Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
dobrá den,chci je jen zeptak - kolik kdo platil za Zpracování úvěru?
Máme předjednáno a banku Volksbank a za předhypoteční úvěr je cena 2000,– a za hypoteční úvěr 0,8 % z výše úvěru, min. 8.000,– max. 30.000,–
![]()
dále jsem se dočetla, že poplatek splatný při podpisu smlouvy
věděla jsem, že to nebude zadarmo - ale nečekala jsem tolik a zaplatit hned
doufala jsem, že se to započítá do hypo
beru si hypotéku na 770 tis a jsem na to sama. Jak to bylo u vás?
děkuji za odpovědi
Příspěvek upraven 28.01.12 v 19:06
ahoj, bezte jinam. sezen si hypo maklere, je to zdarma a neskutecne pomuze a informuje kde platis nejmene
Ahoj,
my máme hypotéku a to mnohem vyšší než si budeš brát ty. Za zpracování úvěru jsme neplatili nic. Měli jsme nezávislou hypoteční poradkyni, ta nám to spočetla, vybrali jsem pro nás nejvhodnější banku a ona to s ní všechno vyřídila, my s bankou ani nejednali. Jí zaplatila banka, za to, že jim vlastně přivedla klienty. Takže bych určitě doporučila taky toto, navíc vám pomůže najít nejlepší úrok, není tlačena žádnou bankou, tu si nakonec vybere klient. Takoví poradci jsou v každém městě. Hodně štěstí. ![]()
My sme to mali zadarmo - uver mame v Komercke…predtym sme mali uver v GE a tiez bolo vybavenie zadarmo…tusim tam vtedy bola nejaka akcia.
Tiez odporucam pouzit maklera…my sme ho mali oba razy…http://www.fineo.cz/
Makler ti da nizsi urok ako banka.
mám hypotečního poradce - on mi tu banku sehnal. Ono je to těžké např u KB jsem s příjmen neprošla. Já jen teď koukala na stránky banky a je mi ![]()
No, ale jsem v situaci - že budu ráda, že jí dostanu. Jsem sama se synem. Äle díky za odpověd
Jestli máš nezávislého poradce, tak jeho platí ale vždy banka. Tak jestli tě nechce oškubat a nechat si zaplatit ještě i od tebe
Asi bych se obrátila ještě na někoho jiného na nezávislou konzultaci..
bud ma banka akci a je to zadarmo a nebo ten poplatek plati prave ten poradce ze sve provize - aby zakazniky nalakal
ze sve provize ale plati se normalne vsude ![]()
já to ještě nevím, teď jsi mi dala naději
já jsem odevzdala doklady, banka poradci oznámila, že jsem prošla a v pondělí přijde odhadce. Já teď jen vlezla na stránky banky
a tak jsem se tohle dočetla. Tak je mi ouvej - proto se ptám - zvlášť, když je tam napsáno - splatné při podpisu smlouvy
no hlavne poplatky by ti mel vzdy rict dopredu…ptz i odhad se plati - aby to pak najednou to tobe nechteli zpetne vsechno pri podpisu uverovych smluv, tohle bys mela vedet ![]()
My jsme neplatili nic, brali jsme 70% hypotéku, 80% a výše by byla s nějakým poplatkem (kolem 4000,–?). Máme to u Hypoteční banky. O nějaké akci nic neříkali…
my brali loni v mbank a mají to bez poplatku úplně..snad stále ![]()