Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mám to teď taky. Asi mě něco kouslo, protože se to už ztrácí.
Kdysi jsem takhle 2× měla zánět. Pokaždé jsem si pak do týdne z vymáčkla hnis (přes bradavku).
@Anonymní píše:
Mám to teď taky. Asi mě něco kouslo, protože se to už ztrácí.
Myslis? Me se to moc jako kousanec/stipanec nezda🤷🏻♀️
Ten by me asi spis svedí, nez bolel.
@Evkad no taky se priklanim asi k zanetu🤷🏻♀️ dva dny jsem na to davala visnak, ale zadne zlepseni.
Muze byt zanet i kdyz nekojim? Myslela jsem, ze se to stava pri kojeni ![]()
Nejspis zanicena ucpana mazova zlazka. Vyresi to kozar, chiirurg, mozna i praktik…zatim by asi stacilo mazat necim antibiotickym…
Je to zanet v kuzi, se zanetem v prsu, treba u kojeni, to nema souvislost.
@mroe clovek se to snazi vygooglit a jediny na co narazis, tak je rakovina prsu🙈 clovek uz je z toho pak i vypsychlej😕
@Anonymní píše:
@mroe takze myslis mazat treba framykoinem misto visnaku?
Ano, ale jestli to neprejde, tak pak na tu chyru vyraz…
@Anonymní píše:
@Evkad no taky se priklanim asi k zanetu🤷🏻♀️ dva dny jsem na to davala visnak, ale zadne zlepseni.
Muze byt zanet i kdyz nekojim? Myslela jsem, ze se to stava pri kojeni
Stalo se mi to až byly děti větší a já několik let nekojila.
Já to tehdy neřešila. Poprvé než mi došlo, že je to zánět, tak to prošlo samo. Podruhé jsem byla několik dní na chalupě mimo lékaře a také byl za pár dní klid.
Pokud se to do týdne, dvou neztratí, vyrazila bych na gynekologii a s žádankou do mammocentra. Prostě bych zavolala na gyndu a domluvila se. Na prevenci v mammocentru chodíváš?
Ahoj, na prsu se mi udělalo cosi… je to červene, velikost asi jako koruna, na dotek bolestivé. Přikládam foto. Je to kousek od dvorce.
Nevíte co to může být? Děkuji
Nejsem těhotná, nekojim.