Mám strach z interrupce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.11.22 07:22

Mám strach z interrupce

Mám strach z interrupce bojím se že se mi něco stane hrozně se bojim, budím se hrůzou jak to všechno bude probíhat a jak to dopadne mám tady dvě dětičky které hrozně miluju achjo… :( :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5655
25.11.22 07:24

Používej ochranu a nemusíš pak takhle vyvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5908
25.11.22 07:26
@Anonymní píše:
Mám strach z interrupce bojím se že se mi něco stane hrozně se bojim, budím se hrůzou jak to všechno bude probíhat a jak to dopadne mám tady dvě dětičky které hrozně miluju achjo… :( :(

Heduš, přestaň furt to zakládat dokola, už tě tady máme plný zuby, seš jak kolovrátek, pořád meleš to stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.22 07:26

A co mám jako dělat? Prostě mám strach a když mě. mas plný zuby tak mi to nekometuj a přejdi to

• Citovat
  • Upravit
101464
25.11.22 07:27
@Anonymní píše:
A co mám jako dělat? Prostě mám strach a když mě. mas plný zuby tak mi to nekometuj a přejdi to

Tak si to dite nech, vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35711
25.11.22 07:28
@Anonymní píše:
A co mám jako dělat? Prostě mám strach a když mě. mas plný zuby tak mi to nekometuj a přejdi to

Když jsi neměla strach otěhotnět, tak to prostě přežiješ. Nebudeš mít embolii, vše bude ok :nevim: lékaři tě předtím stejně vyšetří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.22 07:30

Ale když já se bojím ona mi dá zase tu pilulky bojím se jí byla jsem na ni před rokem bůh ví co to s tělem udělá po druhé, bojím se i chirurgické, ale příště mimčouz nemůžu mít achjo se zblázním

• Citovat
  • Upravit
5908
25.11.22 07:33
@Anonymní píše:

Tak přestaň diskuze zakládat, nestačí to napsat jednou. Když ti napíšu aby sis to nechala tak taky zase budeš brečet že se bojíš porodu. Nechápu o co ti jde. Uspí tě a probudíš se a bude po všem. A navíc seš sobec máš strach jenom o sebe ale že zabiješ budoucí dítě tě nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
25.11.22 07:34
@Anonymní píše:
Ale když já se bojím ona mi dá zase tu pilulky bojím se jí byla jsem na ni před rokem bůh ví co to s tělem udělá po druhé, bojím se i chirurgické, ale příště mimčouz nemůžu mít achjo se zblázním

Už jsi se zbláznila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5581
25.11.22 07:38

Ber to tak, že potrat (jak pilulkou, tak chirurgický) sebou nese méně rizik pro tebe, než případné těhotenství a porod :kytka:
Vyhledala jsi už nějakou psychologickou pomoc? Očividně máš potřebu to pořád rozebírat, což v tobě dál živí the strachy. Nebylo by lepší to probrat s odborníkem, než zakládat 100 různých diskuzí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35711
25.11.22 07:39
@Anonymní píše:

To se musíš se ptát lékaře. My to tady stejně nevymyslíme :roll:

Já nechápu ze tyhle typy jsou těhotný jak na běžícím pásu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.22 07:40

Rizika tam jsou a velký pilulka ( možné vykrvácení) narkóza ( embolie)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.22 07:42
@Anonymní píše:

Neboj, nic by ti to udělat nemělo, známá byla na pilulce čtyřikrát a musela podstoupit i revizi (pod narkózou), jelikož se to naposledy celé nepročistilo jak mělo.

• Citovat
  • Upravit
35711
25.11.22 07:43
@Anonymní píše:
Rizika tam jsou a velký pilulka ( možné vykrvácení) narkóza ( embolie)

Tak zůstaň těhotná :roll: :nevim: jako co chceš vymyslet jinýho. Všechno má svoje rizika i těhotenství. Měla jsi si prostě dávat větší pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101464
25.11.22 07:46
@Anonymní píše:

Tak nesukej a nemusis resit ani jedno ani druhe, antikoncepce je pro tebe evidentně sproste slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí