Popraskané koutky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
12.6.11 20:06

saiimona: No já bych to tak viděla. :nevim:
Mně teda nepomáhalo nikdy nic, co mi paměť sahá, mamka mi pořád cpala nějaké vitamíny a masti, ale nikdy to nezabralo, až to fakt zmizelo samo. :-)Nevím, jestli to tu souvislost mít může, ale po té pubertě se mi asi vyrovnaly hormony, či co… :think:
Za tu pleť buď ráda, já to předtím nikdy nezažila, vypadala jsem jak složená z malých pupínků, všichni se mě ptali, co mi je. :zed: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.6.11 10:30

já beru také b-komplex a používám růžovej kelímek z oriflamu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zorranka
26.1.13 23:43

Já mám také často s popraskanými koutky problémy… a konečně jsem přišla na to, co pomáhá… Namažu si přes noc koutky mastičkou Fungicidin a maximálně za 3 dny mám po problému… :)
A abych tomuto zabránila v budoucnu, beru každý den Riboflavin :)

• Citovat
  • Upravit
39
30.11.13 22:08

Já měla popraskané koutky teď snad 2 měsíce a nic nepomáhalo..! Jsem podruhé těhotná, tak možná i oslabený organismus.. každopádně mi zabrala až měsíčková mast a B komplex forte (který by se sice v těh. neměl brát, ale tu chvilku to snad nevadí, navíc se přebytek vyloučí močí). Stojí to pár korun a pomohlo! Předtím jsem zkoušela konopnou mast, konop. sérum, Sudocrem, Infadolan a B komplex klasický a bez úspěchu. Ale možná to byla i nějaká kvasinková infekce nebo plíseň.. tak hodně zdaru s (ne)koutky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.3.16 07:15

Ahoj všem, ozivuji diskuzi…
Už rok me trapi popraskane koutky, s kožní jsem to resila ale bez efektu, vazelina, bepanthen a dokonce i delany dehtovy pudr nezabiraj :( navíc mam koňskou dávku zinku 125mg, nasadila si probiotika a stále se to ne a ne zahojit. Poradíte někdo?
Hezky den a dekuju předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
10.3.16 07:19

Máš dost vitamínu B? Taky na to trpím, podle mě je to těmi vitamíny, mě se to objevilo v obou těhotenstvích a pak při větším stresu, kdy je vit. B právě dost potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.3.16 07:33

@Suzuveverka riboflabin take vyzkousen bez efektu :( už fakt nefim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.3.16 07:44

Me na to zabral fungicidin nebo nejaka mast na kvasinky canesten nebo tak neco. doktorka rikala ze se do tech koutku dostane kvasinka a pak se to nechce zahojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
10.3.16 08:00

Dceři zabrala mast Lipobase repair.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
10.3.16 08:18

@mumisek79 Mě na to taky zabírá vit. B resp B-komplex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
10.3.16 08:57

Já s tím mám neustálé problémy už dlouhá léta a čím jsem starší, tím je to horší :-) zkusila jsem různé mastičky jak přírodní tak i léčivé, krémy, léky, vitamíny i změnu stravy a musím říct, že nejvíce mi pomohlo užívat B-Komplex a jíst spousty ovoce a zeleniny s obsahem vitamínu B, Fungicidin občas, a během roku užívám na vlasy Biosil a Methionin, což ale také příznivě působí na pokožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
10.3.16 09:01

@mumisek79 mě pomohlo brát vitamín B :nevim: co krevní obraz atd - když tu čtu, že B jsi taky zkoušela nebo jestli se nedělají nějaké stěry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
per
22
10.3.16 09:16

Měla jsem s tím problémy pred lety, vyzkoušela možné i nemožné, od té doby co beru železo mám klid (5 let) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
10.3.16 12:19

Pro PER: prosím jaké bereš železo? Já jsem chudokrevná a železo od mudr. mi vůbec nedělá dobře…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
10.3.16 12:23

@sobesin mě z předepsaných léků od dr. Nevadil akorát maltofer a teď si chci zkusit koupit nějaký sirup se železem z DM drogerie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí