Ponížení - nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.11.24 14:50
@Hecate píše: Více

Jo, chvíli chodil se staženým ocasem, pak už po mě chtěl ať s tím dám pokoj. On to asi cítí tak, že to byla blbost ji druhý den doprovázet, ale tím, že si nevzal to její telefonní číslo se ukázal jako charakter a jeho vina se má všechna smazat. Každopádně tohle už je 8 let stará záležitost. Od té doby nic, nebo aspoň o tom nevím. Jenže kdyby něco, tak bych mu to stejně odpustila, stačilo by, kdyby se ke mě vrátil. Ano, zdá se, že jsem dost hloupá, nebo závislá, nebo co. Nebo ho doopravdy miluju, že bych mu všechno odpustila, neříkám, že hned, rozhodně bych prskala úměrně přestupku.
Každopádně mám dojem, že víc než strach, že mě ztratí tak má strach z toho, co by tomu řekla jeho maminka…

• Citovat
  • Upravit
13923
6.11.24 16:51
@Anonymní píše: Více

A proč to řešíš po takové době :nevim:

PS: hodně chlapů se vlastní matky bojí víc než čerta. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.11.24 16:51

Ty jako řešíš po osmi letech nějaký olizování manžela na akci s jinou holkou??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
7.11.24 09:56

Osm let stará historie :zed:, to je ovšem informace, která tuto diskuzi posunuje úplně někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
7.11.24 12:05

Kilo na to, že jí v lesíku za autem obtáhnul :mrgreen: Ale teď po 8 letech bych to už asi neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
7.11.24 12:17

Tak něco se doma asi děje, když jsi založila tuhle diskuzi, i když je to osm let stará záležitost. :nevim:
Pořád te žere, že ses k tomu tehdy nepostavila jinak? Nedivila bych se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
7.11.24 12:31
@Silvianna píše: Více

Většinou se člověk mentálně vrací k minulosti, která by se mohla zdát jako uzavřená, ve chvíli, kdy se ta situace jakoby opakuje. Tedy jak píšeš, něco se doma děje/on se nějak chová, jí to nějak intuitivně spíná s tím, co prožívala tehdy… ale racionálně to zatím neumí pojmenovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
7.11.24 13:30

8 let, zajimave…
a co se teda deje ted ze jsi otevrela starou ranu? nebo byla otevrena celou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.24 14:12

Přišlo to náhodou na přetřes kvůli jedné fotce z té oslavy a dozvěděla jsem se že se vlastně nic nestalo, když s ní neměl sex a že dělám z komára velblouda… Zkrátka jsem hysterka a on se zachoval správně.

• Citovat
  • Upravit
12741
7.11.24 14:17

Aha, teď už to dává víc smysl.
No, univerzální definice nevěry neexistuje. Lidi se v nazírání na ni liší. Ale v konkrétním páru stejně nakonec hraje roli to, jak ji vnímáme my dva a jestli se shodujeme (pokud se neshodujeme diametrálně, je to asi dost problém, možná i důvod pro rozchod, nevím).

Za mě třeba líbačka v pořádku není a do nevěry bych ji zahrnula. Byla bych ji asi schopna odpustit, ale nelíbilo by se mi zlehčování takového počínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
7.11.24 14:31

No a vy si jako myslíte že nějakým ignorováním a hnusnym chováním mu znechutite nevěru??? :lol: Chlapům odjakživa dělá dobře když na něj ženská žárlí a zakázané ovoce nejvíce chutná…Věřte mi že to vaše slepičí chování po nevěře mu bude dělat dobře :cert: a bude podvádět nadále protože je to vzrušující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.24 14:59
@Nina914 píše: Více

Tento komentář jsem nepochopila, v čem bylo to slepičí chování? A také to hnusné chování jsem nepochopila, prosila bych to lépe vysvětlit. Jaké by tedy podle Vás bylo adekvátní chování?

• Citovat
  • Upravit
4334
7.11.24 17:56

boha jeho to je pako, bych se ho rovnou zeptala jestli bude taky tak chapavy az se zacnes pred jeho kamarady po nekom vilnem plazit a oblizovat mu ustni dutinu, a pak s nim jeste chodit na prochazky, pac pokud nedojde na sex tak se vlastne chovas spravne?

no je na case toho kostlivce poradne protrast a oprasit :cert:
jinak na nej pri nejaky dalsi prilezitosti drive ci pozdeji narazite zas

a jemu radim zvolit priste diplomatictejsi odpoved :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
7.11.24 18:33
@Atisia píše: Více

Souhlas. Má zkušenost, že jak ženská, tak chlap sondují u známých, když mají někoho vyhlídnutého co nejvíce informací. Podle mě se znají už déle. Neumím si představit, že se cumlám s někým, koho neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6910
8.11.24 00:23

O čem je pak, prosím, tahle diskuze?
Ty máš jasno, on zelenou… Snad to neví.
Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit