Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím, prosím o radu. Koupila jsem beba na noc a přes normální dírku v cumlu na láhvi mi neprojde, obsahuje rýžové vločky. Mám Avent láhve, nemáte nějaký fígl, nebo musím zvětšit dírku?Díky
ahoj, mozna by stacilo koupit vecsi dudlik…podle toho jak velke mas mimco ![]()
my jsme kupovali od 9 mes.(taky avent a dirka je tam nejak super udelana ze mas stupne I. II. III. podle toho se tam zvecsuje dirka
neumim vysvetlit ![]()
ale je to skvely… ![]()
mě připadne, že je tam o dírku více, ne že je větší. Máme dvojku…
a existují dudle s VĚTŠÍ dírkou?do silikonu totiž větší neuděláš, jen do latexu
Jestli delaji vecsi to ti opravdu nereknu… ![]()
ale na tom dudliku co mame je jenom jedna dirka ktera podle toho jak se do ni zakousne idela bud to jenom carku, obdelnik, nebo ctverec
(opravdu-koukala jsem na to jak blazen
) to jsou ty stupne jak jsem psala… jestly jsou i jiny dudliky tak to nevim…furt mi v lekarne daji neco s cim nemame problemy
(diky bohu)
Ahoj taky používám Aventky a koupila jsem savičku od 6. měsíců ( je to označeno 4 ) a z toho to už pije normálně. Přes 2 mi to taky nevytáhla.
Mari20, mě přes 2 pije mléko normálně, ale Beba na noc přes to nejde. Přes 4 ti to šlo?
ahoj ta ktady jsem to nasla… ![]()
http://www.bombahracky.cz/…-p-2901.html
Dobře, ale jde mi o to, jestli má někdo zkušenost jak přes ty otvory jde beba „Dobrou noc“
pannda píše:
Dobře, ale jde mi o to, jestli má někdo zkušenost jak přes ty otvory jde beba „Dobrou noc“
jo, promin ja zapomela na to nejdulezitejsi ![]()
bebu dobrou noc jsme sice nemeli ale kasicky „na dobrou noc“ krasne vypil ![]()
ale na stupni III. ![]()
taky doporučuji Avent dudlík s variabilním průtokem, na který dávala odkaz livinka. velikost dírky je variabilní podle toho, kolik ‚čárek‘ zvolíš. jsou tam 3 možnosti. my jej používali na večerní kaši, když ji syn ještě pil z láhve.
já mám od aventu tzv. variabilní dudlík, podle toho jak ho otočíš takový je průtok, má to 3 varianty, a přes tu trojku mi projde i kaše takže to by mělo fungovat