele
(mel jeste po me s odendavaci bocnici) a byl klid.
ale t :zed: ty jsi rikala, ze nepomaha aby spal s Tebou, tak nevim…
VYDRZ ! ! ! !
Synacek treba do ted(skoro 4roky) vyzaduje v noci jogurtovy napoj (ve vicku ma brcko),ale to jsem si ho naucila sama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
9.3.12 22:12

Ahoj, nechat ji brečet pomoci může, ale taky nemusí… být tebou, tak to zkusím, ale radši na to nespoléhám.. my si tímhle obdobím taky prošli, museli jsme to vydržet, nic jiného nezabíralo… v 11m pomohlo, že jsme přestali kojit na noc… bývala bych to tak udělala dřív, ale dlouhý měsíce jsme jí učili na lahhvičku :think:

Přeju pevný nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
9.3.12 22:15
BMRL píše:
citim s Tebou!! a vubec Ti nezavidim!!!
tohle mam taky za sebou. syn do 4 mesice spal docela vzorne v postylce..
a pak jako kdyz zacal vyzadovat me nebo nevim co, jsme prospali tolik noci v kresle (on u me v naruci), ze to ani nespocitam.
jak jsem ho odlozila, tak bylo zle!! :zed:
kdyz mu bylo asi 14 mesicu, tak jsme zkusili dat postylku vedle postele
(mel jeste po me s odendavaci bocnici) a byl klid.
ale t :zed: ty jsi rikala, ze nepomaha aby spal s Tebou, tak nevim…
VYDRZ ! ! ! !
Synacek treba do ted(skoro 4roky) vyzaduje v noci jogurtovy napoj (ve vicku ma brcko),ale to jsem si ho naucila sama :zed:

No tak to taky nezavidim, v kresle jeste mnohem horsi. Ja jsem zkousela posilat i manzela, jednou, dvakrat to zabere, ale pak uz kolikrat taky ne a chce, abych prisla ja a jak si k ni lehnu, tak otevira pusu a hleda moje prso. Ted spi od 19.45 a za tu dobu do ted se probudila uz 3krat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
9.3.12 22:16

Nemůzou mu růst zuby? Jestli se budí s tebou i bez tebe, tak to něco musí být. Jestli to nechceš lámat, chce to snížit hladinu pro vzbuzení a dávat mu napít bez toho, aby ses úplně vzbudila. Pokud jsou to ty zuby, tak by měl pomoci Calgel. JInak mě nic nenapadá, podle mě to bude jen nějaké období. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
9.3.12 22:17

Je proste uz zvykla se kazdou chvili probudit jen kvuli kojeni. Doktorka mi rekla, ze ji musim nechat a nechodit k ni, kdyz se probudi, ale dcerka ma fakt vydrz, tak mam strach se do toho pustit, protoze opravdu nevim, zda to po par dnech opravdu zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
9.3.12 22:17

Nepomůže než vydržet pár nocí řevu… nedávala bych jí úplně pryč od tebe, ale prostě prso ne… myslím, že bude jekot dvě, max. tři noci…
Ale musíš být pevná a sama rozhodnutá, jinak to dítě vycítí.

Příspěvek upraven 09.03.12 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
9.3.12 22:19
Káka74 píše:
Nemůzou mu růst zuby? Jestli se budí s tebou i bez tebe, tak to něco musí být. Jestli to nechceš lámat, chce to snížit hladinu pro vzbuzení a dávat mu napít bez toho, aby ses úplně vzbudila. Pokud jsou to ty zuby, tak by měl pomoci Calgel. JInak mě nic nenapadá, podle mě to bude jen nějaké období. :nevim:

jejda, tak to je dlouhe obdobi. Jo momentalne ted ji rostou zoubky nahore, ale to uz nespi od toho 5.mesice a zoubky ji zacaly rust az v 8.mesici. Je mozne, ze to ted bude trochu zpusobeno tim, ale myslim, ze minimalne.
A na co je ten Calgel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
9.3.12 22:20
AnastazieB píše:
Nepomůže než vydržet pár nocí řevu… nedávala bych jí úplně pryč od tebe, ale prostě prso ne… myslím, že bude jekot dvě, max. tři noci…

Takze mam k ni chodit tak i tak, kdyz se probudi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
9.3.12 22:21

To je tim, ze usina u prsa. Jakmile bude umet usnout sama, tak se bude budit min nebo vubec. Dite se budi mezi spankovymi cykly a vyzaduje uspani stejne jako vecer. Mladsi to vetsinou nedelaji, protoze spankovy cyklus je trochu jiny.

Nechala bych vse stejne, jak doted, co se tyka vecerniho rezimu. Ditko musi byt uvolnene a ospale, jestli neni, zkus treba cist knizku nebo neco. Poloz do postylky a treba hlad nebo jemne poplacavej po zadickach v leze na boku.. To pak muzes postupne odbourat. Zustan s ni, neodchazej. Nebude se ji to libit, ale budes s ni. Nebo zkus, kdyz zplace, tak zvednout a pochovat, nez se zklidni. Pak polozit a pokud zlace, opakovat. Ale priprav se na to, ze budes muset vydrzet dlouho, zezacatku. Klasicky vyrvavani je urcite rychlejsi a taky pekne hnusny a kruty.

• Citovat
  • Upravit
13752
9.3.12 22:22

Jo, já bych asi nenechala dítě jen tak řvát… prostě utěšovat, maminka je u tebe, ale mlíčko nedostaneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
9.3.12 22:22

kdyz ji nenakojim, tak zacne brecet. Jak tam proste k ni prijdu, tak chce jen jedine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
9.3.12 22:25
kockodanka píše:
To je tim, ze usina u prsa. Jakmile bude umet usnout sama, tak se bude budit min nebo vubec. Dite se budi mezi spankovymi cykly a vyzaduje uspani stejne jako vecer. Mladsi to vetsinou nedelaji, protoze spankovy cyklus je trochu jiny.Nechala bych vse stejne, jak doted, co se tyka vecerniho rezimu. Ditko musi byt uvolnene a ospale, jestli neni, zkus treba cist knizku nebo neco. Poloz do postylky a treba hlad nebo jemne poplacavej po zadickach v leze na boku.. To pak muzes postupne odbourat. Zustan s ni, neodchazej. Nebude se ji to libit, ale budes s ni. Nebo zkus, kdyz zplace, tak zvednout a pochovat, nez se zklidni. Pak polozit a pokud zlace, opakovat. Ale priprav se na to, ze budes muset vydrzet dlouho, zezacatku. Klasicky vyrvavani je urcite rychlejsi a taky pekne hnusny a kruty.

no prave, prijde mi to docela krutarna nechat miminka vyrvat,proto se do toho porad nejak nechci pustit. Takze prvni uspavani, aby bylo bez kojeni a v noci kdyz se budi, tak se snazit uhladit nebo pochovat, jestli to dobre chapu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
9.3.12 22:26
AnastazieB píše:
Jo, já bych asi nenechala dítě jen tak řvát… prostě utěšovat, maminka je u tebe, ale mlíčko nedostaneš…
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401