Ignorovat dál?

Anonymní
5.11.24 19:46

Ignorovat dál?

Ahoj, chci taky vaše rady a názory. Takže: seznámila jsem se s mladíčkem, (jemu 25, mně 40) Přelétla jiskra a já se platonicky zamilovala. Bylo to takové nevinné, jen jsem ho chtěla častěji vidět, být s ním. Jenže- asi mě moc nežral, byla jsem docela iniciativní, stále častěji se vymlouval..tak jsem nijak nenaléhala… Po čase se ozval, tak jsme pokračovali ( teď už jenom písemně), jakmile jsem cítila, že jeho zájem upadá, nechala jsem to být. Po čase se zase ozval, pozvala jsem ho na akci, na poslednou chvíli se vymluvil. Pak jsem se dozvědela, že šel jinam, tohle už bylo na mně moc.. víc se neozval on mně, ani já jemu. Věděli jsme o sobě i dál ale nekontaktovali se. Na akce, kam šel on, jsem nešla. Po roku jsme se náhodně setkali, byl zjevně rád že mně vidí, hned ke mně šel- byla jsem odměřená a strohá a napokon ho odpálkovala. Po asi týdnu jsme zase na sebe náhodně natrafili..řekla jsem jen ahoj, on se pokusil o konverzaci, utla jsem to. Za cca 2 týdny opět náhodné setkání, teď už pouze moje a jeho ahoj, ahoj a ignorace. No a naposled, po měsíci, to samé, ahoj ahoj a oboustranná ignorace. Ale teda, musím říct, že nevypadal nijak šťastně. Prvně jsem byla vyděšená, proč tedy ke mně jde, když mně má celý rok u pr…, ale teď mi je to líto.
Chtěla bych mu říct, že mě to mrzí..Jenže to bych si možná sice ulevila, ale zároveň se ztrapnila. Kdyby chtěl, tak se ozval v průběhu roku, ne? Nevím jak se k tomu postavit, jako starší bych měla mít rozum a jednat slušněji, ale jako ženská se cítím zhrzena. Vykašlat se na to a ignorovat dál, nebo se pokusit prolomit ledy, ale jak, když nechci, aby to vypadalo, že ho balím, nebo že jsem na nej emocionálně navázaná? (pořád jsem, jinak bych sem nepsala..)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4445
5.11.24 19:57

Teda ve 40 takhle saskovat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
5.11.24 20:05

Jak píše výše… ve 40 se chovat jak puberťačka? Už mas snad nějakou svoji hrdnost a znáš svoji hodnotu ne?

Nebyla si mu spis mámou? A ted ho vnimas jako synačka chudačka? Je mladý, ty jsi byla dobré zpestření a získání zkušenosti, ale to je tak všechno. Dobra historka pro kamarády u piva…

Najdi si radši někoho sobě rovného :palec:

• Citovat
  • Upravit
1392
5.11.24 20:07

Jestli nejsi něco jako Stifflerova máma, tak se akorát ztrapňuješ. Už se vidím, jako máma kluka, který bydlí u mě doma a třeba ještě studuje, jak jsem nadšená z toho, že po něm jede nějaká 40 ka. A už se vidím v pozici toho kluka, jak by mu bylo trapně, kdyby se o něm kámoši dozvěděli, že souloží s milfkou. To dneska opravdu nefrčí. On byl nejspíš jen slušný ke starší paní a ty si z toho děláš románek. A navíc se chováš svou ignorací jako deváťačka. Hadr na hlavu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006

To neni o veku, ale o tom, ze o tebe nestoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6910

Bože, bože, prober se, je Ti 40!
Pro pětadvacetiletého můžeš být v určité chvíli fajn rozptýlení, když zrovna není nikdo mladší v pelechu. Nic víc, nic míň. Pěkné chvilky, když se oběma zrovna chce. Ty ses zamilovala, uháněla ho, on se vyděsil. Ta ignorace z Tvojí strany mi přijde trapná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9280
5.11.24 20:19

Nezlob se, ale to je fakt zoufalý :oops:
Určitě zustaň jen u ahoj a o nic už se nepokoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
5.11.24 20:21

Ne, už bych se neztrapňovala… Myslím, že jemu je určitě jedno, že tě to mrzí. Pokud by tě chtěl, tak bys to poznala. Neignorovala bych ho, ale už bych se nijak nesnažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6426
5.11.24 20:23

Troll ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.11.24 20:32

Vážně ti je 40? 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
9006
5.11.24 20:58

To neni o veku, ale o tom, ze o tebe nestoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
5.11.24 21:01

Me prijde zoufalejsi o 15 let starsi chlap :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 21:50

Díky všem co jste napsali. Taky mi přišlo, že se ku mně měl jako synovec k tetičce- že jsem se zamilovala, vím já a teď i vy, jemu jsem to nijak nedávala najevo, ale muselo mu být jasné, že je tam něco víc. Já se chytla vždy až po té, co se sám ozval, říkala jsem si, proč to asi dělá?..fakt tetička?.a pokoušela se s ním kamarádit.. ale co to? jiskřilo to oboustranně, vlastně mě to vnitřně hodně pobavilo, že copak, copak, hormony na mladíčka půdobí… :D..vím že je to trochu divné… ale měli jsme společné záliby a bylo o čem se bavit. Věkový rozdíl byl irelevantní, na pohled nijak výrazný, projevoval se hlavně v znalostech technologií ( byl na tom líp). Že mě uchvátil :D njn, a pak jsem ho vyděsila svoji aktivitou -logicky mi to z toho vyplývá-, což mě pak donutilo poraženě odplout a nechat ho být. Takže co to bylo po roku? Slavnostní přivítání staré tetičky? Měla jsem dál hrát tu hru? Vím že je ignorace dětinská a trapná, byla to moje obranná reakce, že nechci být teta. A teď nevím co a jak. A vy říkáte, že ignorovat dál..nebo že je to jedno, že jsem blbá tak jako tak :oops:.

• Citovat
  • Upravit
1209
5.11.24 23:44

Tak zamilovat se do tebe nezamiloval - to je zjevné. Ty se s ním kamarádit jako starší teta nechceš. Takže to nemá smysl. Žádné další hry bych nerozehrávala. A to buď pokračovat v ignoraci, nebo mu to proste říct. Ve 40 bych klidně řekla, ze tě přemohly city. No a co!? Je to pravda. A vysvětlila mu, že by to pomohlo se nestýkat.
Je to jen tvojevnitřní touha být stále mladá. A k tomu ti ma pomoct vztah s mlaďochem… To časem přejde.🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.11.24 00:18

Tak zakladatelko, tady jsi dostala docela čočku, tady nemá vůbec smysl se ptát na nějaké rady.
Já si nemyslím, že jsi mu byla úplně nějak jedno, on asi nevěděl, jak to celé uchopit, kdybys mu byla jedno, nevyhledával by Tě.
Chybu jsi udělala, že ses vždy stáhla. Mohl z toho být chvíli nějaký románek, že by z toho byl vztah, tak to si nemyslím, je mi o rok víc než Tobě a na odpis si tedy nepřipadám, tady ses dozvěděla, že jsi starší paní, to je taky dobrý. :mrgreen:
Já si v tomto věku na odpis nepřipadám a když mi bylo 25,vždyť to mi přijde jako chvilka, jak kdyby to bylo třeba před rokem, ten čas tak letí a jako starší paní si prostě nepřipadám ani, když se podívám do zrcadla a ani nijak jinak.
Já bych mu možná zkusila napsat tak nějak nevinně, pokud se stáhne a bude se vymlouvat, tak na to kašli a počkej si, až se zase někde objeví a uvidíš. Hlavně se už nesnaž být tak strašně nedostupná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky