Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Přesně tak. ![]()
Buď někoho chci nebo nechci…
A samotný věk, je jen číslo, protože v tomto případě je všechno opravdu hodně individuální. ![]()
Asi je to hlavně o tom, jak se samy dokážeme vidět, vnímat a ocenit.
![]()
No já teda nevím, ať je to jak chce. Ale psát tu, že ji je 40 atd, jak kdyby byla stará bába. Však 40 není stará. U nas na vesnici taky začala sousedka s mladým klukem. Jí pres 40 a jemu 25 a jsou spolu dodnes. Já v tu dobu byla malá, takze jsou spolu extra dlouho. Děti spolu nemaj, ona ma svoje z mládí a on svoje děti nikdy nechtěla klape jim to. To jen tak mimo, kdyz uz se tu resi vek.
@Anonymní píše: Více
Tak 25 nebo 50? Stejny styl psani, slovenstina vkladana do textu a urazene ego.
Holt nejsi az takova princezna, jak si psala vedle ![]()
@Lissima píše: Více
Presne
ale zde vidim i roli epipi a nekterych uzivatelek s jejich : „dedky nebrat“
kdy je treba padesatilety muz pro ctyricitku stary
… no, zde je videt dusledek teto politiky
treba se zakladatelka vzila do hlavni hrdinky serialu Znovu dvacitkou.
Chudak kluk, kdy ho uhanela stara babu ![]()
No pěkně. 40 je strašný věk, jen když to vidím takhle napsané, ve skutečností to nijak neprožívám, ne že bych byla krasavice ale vypadám mladší, nejsem žádná vyžilá čtyřicátnice s cigaretou a pivem a jsem v lepší kondici, než mi bylo 25. Ale řešila jsem, jak ten věkový rozdíl asi vnímá on a k ničemu pozitivnímu jsem nedošla. Zhrzené ego bych nazvala přecitlivělosti, bez lásky bych do sexu nešla, nátlak a uhánění mi přišel hloupý a když jsem měla pocit, že přesně to dělám, stáhla jsem se, atd.. já bych to vlastně měla za vyřešenou záležitost, kdybych ho víc nepotkala, ale jeho a pak mé reakce mě odrovnaly. Nemám sama sebe zjevně pod kontrolou
. Že mě tady odsuzujete je mi jedno, máte své názory, předsudky a zkušenosti, jsem v podstatě ráda, že reagujete. Čau.
Starší žena nemá mladšímu co nabídnout pokud to není doslova zoufalec či mamanek, který hledá druhou mamku ![]()
Je rozdíl v jednorázovém sexu
Ale fakt neznám chlapa, který by lezl na starší paní
@Justin Case píše: Víceto ze to tak mas ty neznamena to tak maji vsichni
@Anonymní píše: Víceja te neodsuzuji a chapu te, me zase prijde zvlastni si najit chlapa o 10 a vice starsiho, to je lepsi mladsi, mam spoustu znamych kde to funguje a obe to dost dava
Jako opravdu tady ty rady od některých slepic
Ve 40 letech rozhodně neni ženská stará a upřímně v dnešní době vypadají 40 lépe než dvacetileté…Mě je 36 let a slycham to často od mladých kluků že vypadám lépe jak kde jaká 20 letá holka…Prostě to byl jen deb. l. k no nic víc v tom nehledej…Nevyzrálej a myslím si že tohle dělá i svým vrstevnicim
@Nina914 píše: Více
Urcite nevypadate lépe. Už kvůli kolagenu v kůži a jeho úbytku. Nicméně když na sobě makate tak můžete mít alespoň stejně starého a sportovce. A už to je fajn, no ne?
@Nekoukej! píše: Více
Ale ty to nechápeš, muži přece zrají jak víno, oni stárnutím získávají eleganci a jiskru, narozdíl od ženských, žejo
![]()
@JenedaLinda píše: Více
aha…
tak takto se veci maji a jak to maji s kolagenem a testosteronem? ![]()
Myslím, že to vůbec není o věkovém rozdílu. I když ten by třeba chlapce mohl v první chvíli brzdit. Nicméně, muž, když má zájem, tak se chová jinak, opravdu bys to poznala. Tohle jsou prostě jen tvé iluze. I to setkání po roce…kdyby chtěl a měl zájem, tak se s pouhým ahoj nespokojí, ale je iniciativní.
Ale stejne jen pro zajímavost..jak by sis to představovala, kdyby opravdu zájem měl?. Ty hledáš vážný vztah? Pokud ano, tak s 25 letym klukem…jako vážně? Věřím, že se najdou výjimky, kterým to může fungovat, ale těch bude asi jako zrnek máku…pokud sis chtěla jen spestřit život nebo hledáš něco nezávazného, tak ti nic nebrání v tom, to hledat dal a tohohle pustit z hlavy. Nemá to smysl. ![]()