Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všem, poradí mi prosím někdo, kde by se v Plzni dal sehnat popcorn- kukuřice do popcornovače? V Globusu ani v Tescu ho nemají, všude je jen ten do mikrovlnky a ten prý do popcornovače nesmí.
Díky moc všem za rady
.
@Vojivo píše:
Ahoj všem, poradí mi prosím někdo, kde by se v Plzni dal sehnat popcorn- kukuřice do popcornovače? V Globusu ani v Tescu ho nemají, všude je jen ten do mikrovlnky a ten prý do popcornovače nesmí.
Díky moc všem za rady.
Nevím, jestli v Plzni jezdí Rohlík, ale já ho kupovala tam.
Máte v Plzni bezobalový obchod? Popcornovou kukuřici kupuji u nás právě v bezobaláku na váhu.
Anebo zdravé výživy ji mívají.
Normálně mají v každém marketu, nesmíš hledat popcorn do popcornovače, ale kukuřici na popcorn. Zkusila bych se podívat i v sekci oříšků a semen.
V čem je škodlivý ten popcorn, co se normálně dává do MW? Leda ta „příchuť“ může popcornovač zaprasit.
@Vojivo ten do mikrovlnky je úplně stejná kukuřice v pytlíku. Možná jen dražší tak že když ho vysypes můžeš ho normálně použít
jen ty
příchutě občas ![]()
Jinak normální kukuřici na váhu ![]()
@JiříkMazlík píše:
@Vojivo ten do mikrovlnky je úplně stejná kukuřice v pytlíku. Možná jen dražší tak že když ho vysypes můžeš ho normálně použítjen ty
příchutě občas
Jinak normální kukuřici na váhu
Není to pravda. Nemůžeš používat kukuřici do mikrovlnky, protože tam je i olej. A olej ti může poškodit (v podstatě určitě poškodí) ten popcornovač.
@KimL no pokud máš normální mašinu a né nějaké plastové co že za litr tak mu to rozhodně neublíží ![]()
Ps: maximálně bude olepeny a špinavý. Stačí umýt a hurá na další ![]()