Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky potřebovala bych prosim vás poradit…
Mám doma ani né měsíční holčičku a poslední ´4 dny jí zlobí bříško
ona přes den když spí tvrdě tak do ní mlíčko nedostanu a pak když chce tak vyžunkne tolik ža jí je pak špatně a zvrací.Myslíte holky že jí mám odtrhávat od prsa ikdyž chce ještě?
Podle mýho názoru si mimčo řekne až je plné:)někdy sem malýho nedala hned říhnout aby to hned nevyblinkal..nevim ale určitě se to ustálí:)jen kojit kojit:ú)nevzdávat!
přes den bys ji měla co 3 hoďky na kojení budit.Jinak neodtrhávat,sama si řene,kdy má dost. ![]()
Kluk mi taky blil. Podle mě měl nejak opožděný pocit sytosti. Pil tak dlouho, dokud nezačal zvracet.
Neodtrhávala jsem, ono se totiž dost blbě pozná, kolik toho vypil. Podle času se řídit nedá - někdy pije rychleji, jindy pomalu… Zkrátka jsem to brala tak, že si dá kolik chce a přebytky hodí zpátky.
Později jsem vypozorovala známky, že to na něj jde, pak jsem odtrhla, nechala krknout a pokud plakal, dala jsem po krknutí ještě cucnout a znovu krnout. To pomáhalo.
A nebudila bych, max. až po 4-5ti hodinách.
ahojky, me todlenc prcek delal taky a tak jsem si vypocitala kolik by mel za den vypit a pravidelne jsem odsavala a krmila ho z lahvicky, delala jsem to tak 3 dny v kuse a od te doby neblindi… proste se neprejida ale pritom krasne pribiva.. kazdej tyden prevazim a zvysim davku… ono se hodne miminek přežírá.. ono to pri kojení neodhadnes ale myslim ze se to casem spravy.. ![]()