Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozhodně bych ji nenabídla odvoz po tom, co jsem viděla.
Nebo bych tu pipku odvezla já a on by zůstal na místě a pak bych pro něj dojela. Možná
![]()
Nevim jaká jsi ty povaha a jakou má tvůj muž. Můj by měl problém a dost důrazně bych ho upozornila, že s kým jsem se vdala, s tím se i mužů rozvést. Dlouho by si sám nedošel ani pro pivo ![]()
No, myslím si, že vám to manželství dlouho nevydrží.
Druhé dítě už by si s ním určitě nepořizovala. I kdyby klečel na hrachu v koutě každý den. Ten se nezmění.
Smutné. Doufám, že na něm nejsi úplně finančně závislá, protože tohle nedopadne dobře.
Je mi líto, že jsi na to nepřišla dřív ![]()
Bohužel souhlasím s ostatními. Tohle není dobrý…. Pokud mu stačí alkohol k tomu, aby se ocucával s jinou, tak je to smutný….
Mohlo jít jen o “úlet” ale to bych musela být naivní abych tomu sama věřila….
Záleží jaké jsi povahy a jak se k tomu postavíš ty. Důležité je, hlavně teď, aby si byla v klidu.
Pokud je problém v alkoholu (ve smyslu jeho povolnosti) tak ho proste držet od něho dál, samozřejmě musí i on chtít….
Sama ale musíš nejlíp vědět jaký je jinak a co to v jeho případě znamenalo.
A ty jsi jinak normální? On se cicmá s jinou, ty děláš jakoby nic a ještě ji nabídneš odvoz domů? Nejdřív bych vymetla s ní a pak bych si podala manžela a pěkné by to nebylo. Příště mu dej přímo požehnání ![]()
Takze na to aby jine delal pomysleni nemusi byt ani opily (i kdyz i to je pruser)… ![]()
nooo, radim ti nebud ani rozumna ani chapava… sice na vysledku to nic nezmeni, ale aspon nebudes mit ze sebe tak blby pocit az se toho provali vic ![]()
Příspěvek upraven 05.11.24 v 22:17
No co dělat? Asi bych se ještě holcine omluvila, jestli starýmu smrdelo z huby při cicmani..
Ne ty jsi fakt případ huposy…promiň
To je děs…ještě horší než to líbání pod vlivem mi přijde to, že s ní za strizliva někam sel ji doprovázet a tebe tam nechal samotnou. Chová se jak hulvát a tohle bych fakt netrpěla. A ty ji ještě nabidnes odvoz
nechápu…
Ano, ta příhoda je staršího data. Když se manžel vrátil, tvrdil, že si jen přátelsky povídali. Že se jí chtěl omluvit za ten večer a vysvětlit si s ní, že je zadaný. Na to jsem mu řekla, že se spíš měl omlouvat mě a jí nechat klidně vlkům napospas… No byla jsem pak chvíli uražená, cca 3dny a pak jsem měla párkrát poznámku o tom, že mu musím připomenout koho si vzal, aby na to náhodou zase nezapomněl. Mě teda taky spíš bolí to, že ji šel doprovázet, protože jí dal přednost za střízlivá ať už to bylo „z dobroty srdce“. Ze mě to přede všemi udělalo jen hadr… Na obranu té slečny, ona v noci nejspíš nevěděla, že je manžel ženatý a čekáme mimi, bylo tam fakt hodně lidí a navzájem jsme se všichni neznali. Nicméně ráno už nemohla mít pochyby. Asi za měsíc po této události mi manžel řekl, že mu přes oslavence ta holka poslala svoje číslo, kdyby se s ní chtěl kontaktovat… Manžel si to číslo nevzal. Tím jsem si jistá, toto není třeba rozporovat. Ještě si pořád myslíte, že je nenapravitelný?
@Anonymní píše: Více
Myslím si, že je deb.il a ty hloupá. Takže vám to může ve výsledku klapat.
ano, myslim si ze je nenapravitelny…
proto zakladas tuhle diskuzi, protoze citis ze casem se tohle muze kdykoliv opakovat a co hur, lidi se s vekem horsi, vztahy zevsedni, prijdou mizy a muzy… bez ohledu na to jak moc si to rozumem vysvetlujes, tak varovme zvonky uz zvoni…
jasne dal najevo tou prochazkou, ktera z vas dvou ma u mej prednost… no a to zamrzi… kor verejne ze jo… jakakoliv cizi zenska u nej bude mit prednost pred tebou… vi to on, vis to ty a vi to vsichni okolo
a az bude jednou mit milenku tak ti bude basnit jak ona trpi a ma to tezky i kdyz na tom realne bude 10×lip nez ty…
blby je co s tim, radim pecuj o sebe, o svuj zivot, o sve moznosti, nebud na nem existencne zavisla, at jednou nezaplaces… na druhou stranu davej najevo ze ho potrebujes, at ti ho nejaka v nouzi neodloudi, tyhle typy rady zachranuji damy v nouzi
omlouvam se jestli to zni ze maluji certa na zed, mam takovy pribeh na ocich a jsem z toho smutna, priznavam ze nejsem objektivni
Blbost! Na ty oslavě bylo nejspíš spousta lidí co znali manžela a kdokoliv z nich ho měl upozornit aby nechlastal a neblbnul a slečnu taky klidně mohl někdo srovnat!. Asi tak dobrý vztahy v rodině nemáte když nechají ženatýho chlapa platit se po cizí. Já bych byla naštvaná i na to osazenstvo ne jen na něj.
Nejspíš se chceš diskusi zjistit, že to nebylo jednou. Jako jo může to být jen jednou ale nemusí a asi ta důvěra nebude tak velká jak byla nikdy
![]()
Chápu, že v sedmém měsíci těhotenství zrovna ženská netahá za delší konec provazu a ze vztahu se jí neodchází snadno hrdě a středem, ale přesto si myslím, že bylo na místě se zdravě naštvat především na MANŽELA. Ne ještě se sluncem v duši nabízet odvoz slečně, která ani nyní, kdy informace o Tobě má, má ještě tu drzost manželovi vypisovat. Ale OK, stalo se, už se to nedá odestát. Navíc nežijeme v bublině, nějaká chtivá konkurence tu bude vždycky a je třeba s tím počítat.
Přesto pocitům ponížení rozumím, ta situace rozhodně nebyla OK.
Co manžel nyní? Chodí doma aspoň se staženým ocasem?
Byli jsme s manželem na oslavě narozenin. Jsme manželé dva roky a já jsem byla v sedmém měsíci těhotenství. Byla to velká oslava, asi 50 lidí a táhlo se to dlouho do noci. Já jsem byla unavená a šla jsem si dřív lehnout. Venku hrála hudba a tančilo se. V noci jsem se probudila a protože z okna našeho pokoje bylo vidět přímo na taneční parket, tak jsem vykoukla jak jde zábava. A co nevidím… Manžel v objetí s nějakou slečnou, tisknou se k sobě čelo na čelo a začnou se líbat… Mě to dost dopálilo, ale říkám si, že nesmím panikařit a než jsem přešla chatou dolů a ven, tak jsem se stihla uklidnit a skončila písnička. Manžel se choval jakoby nic, ale nijak se ke mě neměl. Tak jsem mu po chvíli okounění v klidu řekla, co jsem viděla. On byl opilý a tvrdil, že se nic takového nestalo, čímž mě dost namichnul, tak jsem na něj dost zpustila a pak se vzpamatoval, omlouval se a tak podobně, vzala jsem to, že prostě byl opilý a byla to jen pusa, ale přímo jsem mu neodpustila, prostě naštvaná jsem zůstala. Šli jsme ale už spát. Ráno byla společná snídaně a tam už se ke mě měl, držel mě kolem pasu a tak. Jenže ta holka neměla odvoz a když se se všema loučila, tak jí manžel nabídl, že ji odvezeme a já jsem s tím souhlasila a nabízela jsem jí to taky, ona nechtěla, že půjde pěšky. Za chvíli na to manžel nikde, no tak jsem správně pochopila, že ji šel doprovodit. Ostatní se mě ptali, kde manžel je a já jsem musela několikrát vysvětlovat, že šel doprovázet nějakou cizí holku. Co by jste udělali na mém místě?