Popraskaný penis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
25.11.22 19:49

Popraskaný penis

Dobrý večer. Můj přítel má najednou popraskaný. Nenosí trenérky a jednou, když vycházel z wc tak si ho lehce přiskřipl. Takže teď má menší trhlinky a při styku ho to bolí.
Při styku používáme lubrikant a ten mu hojí bolest. Vždy ho prý „umrtvi".
Minulý týden to bylo lepší ale tento týden ta bolest opět začala. Nevíte co s tím? Jsem celá zoufalá, nevím jak mu pomoct a jak tuto nezbednou situaci vyřešit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8435
25.11.22 19:53

No jak….nechat toho malého chudáka v klidu, ať se může zahojit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.11.22 19:56

@Daniela36 může mít zánět, kvasinky atd.. ať si skočí k Dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35711
25.11.22 19:59

Možná čas začít nosit trenky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.11.22 20:05

Tak nejjednodušší bude nechat si ho uříznout. To bude mít po starostech.

Zjevně to je méně drastičtější varianta, než aby zašel k lékaři. Protože to je hrozitánsky děsvé a nesmí se to udělat za žádných okolností. Nikdy. Fuj, doktoř!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
25.11.22 20:14

Lubrikant to rozhodne nehoji. Je cas dat si od styku pauzu a navstivit lekare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
25.11.22 20:15

Nech mu ho týden v klidu a bude to cajk, když ne, tak doktor, ale bude to cajk. Ono se to ne zahojí, když to budete namáhat, ani gel nepomůže :wink:

• Citovat
  • Upravit
2603
25.11.22 20:22
@Daniela36 píše:
Dobrý večer. Můj přítel má najednou popraskaný. Nenosí trenérky a jednou, když vycházel z wc tak si ho lehce přiskřipl. Takže teď má menší trhlinky a při styku ho to bolí.
Při styku používáme lubrikant a ten mu hojí bolest. Vždy ho prý „umrtvi".
Minulý týden to bylo lepší ale tento týden ta bolest opět začala. Nevíte co s tím? Jsem celá zoufalá, nevím jak mu pomoct a jak tuto nezbednou situaci vyřešit. :(

Těžko říct. Pohmoždění se může klidně hojit nějakých 14 dní a víc. Chtělo by to klid, žádný sex ani masturbaci. Popraskání by bylo spíš od mykózy, kvasinek ap. To by chtělo přeléčit, volně dostupné antimykotické masti, opět 14 dní a přeléčit by se měli oba. A po tu dobu bez sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
25.11.22 20:23
@Daniela36 píše: … Můj přítel má najednou popraskaný. … Nevíte co s tím?

Je třeba zjistit zda lze zcela přetáhnout předkožku. Je-li nepružná a zhrublá, pak praská. Jizvičky se sice zahojí, ale postupně se situace zhoršuje a pak už nejde předkožka vůbec přetáhnout.

Nepomůže mazat to husím sádlem, ani vyjetým motorovým olejem. Je jen jedno řešení - chirurgické. Obřízka.

Been there, done that.

Příspěvek upraven 25.11.22 v 20:25

• Citovat
  • Upravit
8621
25.11.22 20:24

Kam si ho proboha přiskřípl? Mezi dveře? 8o Ten musí mít teda chobot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
25.11.22 20:30
@Tala20 píše:
Je třeba zjistit zda lze zcela přetáhnout předkožku. Je-li nepružná a zhrublá, pak praská. Jizvičky se sice zahojí, ale postupně se situace zhoršuje a pak už nejde předkožka vůbec přetáhnout.

Nepomůže mazat to husím sádlem, ani vyjetým motorovým olejem. Je jen jedno řešení - chirurgické. Obřízka.

Been there, done that.

Příspěvek upraven 25.11.22 v 20:25

Tak nepsala nic, že by měl potíže s přetahováním. Myslím, že to s kvasinkami moc nesouvisí. Potíže s přetahováním mívají diabetici a pak ti, kde to je vrozené. U dosti mužů se ta původně úzká předkožka docela roztáhne, obřízka je nutná jen někdy. Malí kluci mají předkožku úzkou běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
25.11.22 20:37
@Amalthea píše:
Kam si ho proboha přiskřípl? Mezi dveře? 8o Ten musí mít teda chobot :lol:

Chápala jsem to, že do zipu, když nenosí trenérky :roll: Přiznám se, že to mě na tom zaujalo nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
25.11.22 20:47
@alun-ka píše:
Chápala jsem to, že do zipu, když nenosí trenérky :roll: Přiznám se, že to mě na tom zaujalo nejvíc.

Tak s tím zipem to není nic neobvyklého, zvl u delší předkožky. Velká část mužů ji má ale trošku kratší, nemyslím zcela odkrytý žalud, ale jen špičku. Chobůtek na konci, to mají malí kluci, z dospělých dost málo. To má víc mužů naopak žalud zcela odkrytý. Já si přivřel jednou malíček, naštěstí ne zlomený, ale bolelo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
25.11.22 21:13

Jako jakákoliv odrenina-naruseni kůže, chce to nenamáhat případně mazat nějakou hojivou mastí, bepanthen plus třeba.
Lubrikant mu to fakt nevylepší.
Si holt budete muset dát pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36498
25.11.22 21:18

Jako nejlepší vidím CICAPLAST BAUME B5 (La Roche-Posay). Ta ale vylaďuje jemnou kůži jako takovou ( i povrch žaludu tvoří kůže, nikoliv sliznice).
Pokud je tam ale nějaká infekce začal bych „modrou mastí“ - Dermazulen.
Pokud to nepomůže, uvažoval bych o kožním. :think:
Naostro je to sice „vostrý“ ale tady bych radši mluvil o nějakých bavlněných slipech (ani ne trenkách). :think:

Příspěvek upraven 26.11.22 v 10:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast