Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhotná nebudeš. Vzala sis postinor a nejspíš si už dávno měla po ovulaci. Klid.
Postinor jsem si před rokem vzala 45 minut po styku (prasklý kondom
) a těhotná jsem nebyla, ms přišla v termínu.
Otázkou je, když jsem pak koumala cyklus zpětně, zda opravdu zabral postinor nebo jsem měla dřívější ovulaci.
Těch pět dní rozpětí MS je docela dost, jak to počítáš? Každopádně pokud ti má přijít 22., tak už jsi měla určitě po ovulaci, pokud až 27., tak je to možná trochu na hraně.
Postinor jsem mela jednou. Bylo mi po něm teda hrozně zle a komplet rozhazeny cyklus, ale těhotná jsem nebyla.
Já jsem si vzala postinor 24 hod po styku, kdy se nám svezl kondom a dnes má syn 2 a půl roku. Prosím Anonym, snad pochopitelné ![]()
Ahoj před týdnem jsem si vzala po nechranenem sexu egianti něco jako postinor levnější verzi a v neděli sem si dělala tt negativni a dneska termín ms nikde bolí mě pravý podbřišek a jsem víc unavenejsi mohu být těhu i přes egianti nebo kdy udělat tt??
Týden po styku by ti test pravděpodobně nic neukazal i kdyby si byla těhotná. Pockala bych ještě minimálně týden pokud by MS nedorazila a znovu testovala. Ale spíš máš rozhozeny cyklus po tom prášku.
Dobry den, vcera jsem mela chranenny styk ale kondom praskl. Dnes jsem si vzala Postinor dve tablety naráz, takze od styku přibližně 25 az 26 hodin. Je mozne, ze jsem to tim postinorem zachránila a tehotna nebudu?? Moc dekuji za odpovědi, jsem z toho moc nervózní,.. Jo a jeste jak dlouho ten postinor mam v tele a jak dlouho ucinkuje? Jinak Ms ma přijít 22 nebo 27…