Ignorovat dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
6.11.24 09:52
@Silvianna píše: Více

ja si myslim, ze to neni takto jednoduche, nikdy nejde rict, ze to nema smysl, citum atd proste neporucis tam vek a to co by spravne mela hledat, není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
6.11.24 10:01

Docela souhlasím s @Klopotkova v úvodu jejího příspěvku, ale k románkům atd. bych byla spíš skeptická a opatrná. Tady ti mladíčci prý (to psali nějací psychologové) berou románky se „zralými“ ženami (cougar) jako způsob, jak si dodat sebevědomí, důležitost a prestiž. Neříkám všichni, ale tady ten na mě opravdu nepůsobí jako typ, co by opravdu měl o něco víc zájem. Spíš si asi sem tam krátil čas anebo Tě bral jako ego booster. Pokud Tě jeho chování urazilo jako ženu, OK, na to máš přece právo. Nemusíš být za každou cenu přátelská a splachovací. Ostatně, kdyby se ke mně někdo choval tímto způsobem (i třeba jiná žena), tak se taky stáhnu nebo přejdu do ignorace, rozhodně se nebudu za nic omlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
6.11.24 10:06

@Nekoukej!
A jaký teda vidíš v počínání zakladatelky smysl, to by mě zajimalo?
Vždyť už je to rok a nikam to zatím nevede…pokud má čas ztrácet čas, tak to pak jo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
6.11.24 10:09

@Silvianna zakladatelce jsem psala, ze on zajem proste nema, vypadalo by to jinak, ja psala obecne, protoze nekdo v 25 ma vice srovnane hodnotnoty nez v 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.24 10:33

Nejspíš jsem pro něj byla ego booster. Já, když jsem se nad tím zamýšlela, jsem to hodnotila jako " malý, k ničemu víc nedostačující zájem". Super, když to teď od vás čtu, potřebovala jsem jiný pohled. Měla jsem ho, a pořad mám, ráda, přišlo mi, že se neumí vymezit, nastavit hranice, že neví jestli chce, nechce, a co vlastně. Vím, jak vypadá skutečný zájem, a tohle to nebylo, ale připadalo mi, že sám neví. Nechci ho ignorovat, to si nezaslouží, jen nevím jak z toho ven. A nechci za ním běhat atd, to zase bolí mně.

• Citovat
  • Upravit
9006
6.11.24 10:36
@Anonymní píše: Více

kdyz ti napise tak mu slusne napis, ale on asi nepise vid? proste nema zajem, neni to o věku, ale to bys faktu poznala :) Psal by od rana do rana, chtel se videt atd. proste u nej neprislo to co k tobe a je fuk z jakeho duvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
6.11.24 10:38

Vykašli se na to. Když se náhodou potkáte, tak se pozdravte a jděte každý svou cestou. Teda ale ve svém věku už bys mohla mít rozum, a nechovat se jako poblázněná dvacítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.11.24 10:51
@Nina914 píše: Více

No jasně - to je tady známa věc, že tady každá vypadá minimálně o pět let mladší a bere minimálně padesát tisíc… :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.24 10:55

Tak nemyslím, že bych se chovala jak 20, nebo že bych nějak vyváděla navenek…jen ta ignorace je asi trochu moc, jen nevím jak z toho ven, kdyz jsem začala já. Sice tu za ním pláču, ale to on neví. Nic by z toho nebylo, o žádný vztah mi nešlo, i když o románek bych docela stála, ale museli by tam být city moje i jeho. Dobře, jeho nejsou, nic nebude. Ale jak to nějak unést zpátky do normálu? Kašlat na to a spokojit se s ahoj, ahoj? Tak to nejspíš dopadne.

• Citovat
  • Upravit
9006
6.11.24 10:57

a on ti pise? nebo co vlastne resis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
6.11.24 11:11

Možná je na místě se smířit s tím, že už to nebude jako dřív. To je trochu riziko tady těch „románků“. Když se nad tím zamyslím, se spoustou nejen bývalých partnerů, ale i potenciálních partnerů, kteří se „nepřeměnili“ na ty skutečné, se prostě nebavíme, protože tam zůstala z těch „námluv“ jakási pachuť. Obvykle jako důsledek toho, že jedna strana nemyslela ty „námluvy“ (flirtování) zase až tak vážně, zatímco druhá doufala v něco víc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
6.11.24 11:32

Jak? Chovat se úplně normálně. Pozdravit, usmát se, zeptat se, jak jde život.. Ale v jasně přátelských mezích. Váš vztah by stejně nebyl o ničem. Ale dělat dusno není třeba ani na jedné straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
6.11.24 11:34

@Nekoukej!
Tak obecně určitě. Já jsem psala přímo k situaci zakladatelky, té to nemá smysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
6.11.24 11:36
@Silvianna píše: Více

ano souhlas nema, ale ne kvuli veku, ale protoze proste klucina nema zajem a nezamiloval se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
6.11.24 12:22

Jeeezis, bud velká holka a otevřené si s nim promluv. Za city se nemusíš stydět, neni ti patnáct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí