Píše si s jinými, ale popírá to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.9.20 18:42

@carsin vim protoze jsem koukala do telelofnu a kazda zenska se podiva pokud mu prijde zpráva od jine zenske?
Takze na nej nemuzu uhodit-divala jsem se do tveho mobilu.
Tak jsem na nej sla tim způsobem ze „kamaradka rikala“.
Pohrozila jsem mu ze se ke me ty koneczrace dostanou a hude to horsi.
Pohrozila jsme mu takto uz jendou a od te doby byl klid.

• Citovat
  • Upravit
malay
20.9.20 18:45
@Anonymní píše:
Ja nepochybuji o tom ze mu na me nezáleží, ale orijde mi jak kdyby to lhaní byla uz nemoc.
Vec se ma tak ze jsme spoli nemluvili
Pak prisel, obejmul se slovy at mu verim a dal dělal jakoze nic, ze je vse ok :roll:.

A kdyby všechno přiznal, tvoje důvěra v něj by byla větší? Pokud nemáš důkaz, že je to víc než psaní (fyzická nevěra), nemáš vlastně reálně nic. Jen blbý pocit, to je vcelku pochopitelné. Bylo by nepřirozené, kdybys ho neměla. No ani partnera nemůžeš obvinit jen tak na základě pocitu, pokud s ním tedy chceš zůstat.

• Citovat
  • Upravit
6422
20.9.20 18:56
@carsin píše:
Tim, ze se nepriznal ti ukazuje, ze mu na tobe zalezi. Pokud by tomu tak nebylo, tak by se priznal a mel by pokoj.

To si teda fakt nemyslím. Prostě jen nechce přiznat chybu a čelit výčitkám. Doufá, že stokrát omílaná lež, že nebyl nevěrný se stane pravdou aspoň pro partnerku. A nebo poslouchal Plzáka, když radil Zapírat, zapírat, zapírat.:-) Na druhou stranu lidi, co jsou nevěrní a musí se s tím hned svěřit partnerovi, aby se podělili o svou vinu a nemuseli nic řešit sami, jsou snad ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
20.9.20 19:17
@ZuzaM píše:
Doufá, že stokrát omílaná lež, že nebyl nevěrný se stane pravdou aspoň pro partnerku.

A proc by v to doufal, kdyby mu na ni nezalezelo?

@ZuzaM píše:Na druhou stranu lidi, co jsou nevěrní a musí se s tím hned svěřit partnerovi, aby se podělili o svou vinu a nemuseli nic řešit sami, jsou snad ještě horší.

K tomu neni co dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
20.9.20 20:10
@Anonymní píše:
Tak můj manžel svou nevěru popíral, i když jsem tu diagnózu pohlavní nemoci měla na papíře 8o :cert:
Prý to jsem to dostala třeba někde na koupališti… :roll:
:poblion: :pocitac: To je šílený…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí