Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanča74 píše:
@lllucie Ahoj, určitě, dojedu kamkoliv.
my jsme ze zdic a v sobotu behem dopoledne pojedeme na zlicin.Tak jestli by ti to vyslo? Mam urcite boticky i oblečení. Mame dohromady 6 dětí a to by bylo abych nedala modrou ikea tasku dohromady. Přihodila bych rada i neco pro ty maminky tam…obleceni. Kosmetiku…mam toho doma maraky a nevazim si toho ani a je mi jasný. ze ony nemaji kolikrat vubec nic…
Uzila by pani baby bjorn klokanku? Ja uz malou nosim v kibi a bjornka mi tu leží…
@hanča74 ahoj, taky bych neco mela na maleho…
nepotrebuji i nejake dospelacke obleceni?
nebo nejlepe udelat balik vseho a oni uz se tim proberou-co se jim nebude hodit, tak daji ostatnim?
@Papia píše:
@hanča74 ahoj, taky bych neco mela na maleho…
nepotrebuji i nejake dospelacke obleceni?
nebo nejlepe udelat balik vseho a oni uz se tim proberou-co se jim nebude hodit, tak daji ostatnim?
Ahoj, jsi moc hodná. Já jedu ještě příští týden do azyláku v Jiřetíně pod Jedlovou kde jsou handicapované matky s dětmi a handicapované těhotné ženy tak tam taky něco můžu vzít. Tam jsou vděčný za všechno. Jak bych si to mohla převzít? ![]()
@lllucie píše:
Uzila by pani baby bjorn klokanku? Ja uz malou nosim v kibi a bjornka mi tu leží…
Ahoj, určitě ano, ale jedu ještě příští týden do azyláku v Jiřetíně pod Jedlovou kde jsou handicapované matky s dětmi a handicapované těhotné ženy tak si myslím, že tam by klokanku maminky uvítaly víc, pokud jí chceš opravdu darovat budou určitě moc rády ![]()
@lllucie já si nevšimla že s tou klokankou si to taky ty. V té Jedlové uvítají vše. jen já jsem v sobotu dopoledne v práci. ale klidně dojedu do Zdic, to není problém. ![]()
@hanča74
já ti psala o stránku dřív, ode mně tedy pro paní nic nechceš?
@hanča74 píše:
@lllucie já si nevšimla že s tou klokankou si to taky ty. V té Jedlové uvítají vše. jen já jsem v sobotu dopoledne v práci. ale klidně dojedu do Zdic, to není problém.
Ahoj. Ja budu strasne moc rada.kdyz ty věci nekdo potrebny využije. at uz je to kdokoli ![]()
Tak sobotu vypustime a ja budu mit aspon vic casu to dat vsechno dohromady.
Jak jsi na tom časově pristi tyden? Ja pracuju i s prckem.ale prazdniny mam celkem volny.tak kdyz mi napises.kdy mas cas. urcite se nekde sejdeme.
Budu s detma vyletovat.tak bych ti ty veci rada nekam přiblížila. treba bychom se sesli na puli ceste nekde…na benzínce treba u Berouna…
Ja toho mam po dětech fakt mraky a je mi lito to vyhodit a tak to skladuju ve sklepe…
a fakt to strasne rada daruju tam.kde to vyuziji.
Tak pristi tyden se snad nekde potkáme ![]()
@crazyidea Ahoj, promiň že odepisuji až teď. Byla jsem s prckem venku a s tel. se blbě píše. Pokud máš něco co chceš darovat, určitě se hodí vše. Já jedu ještě příští týden do azyláku v Jiřetíně pod Jedlovou kde jsou handicapované matky s dětmi a handicapované těhotné ženy tak tam taky něco můžu vzít. Tam jsou opravdu rádi za vše. Jen napiš jak by se ti hodilo předání nebo poslání. Poštovné uhradím.
![]()
@lllucie píše:
ahoj, tyjo, já nechci být hnusná, ale klokanku bych fakt nenabízela, zrovna ty Bb nejsou ergonomické.. doufám, že jsem tě neurazila
![]()
@hanča74
bydlím na okraji Prahy, ale pracuji v Troji, takže pokud jsi psala, že předání v Praze není problém, můžeme se sejít přes den u mě v práci a nebo pak po práci třebas v Kobylisích, Ďáblice, Prosek, Střížkov, Letňany. podle toho, jestli pojedeš MHD nebo autem.
kdy budeš věci potřebovat? probrala bych věci a připravila ti krabici ![]()
@crazyidea nikam to pro mě není daleko, v Troji budu o víkendu na závodech kánoí. Jinak Letňany a to ostatní mám skoro za barákem. Pojedu autem. napíšu ti do sz moje číslo, až se ti to bude hodit klidně písni dojedu.
![]()
@hanča74 prosim tě zitra jedu do Motola, do nemocnice na kontrolu. Nebudes tam někde pobliż dopoledne? Mohla bych vzit něco sebou. Pojedu sanitou.
@hanča74 nevadi.Mam z@Tim tasku věci po vnučce pleny načaté, ubrousky vlh. a ještě něco doladím. Zítra je to na celý den(motol),tak potom pošleme. Prosím tě jsou tam i věci po synovi+12 let) tak si s tim poraďte. ![]()