Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Luxusně mi pomohl na tohle krém Bepanthen … měla jsem je do krve a krém super pomohl … popř můžeš zkusit kloboučky … (může se ale pak stát, že si dítě na ně ale pak zvykne a bez nich nechce pít)
Damy, slysela jsem o chranicich na bradavky ze stribra, je to pry uplny zazrak - popraskani mizi uz po nekolika hodinach po prilozeni a bradavky uz nikdy vice nepraskaji. Mate s tim nekdo zkusenost?
Mně perfektně pomohl zmiňovaný Purelan od Medely…Používala jsem společně s hydrogelovými polštářky od Chicca…Během 3 dnů jsem už v podstatě o prasklině a bolesti ani nevěděla, při plném kojení…Chce to ale přesně dodržet návod - po kojení potřít MM a nechat zaschnout na vzduchu…Jinak Bepanthen mi nepomohl bohužel vůbec, i když na dětské opruzeniny vypadá fajn…
Ahoj maminky. Průser. Prosím uklidnete mne jsem ve 20 tt a asi 2× jsem použila na suché bradavky krém algesal místo bepanthen
Já vím, jsem úplně blbá. Ty obaly jsou stejné a já si to to prostě neprescetla a všimla jsem si toho až teď asi po týdnu
nemůže se miminku nic stát?
dekuju
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Průser. Prosím uklidnete mne jsem ve 20 tt a asi 2× jsem použila na suché bradavky krém algesal místo bepanthen![]()
Já vím, jsem úplně blbá. Ty obaly jsou stejné a já si to to prostě neprescetla a všimla jsem si toho až teď asi po týdnu
nemůže se miminku nic stát?
dekuju
Pokud jsi s tím namazala fakt jen bradavky, tak je to tak malá plocha, že nevěřím, že by se něco mohlo k miminku dostat. Pro příště ale dávej pozor.
@Anonymní píše:
@Aduš8 ano. Opravdu jen bradavky
Ale asi 2×![]()
jsem tak blbá
Bude to v pohodě, to je tak malé množství, že to neublíží.
@Aduš8 děkuju noc za uklidnění… Strašně jsem se vylezala když jsem si přečetla že je to algesal a ne bepanthen ![]()
@Anonymní píše:
@Aduš8 děkuju moc za uklidnění… Strašně jsem se vylekala když jsem si přečetla že je to algesal a ne bepanthen