Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Neprijde mi normalni byt po roce na potratu. Vis ze nechces deti a nechranis se. Nechapu. Dalsi vec co me se. e. Bojis se o sebe, ale ze zabijes svoje dite je ti jedno.
@Anonymní píše:
Bože vy jste tak zlý lidi
Nestačí ti jedna diskuze? ![]()
@Lovestick píše:
@annlady no ale která? Chemická či chirurgická
zapomněla jsi odkliknout anonym, který je opět zbytečný…
@Lovestick píše:
@ludmilaadamkova další paranoidní
Nelži, jsi Heduš. ![]()
@Keyllah píše:
zapomněla jsi odkliknout anonym, který je opět zbytečný…
Vždyť ji tu každý pozná. Zítra založí další diskuzi. ![]()
@Anonymní píše:
@MayaLevin děkuji konečně někdo normálníano už mám látku nastavenou někde jinde chci dopřávat dětem, vím jak je vše drahé, výbava do školy, oblečení, potraviny, výbava pro miminko je to hrůza a strachovat se jestli zrovna mám na sunarek nebo na plenky, to už vážně nechci
Jasne zwjmwna tomu tretimu a ctvrtemu, tomu dopravas nejvic lasky…
Aspon, ze uz umis napsat slovo interrupce spravne.
Nedavno te admini durazne napominali, abys prestala tyhle diskuze zakladat. Co jsi na tom nepochopila?
![]()
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 já jim lásku dopřávám, a ty si dopřej lekci češtiny
Jo, zabit nekoho, to je laska jak blazen. A neboj lekce cestiny nepotrebuju, vetsi klavesnici jo.
Ty jo, já sleduju tenhle fenomén Heduš jen z povzdálí, ale myslela jsem, že to je nějaká psychicky nemocná mladá holka. Ne ženská se dvěma dětmi, co navzdory šílenému stavu š*uká jak králičice a je jeden potrat od množstevní slevy. ![]()
Pokud nechci být těhotná, používám antikoncepci nebo nesouložím. Nerozumím ženám, vlastně mě bytostně vytáčí, které jsou díky vlastní nezodpovědnosti opakovaně těhotné a interrupci berou jako zbavení se starých bot či něčeho podobného. Nejsem žádná fanatická protipotratová aktivistka, nicméně tohle mi přijde v dnešní době naprosto zbytečné. Ještě chápu, pokud se to děje v některých zemích Afriky a jim podobných. Ale roku 2022 uprostřed Evropy to snad nemůže být normální. Sama jsem x let nemohla otěhotnět. Takový žen tu jsou desítky, stovky. A pak taková, která si neváží nově započatého života. Nechci slyšet pohádky o opakovaných selháních antikoncepce. To bych pochopila, kdyby se stalo jednou, ale vícekrát určitě ne. Protože v takovém případě by si průměrně inteligentní žena pojistila, aby se to již v budoucnu nestalo. A co nechápu tuplem, pokud jsem hysterická z interrupce provedené jakýmkoliv způsobem, tak prostě neotěhotním. Viz mé první souvětí, používám antikoncepci nebo nesouložím.
@MrsNorris píše:
Ty jo, já sleduju tenhle fenomén Heduš jen z povzdálí, ale myslela jsem, že to je nějaká psychicky nemocná mladá holka. Ne ženská se dvěma dětmi, co navzdory šílenému stavu š*uká jak králičice a je jeden potrat od množstevní slevy.
Jo.. to že má 2 děti je na tom dost děsivý… protože mít duševně labilního rodiče není opravdu pro děti žádný med ![]()
@Lovestick píše:
@annlady no ale která? Chemická či chirurgická
jakákoli
(p. s. toto sdělení nijak nenavádí brát interrupci na lehkou váhu, pouze konstatuje fakt)
Pokud si dobře vzpominam Hedus byla po potratu ještě před narozenim druhého dítěte. To tedy nedobrovolne…… takze je tehotna popate? V tom veku je to docela vykon….
Hedus notak, začni brát ty AD a něco se sebou dělej, tohle není normální
Máma od dvou dětí a totálně labilní je hrůzostrašná představa, kam až to dojde? Začneš se bát, že umřeš na dětskou rymicku a v závěru ublizis nejen sobě, ale i rodině?
Tohle už není jen vys.raci trolleni, ty jsi těžce psycho labilní ![]()