Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Mám strach z interrupce bojím se že se mi něco stane hrozně se bojim, budím se hrůzou jak to všechno bude probíhat a jak to dopadne mám tady dvě dětičky které hrozně miluju achjo…![]()
Heduš, přestaň furt to zakládat dokola, už tě tady máme plný zuby, seš jak kolovrátek, pořád meleš to stejný.
A co mám jako dělat? Prostě mám strach a když mě. mas plný zuby tak mi to nekometuj a přejdi to
@Anonymní píše:
A co mám jako dělat? Prostě mám strach a když mě. mas plný zuby tak mi to nekometuj a přejdi to
Tak si to dite nech, vyřešeno.
@Anonymní píše:
Když jsi neměla strach otěhotnět, tak to prostě přežiješ. Nebudeš mít embolii, vše bude ok
lékaři tě předtím stejně vyšetří
Ale když já se bojím ona mi dá zase tu pilulky bojím se jí byla jsem na ni před rokem bůh ví co to s tělem udělá po druhé, bojím se i chirurgické, ale příště mimčouz nemůžu mít achjo se zblázním
@Anonymní píše:
Tak přestaň diskuze zakládat, nestačí to napsat jednou. Když ti napíšu aby sis to nechala tak taky zase budeš brečet že se bojíš porodu. Nechápu o co ti jde. Uspí tě a probudíš se a bude po všem. A navíc seš sobec máš strach jenom o sebe ale že zabiješ budoucí dítě tě nezajímá.
@Anonymní píše:
Ale když já se bojím ona mi dá zase tu pilulky bojím se jí byla jsem na ni před rokem bůh ví co to s tělem udělá po druhé, bojím se i chirurgické, ale příště mimčouz nemůžu mít achjo se zblázním
Už jsi se zbláznila. ![]()
Ber to tak, že potrat (jak pilulkou, tak chirurgický) sebou nese méně rizik pro tebe, než případné těhotenství a porod ![]()
Vyhledala jsi už nějakou psychologickou pomoc? Očividně máš potřebu to pořád rozebírat, což v tobě dál živí the strachy. Nebylo by lepší to probrat s odborníkem, než zakládat 100 různých diskuzí?
@Anonymní píše:
To se musíš se ptát lékaře. My to tady stejně nevymyslíme ![]()
Já nechápu ze tyhle typy jsou těhotný jak na běžícím pásu ![]()
Rizika tam jsou a velký pilulka ( možné vykrvácení) narkóza ( embolie)
@Anonymní píše:
Neboj, nic by ti to udělat nemělo, známá byla na pilulce čtyřikrát a musela podstoupit i revizi (pod narkózou), jelikož se to naposledy celé nepročistilo jak mělo.
@Anonymní píše:
Rizika tam jsou a velký pilulka ( možné vykrvácení) narkóza ( embolie)
Tak zůstaň těhotná
jako co chceš vymyslet jinýho. Všechno má svoje rizika i těhotenství. Měla jsi si prostě dávat větší pozor
@Anonymní píše:
Tak nesukej a nemusis resit ani jedno ani druhe, antikoncepce je pro tebe evidentně sproste slovo.
Mám strach z interrupce bojím se že se mi něco stane hrozně se bojim, budím se hrůzou jak to všechno bude probíhat a jak to dopadne mám tady dvě dětičky které hrozně miluju achjo…