Mám strach z interrupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4622
25.11.22 10:04

Neprijde mi normalni byt po roce na potratu. Vis ze nechces deti a nechranis se. Nechapu. Dalsi vec co me se. e. Bojis se o sebe, ale ze zabijes svoje dite je ti jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.11.22 10:05
@Anonymní píše:
Bože vy jste tak zlý lidi

Nestačí ti jedna diskuze? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
25.11.22 10:06
@Lovestick píše:
@annlady no ale která? Chemická či chirurgická

zapomněla jsi odkliknout anonym, který je opět zbytečný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.11.22 10:06
@Lovestick píše:
@ludmilaadamkova další paranoidní

Nelži, jsi Heduš. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.11.22 10:08
@Keyllah píše:
zapomněla jsi odkliknout anonym, který je opět zbytečný…

Vždyť ji tu každý pozná. Zítra založí další diskuzi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
25.11.22 10:19
@Anonymní píše:
@MayaLevin děkuji konečně někdo normální :) ano už mám látku nastavenou někde jinde chci dopřávat dětem, vím jak je vše drahé, výbava do školy, oblečení, potraviny, výbava pro miminko je to hrůza a strachovat se jestli zrovna mám na sunarek nebo na plenky, to už vážně nechci

Jasne zwjmwna tomu tretimu a ctvrtemu, tomu dopravas nejvic lasky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
25.11.22 10:20

Aspon, ze uz umis napsat slovo interrupce spravne.
Nedavno te admini durazne napominali, abys prestala tyhle diskuze zakladat. Co jsi na tom nepochopila?
:roll: :roll: :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.22 10:20

@j.a.n.i1 já jim lásku dopřávám, a ty si dopřej lekci češtiny

• Citovat
  • Upravit
101595
25.11.22 10:26
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 já jim lásku dopřávám, a ty si dopřej lekci češtiny

Jo, zabit nekoho, to je laska jak blazen. A neboj lekce cestiny nepotrebuju, vetsi klavesnici jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
25.11.22 10:31

Ty jo, já sleduju tenhle fenomén Heduš jen z povzdálí, ale myslela jsem, že to je nějaká psychicky nemocná mladá holka. Ne ženská se dvěma dětmi, co navzdory šílenému stavu š*uká jak králičice a je jeden potrat od množstevní slevy. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.11.22 10:40

Pokud nechci být těhotná, používám antikoncepci nebo nesouložím. Nerozumím ženám, vlastně mě bytostně vytáčí, které jsou díky vlastní nezodpovědnosti opakovaně těhotné a interrupci berou jako zbavení se starých bot či něčeho podobného. Nejsem žádná fanatická protipotratová aktivistka, nicméně tohle mi přijde v dnešní době naprosto zbytečné. Ještě chápu, pokud se to děje v některých zemích Afriky a jim podobných. Ale roku 2022 uprostřed Evropy to snad nemůže být normální. Sama jsem x let nemohla otěhotnět. Takový žen tu jsou desítky, stovky. A pak taková, která si neváží nově započatého života. Nechci slyšet pohádky o opakovaných selháních antikoncepce. To bych pochopila, kdyby se stalo jednou, ale vícekrát určitě ne. Protože v takovém případě by si průměrně inteligentní žena pojistila, aby se to již v budoucnu nestalo. A co nechápu tuplem, pokud jsem hysterická z interrupce provedené jakýmkoliv způsobem, tak prostě neotěhotním. Viz mé první souvětí, používám antikoncepci nebo nesouložím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.11.22 10:41
@MrsNorris píše:
Ty jo, já sleduju tenhle fenomén Heduš jen z povzdálí, ale myslela jsem, že to je nějaká psychicky nemocná mladá holka. Ne ženská se dvěma dětmi, co navzdory šílenému stavu š*uká jak králičice a je jeden potrat od množstevní slevy. 8o

Jo.. to že má 2 děti je na tom dost děsivý… protože mít duševně labilního rodiče není opravdu pro děti žádný med :zed:

• Citovat
  • Upravit
3139
25.11.22 10:47
@Lovestick píše:
@annlady no ale která? Chemická či chirurgická

jakákoli
(p. s. toto sdělení nijak nenavádí brát interrupci na lehkou váhu, pouze konstatuje fakt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
25.11.22 10:56

Pokud si dobře vzpominam Hedus byla po potratu ještě před narozenim druhého dítěte. To tedy nedobrovolne…… takze je tehotna popate? V tom veku je to docela vykon….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
25.11.22 10:56

Hedus notak, začni brát ty AD a něco se sebou dělej, tohle není normální :zed: Máma od dvou dětí a totálně labilní je hrůzostrašná představa, kam až to dojde? Začneš se bát, že umřeš na dětskou rymicku a v závěru ublizis nejen sobě, ale i rodině? :zed: Tohle už není jen vys.raci trolleni, ty jsi těžce psycho labilní :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex