Jaký máte názor na polské výrobce UM?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
310
18.10.10 09:49

Jaký máte názor na polské výrobce UM?

Dobrý den, slyšela jsem, že se v Polsku dá o hodně levněji koupit Nutrilon a probiotické kapky a podobně. Máte s tím některá zkušenosti??? máte odzkoušeno??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
18.10.10 09:51

Je to uplně stejný jak u nás jen o dost levnější.Ničeho se neboj a klidně nakupuj :wink:

• Citovat
  • Upravit
1028
18.10.10 09:53

zuzikku: Mám odzkoušeno :palec: , dokonce jsem volala na info-linku, která je na balení uvedena a je to prý opravdu stejné (můžeš si porovnat i hodnoty na baleních, ale na to jsem upřímně neměla moc čas) a v pohodě :-). Přijde mi přinejmenším lumpárna, že tam se to dá koupit až o 1/3 levněji! Ono když ti mimi pije cca 60-90ml,tak to člověk ani neřeší, ale když pak najede na ty 180ml, tak to je fakt rychlost, jak ty peníze lítají. Jinak mám kontakt na spolehlivou paní, která dodává, když budeš chtít, napiš mi zprávu, písnu ti e-mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837

Ahoj, je to úplně totožné složení, jen to v Polsku vychází finančně o dost líp. Máme vyzkoušený Bebilon = Nutrilon :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492

Taky jsem o tom slyšela. Zatím nevím jestli budu jen kojit nebo bude mimčo na UM, ale pro ty probiotické kapky bych určitě zajela. Ta cena se nedá s našima lékárnama srovnat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
18.10.10 09:57

Ajja: to máš pravdu, ty kapky v lékárně stojí 670Kč (teda u nás, já když to viděla, tak to se mnou skoro šlehlo), tak jsem si na netu vyhledala lékárnu, kde je měli asi za 230Kč a taky se podívej na Bifiform kapky, patří taky do probiotických léčiv a stojí asi 230Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
18.10.10 09:59

Kupujeme tam NAN - BeBu a vše ok :palec: je to na malém balení 80 kč, tam 92,– u nás 170,– ale byla jsem jen v supermarketu, možná někde ve special. prodejně mají i levnější a větší balení.

• Citovat
  • Upravit
960
18.10.10 09:59

Pisu to tu porad dokola probioticke kapky jsou polovicni velikost baleni, takze uz to takove terno neni. Ale Nutrilon, vyjde levneji tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
18.10.10 10:05

vevci: já nevím, já jsem teda viděla ty samý a ty samý ml za úplně jiný ceny. ale nevím, víc jsem to nezkoumala (jak je to v Polsku), možná máš jiný zkušenosti :think: Já to koupila přes net za 1/2 cenu…ale na druhou stranu - stejně malýmu nepomohly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
18.10.10 10:05

Taky kupuji a mám i jiné kamarádky a všechny jsme spokojené :palec: .V Polsku mají nějaké jiné DPH nebo tak něco a proto je u nich levnější.Jinak v Německu se jmenuje taky jinak a stojí stejně jako u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.10 10:20

takže chápu správně že v Polsku se jmenuje Nutrilon Bebilon? ..jinak ano ty probiotické kapky jsou menší ale i tak když jsem koupila dvoje tak jsem ušetřila přes stovku a máme to kousek a ještě uděláme levnější nákup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
18.10.10 10:24
vevci píše:
Pisu to tu porad dokola probioticke kapky jsou polovicni velikost baleni, takze uz to takove terno neni. Ale Nutrilon, vyjde levneji tam.

Dovolím si nesouhlasit. Je to naprosto stejná lahvička od Bio Gaia. A jak v Polsku tak i na Slovensku vyjdou cca na 240Kč, oproti našim cca 700Kč :pocitac:Měla jsem je!!

Příspěvek upraven 18.10.10 v 10:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
18.10.10 10:25

Ano polský nutrilon je bebilon a mají i jiné vychytávky.Já třeba od nich beru i kaše nutrilon a kaše bobovita a nestlé.Jsou to i naše značky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.10.10 10:26
AngelinaBalerina píše:
takže chápu správně že v Polsku se jmenuje Nutrilon Bebilon?

Přesně tak :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.10 10:30

déékuji moc za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie