Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@pikola chtěla jsem se nechat sterilizovat už po druhém porodu protože prostě 3 děti nechci mít kort v dnešní době, ale to mi zakázaly že jsem ještě hodně mlada…
Tak to kecáš
@Auhagenn píše:
To je jako nějaká provokace nebo coTo je fakt někdo tak nezodpovědný, aby potom co měl jedno nechtěné těhotenství, tak se dál nechránil?
Proč by ne, její zdraví, její rozhodnutí, její tělo. Kamarádka gynekoložka má babu na potrat co rok, někdy i dřív. A neudělá nic.
@Anonymní píše:
Bože vy jste tak zlý lidi
Ne, my jsme jen na rozdil od tebe normální a neprijde nam ok druhy potrat za rok.
@Anonymní píše:
@terien to víš že jo a proto čekám třetí
To čekáš proto, že jsi pitomá
@terien píše:
Tak to kecáš
Sterilizaci jen tak neudělají. Známá má čtyři děti, u čtvrtého žádala o podvázání vaječníků, udělali jí to jen proto, že rodila císařským řezem, (kdyby klasicky, tak má smůlu).
@Anonymní píše:
Mám strach z interrupce bojím se že se mi něco stane hrozně se bojim, budím se hrůzou jak to všechno bude probíhat a jak to dopadne mám tady dvě dětičky které hrozně miluju achjo…![]()
Troll… ![]()
@Anonymní píše:
Sterilizaci jen tak neudělají. Známá má čtyři děti, u čtvrtého žádala o podvázání vaječníků, udělali jí to jen proto, že rodila císařským řezem, (kdyby klasicky, tak má smůlu).
Nemá smůlu, jen by ji to neudělali na pojišťovnu
@Anonymní píše:
To není pravda. O sterilizaci může zažádat každá žena nad 21 let, cena 10-20k.
Leda by známá stihla ta 4 děcka do jednadvaceti.
No já už nechci děti… Prostě jsem to pos**** a už se to nesmí nikdy stát, desim se teď že tě interrupce… Chci si dát život do kupy, začnu brát ty léky, chodit do práce, a věnovat se jen dětem prostě třetí miminko už bych nezvládla tomu mladšímu jsou dva roky straší chodí po první, ty teď potřebují nejvíc péče,