Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
jj dávájí před každou narkozou i krátkou…interrupce je taky krátká narkoza nic to neni nechápu co řeší když dítě nechce…
No, já tedy žádné punčochy na krátkou narkozu neměla, ani nikdo z ostatních.
Ale je tam prostě to riziko proto nevím jestli znova pilulku
@Anonymní píše:
jj dávájí před každou narkozou i krátkou…interrupce je taky krátká narkoza nic to neni nechápu co řeší když dítě nechce…
Byla jsem před 2 lety a nedávali mi nic. Krátká narkóza bez komplikací. 10:30 nástup na kliniku, v 13h propuštění. Za týden kontrola.
Před 5 lety jsem měla revizi po zt, taky krátká narkóza a taky se žádné punčochy neřešily ani nic jiného.
@Lovestick nějaká rizika má všechno. Čím déle budeš přemýšlet, tím je to asi rizikovější ( já byla na začátku 6 TT, komplikace jsem si nepřipouštěla, nebyl důvod). Když víš, že dítě nechceš, jen řešíš způsob, hoď si korunou. Jinak budeš přemýšlet tak dlouho, až pilulka nebude možná a interupce ve vyšším TT rizikovější a nepříjemnější. Nebo až do porodu.
@Lovestick píše:
Na tu pilulku ale už taky moc času nemáš.
Jestli to nestihneš do týdne tak stejně budeš muset na interupci. Neuděláš nic, pokavaď se teda nerozohodneš že se mimčo necháš ![]()
@Lovestick píše:
A copak teprve porod. To je kolikrát taky docela horor.
@Anonymní píše:
Na tu pilulku ale už taky moc času nemáš.Jestli to nestihneš do týdne tak stejně budeš muset na interupci. Neuděláš nic, pokavaď se teda nerozohodneš že se mimčo necháš
Já si myslím že jsem.vic než měsíc páč poslední měsíčky jsem měla 12-13. Rijna
@Lovestick píše:
A co teda očekáváš za řešení? Že nad tebou doktor mávne hůlkou a řekne abrakadabra?
@Lovestick píše:
Tak to jsi 6+2. Takže 5 dnů max.
@Lovestick píše:
Tak to jsi asi 6+2. Pokud se ta pilulka dává do konce sedmého týdne, měli by ti jí v pondělí ještě dát, ale už ti jde fakt o dny.
@j.a.n.i1 píše:
No, já tedy žádné punčochy na krátkou narkozu neměla, ani nikdo z ostatních.
no nám je dávaly i na krátkou narkozu…
Jestli jsi do 7 tydne proč nemažeš pro pilulku? Já byla na miniinterupci v 6 tydnu před lety ještě pilulka nebyla tak jsem musela na interupci, když existuje pilulka proč pro ni nemažeš? Takhle ji propásneš… ![]()
A já za to asi můžu ne.? Já jsem volala doktorce hned jak mi vyšel test říkám že chci co nejdříve. Soňa že má. plno ať přijdu 28.
@Lovestick píše:
A já za to asi můžu ne.? Já jsem volala doktorce hned jak mi vyšel test říkám že chci co nejdříve. Soňa že má. plno ať přijdu 28.
A řekla jsi jí, že chceš potratovou pilulku? Takhle to vypadá, že chtěla už, aby bylo vidět srdíčko.