Poplatky za hypotéku

48
28.1.12 19:01

Poplatky za hypotéku

dobrá den,chci je jen zeptak - kolik kdo platil za Zpracování úvěru?
Máme předjednáno a banku Volksbank a za předhypoteční úvěr je cena 2000,– a za hypoteční úvěr 0,8 % z výše úvěru, min. 8.000,– max. 30.000,– :zed: :zed: :zed:
dále jsem se dočetla, že poplatek splatný při podpisu smlouvy :,( věděla jsem, že to nebude zadarmo - ale nečekala jsem tolik a zaplatit hned :,( doufala jsem, že se to započítá do hypo 8o beru si hypotéku na 770 tis a jsem na to sama. Jak to bylo u vás?
děkuji za odpovědi

Příspěvek upraven 28.01.12 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12870
28.1.12 19:04

Zadarmo. U ČS, měli na to akci :mrgreen: brali jsme si jí v r. 2009.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
28.1.12 19:06

ahoj, bezte jinam. sezen si hypo maklere, je to zdarma a neskutecne pomuze a informuje kde platis nejmene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
28.1.12 19:10

Ahoj,
my máme hypotéku a to mnohem vyšší než si budeš brát ty. Za zpracování úvěru jsme neplatili nic. Měli jsme nezávislou hypoteční poradkyni, ta nám to spočetla, vybrali jsem pro nás nejvhodnější banku a ona to s ní všechno vyřídila, my s bankou ani nejednali. Jí zaplatila banka, za to, že jim vlastně přivedla klienty. Takže bych určitě doporučila taky toto, navíc vám pomůže najít nejlepší úrok, není tlačena žádnou bankou, tu si nakonec vybere klient. Takoví poradci jsou v každém městě. Hodně štěstí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
28.1.12 19:21

My sme to mali zadarmo - uver mame v Komercke…predtym sme mali uver v GE a tiez bolo vybavenie zadarmo…tusim tam vtedy bola nejaka akcia.
Tiez odporucam pouzit maklera…my sme ho mali oba razy…http://www.fineo.cz/
Makler ti da nizsi urok ako banka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.1.12 19:26

mám hypotečního poradce - on mi tu banku sehnal. Ono je to těžké např u KB jsem s příjmen neprošla. Já jen teď koukala na stránky banky a je mi :,(
No, ale jsem v situaci - že budu ráda, že jí dostanu. Jsem sama se synem. Äle díky za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
28.1.12 19:45

Jestli máš nezávislého poradce, tak jeho platí ale vždy banka. Tak jestli tě nechce oškubat a nechat si zaplatit ještě i od tebe :think: Asi bych se obrátila ještě na někoho jiného na nezávislou konzultaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
28.1.12 19:52

bud ma banka akci a je to zadarmo a nebo ten poplatek plati prave ten poradce ze sve provize - aby zakazniky nalakal ;) ze sve provize ale plati se normalne vsude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.1.12 20:02

já to ještě nevím, teď jsi mi dala naději :kytka: já jsem odevzdala doklady, banka poradci oznámila, že jsem prošla a v pondělí přijde odhadce. Já teď jen vlezla na stránky banky 8o a tak jsem se tohle dočetla. Tak je mi ouvej - proto se ptám - zvlášť, když je tam napsáno - splatné při podpisu smlouvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
28.1.12 20:17

no hlavne poplatky by ti mel vzdy rict dopredu…ptz i odhad se plati - aby to pak najednou to tobe nechteli zpetne vsechno pri podpisu uverovych smluv, tohle bys mela vedet 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.1.12 21:05

My jsme neplatili nic, brali jsme 70% hypotéku, 80% a výše by byla s nějakým poplatkem (kolem 4000,–?). Máme to u Hypoteční banky. O nějaké akci nic neříkali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
28.1.12 21:46

my brali loni v mbank a mají to bez poplatku úplně..snad stále ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel