Partner je necita

Anonymní
5.11.24 17:39

Partner je necita

Ahoj,
Jsem půl roku s přítelem, mezi tím už nás čekalo mnoho zkoušek. Měl hodně starostí s prací a neměl vůbec chuť na sex. To si myslím náš vzah hodně rozdělilo.
Posledních pár týdnů byly samé hádky. Tedy z mé strany, on vůbec nic neřekne a nekomunikuje, vždy jen sedí a kouká na televizi a jen přikývne. Minulý týden jsem se rozhodla odejít ve vzteku. Celou dobu se neozval, musela jsem já a on nejevil moc zájem. Rozhodoval se, jestli semnou chce být nebo ne. Nakonec jsme si trošku promluvili a rozhodl se v tom pokračovat. V ten večer byl i sex. Od té doby je to ale ve stejných kolejích. Nedá mi sám od sebe pusu, nepohladí, nepřitulí se. Večer v posteli jen leží a kouká na televizi a když se k němu přitulím, ani tak nepohladí. Chybí mi to, protože předtím jsme byli zvyklí usínat v náručí, trošku se aspoň přitulil.
Pres den si nechce moc psát, i když ho prosím aby mě informoval kde je, co se děje, řekne, že jsem stíhačka. Mluvit se s ním o tom nedá.
Co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3102
5.11.24 17:44

Poslat do oběhu. Jste spolu půl roku, to by z vás zamilovanost a hormony měly stříkat! S ním to už asi lepší nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8456
5.11.24 17:44
@Anonymní píše: Více

Jsi spíš jen taková přítelkyně “na papíře”. Každopádně už tě ulovil, tak nevidí důvod se dál snažit. A pokud teda uděláš bububu tak se hecne a vyspí se s tebou a zase pokračuje ve své koleji - to se bude opakovat pořad dokola. Buď na to není a jen se přetvařoval/snažil anebo mu za to už nestojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
5.11.24 17:46

Prijde mi, ze mate s komunikaci problem oba. Ty odejdes v hadce a cekas, ze te bude nahanet, on mlci a sotva se te dotkne. Nepochopila jsem, jestli te ani nepohladi, protoze ma stale ty problemy v praci, nebo problemy skoncily a stejne se k tobe nema…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
5.11.24 17:48

Napadá mě otřepaná fráze - až tak moc tě nežere. Co čekáš od vztahu s klukem, který tě už po půl roce má úplně na háku? Raději ho pusť k vodě a svojí energii věnuj někomu, kdo to ocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35739
5.11.24 17:53

Jste spolu jen půl roku, to máte dupat jak králíci a ne řešit jeden problém za druhým. Ukončila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4451
5.11.24 17:56

Pritel asi nebude zadny akcni hrdina a s vekem se to nezlepsi. Takze asi najit jiny model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
5.11.24 17:58

Ukončit to :roll:
Po půl roce máte být zamilovaní,
růžové brýle, sex na denním pořádku (i vícekrát za den), líbačky, vášeň,…
A ne se k sobě chovat jak po 30 letech manželství :roll:
Ano, starosti jsou na prd, ale on zřejmě nemá ani chiť to nějak řešit, bavit se o tom a snažit se ASPOŇ o to mazlení :nevim:
Zbytečný v tom setrvávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 18:12

@Zmatka
V podstatě jsem mluvila jen já, ptala jsem se ho, co se děje, proč nemluví. Neodpovídal, nedostala jsem z něj ani slovo.
Problémy skončily. Normálně když někam jdeme, tak mě třeba pohladí, dá mi pusu, ale doma nic moc.
Poslední dobou plánuje všechno jen s kamarády.
Když řeknu, že bych ráda do kina- přijde druhý den a řekne, že jde s kamarádem a vymyslel to on. Ale když řeknu ať něco vymyslí, co bychom mohli dělat, tak řekne že na to nemá čas.

• Citovat
  • Upravit
32112
5.11.24 18:16

A ten důvod proč s ním jsi je jaký? Tohle má být láska a milující partner nebo ti byl přidělenej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
5.11.24 18:19

A on o tom vi, ze ho povazujes za partnera ve vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
5.11.24 18:24

Ja bych rekla, ze s tebou byt nechce, ale nema koule to ukoncit, tak ceka, az te to prestane bavit a odkracis do haje zeleneho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
5.11.24 18:26

Po pul roce byste tohle nemeli resit. Idealne nikdy, i po deseti letech by to bylo zly. Zaslouzis si nekoho lepsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3770
5.11.24 18:28

This is the end, my only friend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie