Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@mroe jsi normální?? Ty máš víc informací než já ty kráso těhotná po páté ty by jsi si měla vzít asi taky prášek nebo píšeš kraviny
@Lovestick píše:
@mroe jsi normální?? Ty máš víc informací než já ty kráso těhotná po páté ty by jsi si měla vzít asi taky prášek nebo píšeš kraviny
Takže jsi Heduš i anonymní zakladatelka? ale ty…
Takže to bylo více než pětkrát? ![]()
Už kvůli dětem co máš -) okamžitě začni brát ty AD a antikoncepci!!! mysli na ně trochu, víš jak v této rodinné konstalaci musí trpět??!!!
Kde jste vzaly že jsem byla pětkrát těhotná??? Ty kráso jdu na druhou interupci napište si to někam a nepište kraviny
@Lovestick píše:
Ne, tak jsem si to dobre precetla a opravdu mluvila o potratu, na kterem byla dobrovolne. Takze oprava… ne petkrat, ale jen ctyrikrat, dvakrát potrat. Ale vzpominam si, ze jsi resila, jestli ty uzkosti nemas po tom potratu, netusila jsem, ze byl chteny. MMCH, nemas, tvrdila jsi sama jinde, ze jsi mela uzkosti a problémy uz před nim.
Nová nevezuelska telenovela
Divotvorná Heduš ![]()
Její příběh sleduju na půl oka, už podle úvodní znělka vím o kterou telenovelu se jedna
řekla bych, že bude mít víc dílů jak Esmeralda a bude populárnější než divoký Anděl
![]()
@Lovestick píše:
No ty kráso hele mám za sebou dva porody a jednu interupci
No a teď jsi tradá… počtvrté těhotná a půjdeš na druhý potrat - chápu je to vysoká matematika
@Lovestick píše:
No ty kráso hele mám za sebou dva porody a jednu interupci
A teď jsi POČTVRTÉ těhotná. Takže buď 3. dítě a nebo 2.potrat.
Mám dost 2, porody 1 interupce a čeká mě e druhá, takže kde máte tři dítě?
@Lovestick píše:
to třetí dítě máš teď v břiše
@Lovestick píše:
Teď v břiše máš buď třetí dítě nebo 2. potrat.
@Lovestick píše:
Jsem po 4. Těhotná jednoduchý napsat takhle než to vaše počítání
@Lovestick píše:
A kde jste vzaly 5krat? Radši už nečte a dejte mi pokoj
Tak tady nezakladej pořád dokola stejný diskuze a budes mít svatý klid.