Praha - věci do azylového domu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1577
24.6.15 14:36

Jeste dotaz…pokud bych nasla neco z kosmetiky pro maminku (sprchac, telove mleko..) mam to tam take pridat nebo jde jen o veci pro deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
24.6.15 14:38

@Mishka85 tříleťák na noc pleny ještě má, přes den už je bez ale na noc ještě dává. Děkujeme moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
24.6.15 14:40

@Mishka85 ježíš to víš že bude ráda, jen především chtěla pro děti, pro sebe by jí to ani nenapadlo. Oni v azyláku mají základní věci ale pro ně je tam všechno co dostanou od někoho luxus. Já jí minulý týden koupila tekutý ariel na praní a měla z toho vánoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
24.6.15 14:44

@hanča74 mrknu co mam v slusnem stavu a poslu, rada udelam radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
24.6.15 14:47

@hanča74 zbyly mi jednorazove plenky po maly, jestli nevadi, ze jsou baleni nacata. Chtela jsem je darovat nekomu potrebnemu, takze rada zaslu. Muzes mi do sz napsat adresu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
24.6.15 14:50

@Mishka85 prosím na slušný stav nekoukej, tam jsou rádi i za flíčky a dírky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
24.6.15 14:51

@Pomka jasně že nevadí. adresu napíšu a pak mi pošli účet pošlu za poštovné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148463
24.6.15 15:05

Mám tu něco po vnučce. Dva roky. Prosím adresu.Jsme až Mar. Lázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 15:23

@hanča74

Moc ráda bych něčím přispěla. Sama jsem jako dítě prožívala násilí mezi mými rodiči a následky si nesu dodnes. Takže takové příběhy hodně prožívám. Dávám pryč věci po synovi 0-3 roky. Nožička nám zatím do 26 nenarostla, ale mám tu ještě něco málo na miminko - spíš letní věci od vel. 68. Hodně jsem toho už darovala nebo prodala. Spíš bych potřebovala vědět konkrétně co mamince a dětem chybí. Nebo jakou velikost nosí.

Taky tu mám nějaké zimní věci, už větší vel. 80 a výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
24.6.15 15:28

@hanča74 a jsou nejake konkretni veci, co potrebuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
24.6.15 15:28

@Špuntice1986 Nejmenšímu chlapečkovi je 6 týdnů, staršímu klučíkovi 3 roky a holčině 4 roky.No ona pořád říká že jim nechybí nic, kromě toho že mi dneska říkala o plenách a o mléku. Ale vidím to když tam přijdu. MIminku se ty letní věci hodí určitě. Jinak oni si to tam maminky půjčují když je třeba, nebo když se to nehodí jedné, tak to dá druhé.
Jste moc hodná, děkujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
24.6.15 15:33

@Pomka já to teď zrovna psala mamince nad Vámi. Ona říká, že nepotřebuje nic, kromě toho co mi říkala dneska…pleny a mléko, to je největší položka do jejího malého rozpočtu. Jinak se jí na mimčo vše, ale ona má třeba tři bodýčka a pere je klidně každý večer v ruce aby je měla čistý. Věcí moc nemá, opravdu jen min. základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
24.6.15 15:41

Slo by předat si balík veci na zlicine???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
24.6.15 15:48

@lllucie Ahoj, určitě, dojedu kamkoliv. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
24.6.15 15:52

Ahoj, věci které uvádíš (pleny, mléko, boty vel.26) zrovna nemám. ale mám 1,5 ročního kluka a kamarádky okolo rodí samé holčičky, takže jsem rozdala jen věci neutrální a pravda, něco málo prodala. nicméně si myslím, že bych ještě určitě našla oblečení pro toho nejmenšího. chtěla bys tedy pro paní nějaké oblečení? pokud ano, od jaké velikosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová