Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co chceš radit? Že máš počkat, až budeš mít pohlavní nemoc z jeho záletů na papíře od doktora jako důkaz? Ja bych to ukončila. Nevěru netoleruju.
Tak pokud „od takovýho ruce pryč“ není ani k diskuzi (a on to nejspíš dobře ví), tak se mu pěkně zajdi omluvit, ať nekazíš váš harmonický vztah.
Nebavila bych se a počkala až přijde on. Jde o to jeslti zůstává pouze k u psaní nebo opravdu nějaký zálety dělá.
Tohle znám. Můj zapíral i když jsem mu ukázala důkazy, že něco dělal. Nech ho vycukat a pak s ním zkus o tom rozumně promluvit. Případně si mezitím rozmysli, co chceš dělat a co je v tvých silách.
@akavi a jste stale spolu?
Jak jsi se k nemu chovala? Spis mi sily uz docházejí. Nejhorsi je ze to otaci proti mne ze mu jeste nevěřím.
Chtěla bych aby se vzpamatoval a uz takove veci nedelal. Ale jak na to, opravdu nevím
@Anonymní píše:
Dobrý den,Mam na vas dotaz
O manzelovi jsme zjsitila nepekne veci, příklad - dopisovani s jinymi zenamy, sejit se nekde,..
Predem prosim o zanechani anonymity kvuli okoli, mohl by to někdo poznat.
Kdyz jsme mu to rekla samozřejmě vse poprel se slovy ze to muze rict kazdej a jeste to ibranil proti mě ze ho podezriam a neverim. Nechci od vás slyšet ze od takovýho ruce pryc.
Zajima me pouze jak se k němu vlastně zachovat. Teď se nebavi a asi čeka ze za nim prijdu s omluvou, coz samozrjeme nepřichází k úvahu když jsem si 100%jistá a vim ze zapírá.
Jak si to zjistila, máš 100% důkaz, který nemůže popřít? Já bych nevěru a lež nesnesla a netrpěla. Ti lhaní je snad ještě horší.
… mam v podstate uplne to same, jen s moji pritelkyni… jsme spolu pres 14 let a 5lete dite, uz pres mesic se dohadujem, ale nikam to nevede, stale si vede svoji, ze je to jen psani a ze to delaji vsichni atd atd. vsechny zpravy si rychle smazla, ale jeden z nich je kolega z prace, takze… nevim jak z toho a jak dal.
@Anonymní píše:
@akavi a jste stale spolu?
Jak jsi se k nemu chovala? Spis mi sily uz docházejí. Nejhorsi je ze to otaci proti mne ze mu jeste nevěřím.
Chtěla bych aby se vzpamatoval a uz takove veci nedelal. Ale jak na to, opravdu nevím
Ano, stále jsme spolu. Já s ním poprvé týden vůbec nemluvila, pak jsme to probrali ze všech možných stran, stejně přiznal jen to, na co jsem měla důkaz. Podruhé, když jsem na to přišla, mi udělal scénu, že mu nevěřím a balil si kufry. Nakonec teda zůstal (psychicky jsem na tom nebyla nejlíp, nezvládla bych se sama postarat o děti), šel k psychologovi, dodnes nepřiznal nic nad rámec toho, na co byl hmatatelný důkaz (ani jemu).
Jak píšeš, nejhorší je to otáčení situace proti tomu druhému.
Naučila jsem se po ničem nepátrat a řešit to jen sama v sobě (a u psychoterapeuta) a jsem smířená s tím, že to klidně může dělat dál.
Ale ty si asi musíš to řešení najít sama.
@Anonymní píše:
Dobrý den,Mam na vas dotaz
O manzelovi jsme zjsitila nepekne veci, příklad - dopisovani s jinymi zenamy, sejit se nekde,..
Kdyz jsme mu to rekla samozřejmě vse poprel se slovy ze to muze rict kazdej a jeste to ibranil proti mě ze ho podezriam a neverim. Nechci od vás slyšet ze od takovýho ruce pryc.
Zajima me pouze jak se k němu vlastně zachovat. Teď se nebavi a asi čeka ze za nim prijdu s omluvou, coz samozrjeme nepřichází k úvahu když jsem si 100%jistá a vim ze zapírá.
Vedet neznamena dokazat.
Ukaz mu screenshoty toho jeho dopisovani… ty se daji tezko poprit.
A pokud zadne nemas, tak bud zapira i presto, ze si s tema babama psal a zapirat bude dal ( nic mu nedokazalas) a nebo je uplne nevinej a budes se mu muset omluvit.
@sediza píše:
A co chceš radit? Že máš počkat, až budeš mít pohlavní nemoc z jeho záletů na papíře od doktora jako důkaz? Ja bych to ukončila. Nevěru netoleruju.
Tak můj manžel svou nevěru popíral, i když jsem tu diagnózu pohlavní nemoci měla na papíře
![]()
Prý to jsem to dostala třeba někde na koupališti… ![]()
Tim, ze se nepriznal ti ukazuje, ze mu na tobe zalezi. Pokud by tomu tak nebylo, tak by se priznal a mel by pokoj.
@carsin píše:
Tim, ze se nepriznal ti ukazuje, ze mu na tobe zalezi. Pokud by tomu tak nebylo, tak by se priznal a mel by pokoj.
To je jen jedna interpretace. Může mu zäležet na ní nebo klidně na tom, aby zachoval vztah (z nějakého důvodu - děti, majetek, pohodlnost apod.) a nebo, aby si zachoval tvář a z ní udělal už úplnou bl.ku. ![]()
@akavi píše:
To je jen jedna interpretace. Může mu zäležet na ní nebo klidně na tom, aby zachoval vztah (z nějakého důvodu - děti, majetek, pohodlnost apod.) a nebo, aby si zachoval tvář a z ní udělal už úplnou bl.ku.
Taky pravda.
Bral jsem to podle sebe.
Ja nepochybuji o tom ze mu na me nezáleží, ale orijde mi jak kdyby to lhaní byla uz nemoc.
Vec se ma tak ze jsme spoli nemluvili
Pak prisel, obejmul se slovy at mu verim a dal dělal jakoze nic, ze je vse ok
.
Dobrý den,
Mam na vas dotaz