Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to se bere co ted mame nebo i treba kdyz by jsme chteli v nudoucnu treba hypoteku na byt treba za 4mesice?
@Šarlota4 a kdyz treba budeme chtit hypoteku je potreba pak dalsi zadost??
O tu hypotéku pak zažádá asi jen jeden z vás, si myslím. Ten druhý v žádosti vůbec uvedený nebude, banka bude lustrovat jen toho samotného žadatele, nezajímá ji, jestli ten druhý má dluhy nebo jaké má příjmy. My to zrovna řešíme.
@Anduli takze nam ted staci vyresit situaci jen ze jsem v insolvenci a jsem v registrech proto zadost o zuzeni sjm.
U nás je v této situaci protějšek
, já mám registry čisté, v životě jsem nic nikde nedlužila a hypo mi schválili, dům je teda psaný na mě, manžel je defacto u mě v nájmu. ![]()
@Anduli tak to budeme mit i my. A zminovali jste ze chcete hypoteku nebo to ne i potreba?
To toho notáře vůbec nezajímalo, on to předpřipravil a my jsme tam jen přijeli to podepsat. Pak jsem žádala o tu hypo a v pohodě, schváleno.
@Mikyro píše:
@Anduli waw tj fajn..ani se neptal proc to chcete??
To nikoho nezajima. Prave proto se to dela. On se vas zepta, ale jen kvuli tomu, aby vse pripravil dle vasich potreb a bylo to spravne osetrene. Zajima ho to jen profesne. Dal se ho muzete na pripadne dotazy a obavy zeptat. My platili tusim 7.000,– ale byl vtom advokat, ktery sepsal smlouvu o rezimu oddeleneho jmeni ( nevzniklo nam uz od svatby zadne sjm, spolecne mame jen dite a prijmeni) i notar. Jinak majetky mame kazdy zvlast psane na sebe.
Příspěvek upraven 19.09.17 v 22:48